The Walking Dead - 16

• 23 043
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Навсякъде около него, плътно, имаше зомбита, като падна. Айде малко по-реалистично!

# 646
  • BG
Къде го гледа, да видя и аз, че в момента не мога да тегля, ако някъде онлайн се намира, ще е добре.

# 647
Навсякъде около него, плътно, имаше зомбита, като падна. Айде малко по-реалистично!

Скрит текст:
Точно де, и аз помня, че беше заобиколен от всички страни.  Peace Трябва пак да видя. Ама съм толкова добричка и ще си затворя очите. Любовта е сляпа  Crazy

# 648
Абе кой пусна тоя слух, че Инид била от вълците? Някой дето си няма работа, очевидно. Ай стига конспирации!

All life is precious, хора. Mr. Green
Не ме дразни Морган, следва си кода човекът.

Да си го следва с по-малко думи.  Crossing Arms Като почна да ниже причинно-следствени връзки в юношески стил просто издивях, ей!

# 649
  • Ænima/Albuquerque
Абе кой пусна тоя слух, че Инид била от вълците? Някой дето си няма работа, очевидно. Ай стига конспирации!

Аз си го помислих, и после няква статия изскочи.  Mr. Green

‘Walking Dead’ showrunner Scott Gimple: Glenn’s story represents ‘Uncertainty’ Не думай!  Crossing Arms

# 650
Мисли наум другия път!  Twisted Evil

Гимпъл не желая да го виждам и да го чувам. Говедо!

# 651
  • Ænima/Albuquerque
Мисли наум другия път!  Twisted Evil

Няя!  Mr. Green

# 652
Клише до клише майно льо  Mr. Green

Алана доста е наддала след раждането... Rolling Eyes

Ааах Керъл  Heart Eyes

Онова
Скрит текст:
леке на Джесито големия и син, бой, бой бой докато може да мърда и после куршум в главата

# 653
Кой беше епизодът където сгепцаха Глен? Трети ли?  newsm78

# 654

Онова
Скрит текст:
леке на Джесито големия и син, бой, бой бой докато може да мърда и после куршум в главата

Да ги пуснем с ДжСС да си спрат мъките взаимно.

# 655
И още нещо забелязах  Crazy

Скрит текст:
Като излезе Глен, какви бяха тия трупове далеч от контейнера?  Naughty
Айде тия до контейнера е ясно, ама тия настрани?

# 656
Е, дето са ги застреляли, там са останали.

За Мерилин Монро вечен живот в зомби-форма, моля, никъв куршум в главата.

# 657
Скрит текст:
Гледах момента когато Никълъс се гръмна. Сбъркали сме. Главата му е точно до контейнера, както сега показаха.
https://www.youtube.com/watch?v=ybfGq9hkqUU
Дори ми се стори, че се вижда контейнера баш до главата му.
Даже съм направо сигурна

# 658
  • BG
Скрит текст:
Изгледах момента с оцеляването, наистина много нелогично изглежда това, че не се докоснаха  до тялото на Глен, поне докато се промъкваше под контейнера би трябвало да са го забелязали и да го сграбчат. И как така ги намушка в главите като само ръцете им бяха протегнати под контейнера, много необмислена работа, сигурно има доста негативни фенски коментари за цялата история.

# 659
Скрит текст:
Изгледах момента с оцеляването, наистина много нелогично изглежда това, че не се докоснаха  до тялото на Глен, поне докато се промъкваше под контейнера би трябвало да са го забелязали и да го сграбчат. И как така ги намушка в главите като само ръцете им бяха протегнати под контейнера, много необмислена работа, сигурно има доста негативни фенски коментари за цялата история.

Скрит текст:
Ще си го обясня с факта, че зомбита са леко тъпи и не са се усетили навреме  Mr. Green
От друга страна, когато зомби надуши човек става мега бърз  Mr. Green
Или пък са били увлечени в яденето на Ник.
Ама то имаше ръце, ама и една глава май  newsm78
Довечера пак ще гледам.

Общи условия

Активация на акаунт