The Walking Dead - 16

• 23 469
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Половината коментари едно и също. Каква е тая злоба и мъст да умрат тоя и оня...  Tired

Айде стига  Crossing Arms Още малко и щеше да ни кажеш, че всеки живот е ценен  Joy

# 721
  • София
Половината коментари едно и също. Каква е тая злоба и мъст да умрат тоя и оня...  Tired
Ма нали? Ако ги нямаше идиотите, нямаше как да изпъкнат другите. Let them stay! Open the borders!

# 722
Половината коментари едно и също. Каква е тая злоба и мъст да умрат тоя и оня...  Tired

Айде стига  Crossing Arms Още малко и щеше да ни кажеш, че всеки живот е ценен  Joy

Как няма няколко мюсюлмани, първи щехме да ги метнем през оградата, нали?

# 723

Как няма няколко мюсюлмани, първи щехме да ги метнем през оградата, нали?

Joy Joy Joy

Виж как знаеш с какво могат да се залъжат тия зомбита  Mr. Green

# 724
  • София
Какво против пък имате Into the badlands? Ей ся му изгледах 2-та епизода, много приятна постапокалиптична картинка. Малко ту мъч кунг-фу, но се живее.

Добре че няма много мюслими по сериалите, че щях да патладисам. hahaha

# 725
Начи, много злоба в тоя форум.

# 726
А, не, моля, тоя спам да прекратим веднага. Сигурна съм, че има предостатъчно теми по политическите въпроси, които тресат света. Ако ще спамим, да е весело, моля!  Peace

Ъв корс, човече, тва е бг-мама, гнездо на змии!  Mr. Green Които съвсем не споделят философията на Морган.

# 727
  • Ænima/Albuquerque
Да ви замоля да кротувате, че не мога да ви пусна нова тема до обяд.

Хич няма да ви коментирам злобата, злобарки такива!  Crossing Arms

# 728
  • Gotham City
А не бе! Ше ги чакаме да ни се моткат там.
Елора, не се надявам да са толкова благосклонни към феновете, че да премахнат тия.
Ма нещо наистина много негри на куп се събраха, интересно ми е колко от тях ще заминат.
Тоя с растите му симпатизирам между другото  Whistling

# 729
  • BG
Доколкото се информирах, следващия еп. ще е този, в който ще изкупи греховете си Grinning

# 730
  • София
А, не, моля, тоя спам да прекратим веднага. Сигурна съм, че има предостатъчно теми по политическите въпроси, които тресат света. Ако ще спамим, да е весело, моля!  Peace

Пуцо, то като гледам е твърде вероятно скоро да попаднем в някоя постапокалиптика, тъй че викам дайте да черпим идеи. Аз сигурно ще се дразня от всички овце и няма да им помня имената. hahaha

За отчето понякога ми става жално, не е лош човека, ама е много замотан горкия. Tired

# 731
Абе ей, какво се превземате толкова. ooooh! Темата е за фантастичен сериал. Майтапим се тук. Извращенията са си наша работа. След няколко дни очаквам да ни изкарате серийни убийци.

Скрит текст:
Да ви замоля да кротувате, че не мога да ви пусна нова тема до обяд.

Хич няма да ви коментирам злобата, злобарки такива!  Crossing Arms

Викай ми Злобиана  Sunglasses

А не бе! Ше ги чакаме да ни се моткат там.
Елора, не се надявам да са толкова благосклонни към феновете, че да премахнат тия.
Ма нещо наистина много негри на куп се събраха, интересно ми е колко от тях ще заминат.
Тоя с растите му симпатизирам между другото  Whistling
С растите и мен ме кефи. И не го давам на Неган  Naughty Уф, ама пак му забравих името  hahaha

Скрит текст:
Доколкото се информирах, следващия еп. ще е този, в който ще изкупи греховете си Grinning
Спойлер ли си чела?  Grinning Къде и какво пишеше?

# 732
  • BG
Спойлер ли си чела?  Grinning Къде и какво пишеше?
При спойлеристите, уж нямаше да ги чета, ама не се стърпях.

# 733
Кой пък се превзема? Един човек се оплака, аре веднага в множествено число.  Naughty

Нело, шести сезон идеи черпим и челен опит, да ней малко?

Растестият симпатяга се казва Хийт. Хийт. Много е готин.

# 734
Ох, верно Хийт.  Laughing
Ама малко моменти е имало с него и може би затова не мога да го запомня, а ми направи голямо впечатление. И в комиксите ми е симпатичен. Но в комиксите май е по-добричък и наивен. И е секси, не е мръсен като Дарко  hahaha
Като говоря за тия комикси се сещам, че не съм чела 3-4 вече.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт