The Walking Dead - 16

• 23 000
  • 739
  •   1
Отговори
# 525

Всичко ще си признаеш  Joy

# 526
  • BG
След
Скрит текст:
смъртта на Шейн обаче отношенията и с Рик бяха едни такива, никакви, той се беше отдръпнал от нея и в затвора почти не си говориха.

# 527
  • София
Лори ми беше противна, просто защото е Лори.

Шейн, бляк. Кой пък е харесвал Шейн?

# 528
Силвето? и Лока?
вече не помня, ужас

# 529
Актрисата, която играеше Лори съм я гледала и в друг сериал - Бягство от затвора.
И затова може би си я харесвах.
Ама ме беше яд, че не я показаха като зомби  Crossing Arms

# 530
  • Ænima/Albuquerque
Ми такава е, логика на оцеляване... Пък и колко хора са почвали връзка с някого не щото те го обичат, а щото той ги обича и те кандисват в един момент. А и да не забравяме, че тя мислеше Рик за мъртъв, все пак.  Naughty

Беееее! Мърла!  Crossing Arms

# 531
Лори ми беше противна, просто защото е Лори.

Шейн, бляк. Кой пък е харесвал Шейн?
Аз Mr. Green

# 532

Че аз никога не съм го крила. Винаги съм си я защитавала срещу зверове като СаркътCrossing Arms А, само веднъж ме нервира, като хукна след Рик (който беше хукнал след Хършел) и се обърна с колата.

# 533
Абе и аз не отричам, че бих се таковала с Шейн, без значение къв е гаден и долен  Mr. Green

# 534
  • Ænima/Albuquerque
Винаги съм си я защитавала срещу зверове като СаркътCrossing Arms

Shocked

# 535
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Хайде и аз да се включа в дискусията Simple Smile
Шеин
Скрит текст:
ми харесваше като изтреще, мислех, че ще се харесат с Андреа и никой няма да умре Simple Smile Е, знаете какво стана  Peace
Рик
Скрит текст:
ми беше много непостоянен.Ще оставиме Мърл, ще вземеме Мърл, няма да ходя никъде, ама ще ида за Мърл, Шейн изперка, ама си го обичам и такива неща. Но нямаше как да не го харесам, нали е главния герой. На края на втори сезон и той изперка Simple Smile  newsm78
Лори
Скрит текст:
просто не си я харесвах още отначалото, търпех я, щото е жена на Рик.

# 536
ДА направим едно бързо преброяване за Джеската тогава, кой за кой против новото либе Риково

# 537
Не ми харесва Джеската. Леко ревнувам, освен това русо гадже на Рик не му отива  smile3516

# 538
Начи все като почнем да предъвкваме старите сезони и най-вече рико-шейно-лориевата динамика, темата живва. Требе си.  hahaha

Винаги съм си я защитавала срещу зверове като СаркътCrossing Arms

Shocked

Кво? Не помниш, че викам в отбор "Лори" ли, мъ?  Mr. Green

ДА направим едно бързо преброяване за Джеската тогава, кой за кой против новото либе Риково

Много харесвам Александра, тъй че не съм обективна. Освен тва съм настроена адски романтично напоследък, тъй че искам да им се получи. Знам, че няма, знам.  Mr. Green

# 539
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Малко ми е руса, но се очакваше отдавна и някак си свикнах с мисълта. Значи, аз съм за Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт