The Walking Dead - 16

• 23 019
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Много сте отзивчиви и гостоприемни.

Снощи изгледах 4 епизода под ред и днес вече приключвам сезон 2.
Представям си колко кофи грим ползват при заснемането на една сцена със зомбита.

Не знам колко е кофти гримът, но гледах документален филм как ги гримират. Направо академия за зомбита имат. Много време отнема, но и затова се получава толкова добре.

От линка съдя,че

Скрит текст:
Морган ще създава проблеми с глупавата си философия и започвам да си мисля, че нещо ще жертват. Ще се срещне с Люсил  Heart Eyes
Всичко ли е олд-скул ефекти или има и SGI? Maсовите сцени със зомбита- всички ли са от статисти?

# 496
Много сте отзивчиви и гостоприемни.

Снощи изгледах 4 епизода под ред и днес вече приключвам сезон 2.
Представям си колко кофи грим ползват при заснемането на една сцена със зомбита.

Не знам колко е кофти гримът, но гледах документален филм как ги гримират. Направо академия за зомбита имат. Много време отнема, но и затова се получава толкова добре.

От линка съдя,че

Скрит текст:
Морган ще създава проблеми с глупавата си философия и започвам да си мисля, че нещо ще жертват. Ще се срещне с Люсил  Heart Eyes
Всичко ли е олд-скул ефекти или има и SGI? Maсовите сцени със зомбита- всички ли са от статисти?

Като гледам старите зомби филми и Одещите е видно, че са нови. А SGI не знам какво.
Беше на английски и не разбрах много.
За зомбитата използват ограничено количество статисти. Един акьор играе десетки зомбита и го гримират всеки път по различен начин. Не може да се познаят.

# 497

Не всичко, CGI е при стрелбата с арбалет, например, и бум-бум, не при зомбитата като такива. За тези, които снимат в близък план, е най-сериозният грим, с протезите, с всичкото, за среден и далечен план само маски и по-бегъл грим.

Кофи казах,кофи.Не кофти.  Laughing

hahaha Но добре се получи.

# 498
Този психотерапевтичен епизод ми хареса, много пипнати моменти с Ейбрахам, в комикса го свалиха с друга, но подозирам са се намесили проучванията на маркетинга да е Сашка късметлийка.
Предвиждам новата брюнетка като love interest за бате Дарко, време му е.  Heart Eyes

# 499

Предвиждам новата брюнетка като love interest за бате Дарко, време му е.  Heart Eyes
Тази която му открадна мотора ли имаш предвид? И аз си го помислих, че може и да стъкмят нещо между тях. Още от първите сцени и хвърлих око, ама сега не знам дали ще и излезе късмета. Остави мотора, ами арбалета му взе. Laughing

# 500
При това два пъти за една серия Joy

# 501
  • София
Според мен тия двамата ще ги намери малко по-надолу по пътя. hahaha

# 502
Секса викаш ще е мираж? hahaha Горкия Дарко. hahaha Да взема аз да отида, ще му чистя всеки ден крилата и мотора ще му чистя, може и да ме огрее. Laughing

# 503
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Секса викаш ще е мираж? hahaha Горкия Дарко. hahaha Да взема аз да отида, ще му чистя всеки ден крилата и мотора ще му чистя, може и да ме огрее. Laughing

Claimed Simple Smile Мой си е  Peace
Май няма скоро да го огрее, но за сега е достатъчно да не го убият. И да си вземе арбалета. И мотора.

# 504

Claimed Simple Smile Мой си е  Peace
Май няма скоро да го огрее, но за сега е достатъчно да не го убият. И да си вземе арбалета. И мотора.
Не може, ред има тука. Аз съм си го заплюла от 2010. Ще чакаш. bouquet

# 505
Двама се карат, трети печели.

Долу лапите от Дарко. Мой си е  Naughty

А аз съм го заплюла откакто се е родил   tooth

# 506
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Правилата са си правила Simple Smile
Нооо, да не се караме, ами да си го поделим. То при зомби апокалипсис не трябва да сме много придирчиви  Peace Пък и аз не съм ревнива. Blush

Мисля си, като шест сезона не си хареса никоя жена достатъчно, колко ли ще да е добра тази? Rolling Eyes Confused

# 507
Добре де, апокалипсис е, малко мъже има, ще делим  Mr. Green

# 508
  • USA
А,6 сезона с никоя ли не е?
Връщам ви пак във втори,ама...

Покрай издирването на София,Керол сякаш взе все повече да се мотае около него - да го била наглеждала?? Че ако не са Дариъл и Шен да им спасяват задниците,не знам как биха оцелели.
Рик на този етап е абсолютен мухльо и тук идва моят въпрос как така,при вече сформирана група и Шен водач,Рик се намести като лидер?
Всяко негово решение е грешка или проява на слабост.Честно казано много ми е дразнещ.

# 509
  • МАРС
Ама ти си много назад с материала, сигурно и Керъл е свита, изтормозена женица. ooooh!
Бих ти казала защо Шейн не е вече лидер на групата, ама по-добре си гледай.

Общи условия

Активация на акаунт