По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 3

• 42 269
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Момченцееее, честито сърчице и до термин да седи при мама  Heart Eyes

Буги, стискам много стискам да се оплоди, да се развива, имплантира и до термин в тебе  Hug 

Ели, стиснати палцииииии и скоро да покажеш положителния тест  Hug 

Фоксииии, как си, как е малкото юначе, много телеграфино минаваш  Hug 

Миленка, Герда, стиснати палци и за вас момичета - скоро по едно тлъсто ЧХГ  Hug

Пънче, ама при теб само странни стойности се лепят  Hug Хващай кокала и виното и не го мисли  Wine Glass

# 181
Sisiandi,  bouquet.и аз съм с няр.
Пънче, дали да увелича фолиевата?
Ние сме три - миленка,аз и салилинда.

# 182
  • В сърцето на любимия човек
Герда - попитай хематолога си, не смея да ти давам съвети, дори и само за фолиева.

Сиси Анди - браво за листерията  Hug И аз съм с НЯР, ама със стимулация извадихме хубави яйцеклетки.

Буги - стискам палци утре да ти се обадят с хубави новини  Praynig

Ели - успешен старт утре  Hug

# 183
  • София
Здравейте момичета. Излязоха ми резултатите от имунологичните.
Имам инхибиращи ембриотоксини, завишени NK клетки CD3-56+ - 17,34 при реф. 2-13
Тромбоцитно-левкоцитни агрегати (небременни) -CD41a+CD11b+ - 1,92 при реф. 1,07%-1,56%
и недостиг на витамин Д - 15,3 е резултатът, но не виждам референтните.
Тепърва ще се ориентирам  newsm78.

# 184
Буги, стискам палци!
Моме, тихичко честито!
Ели, успешен старт!

# 185
Буги, стискам палци!

Моме, тихичко честито!

Ели, успешен старт!

Моята пункция мина днес, утре ще чакам обаждане, дано са се оплодили  Praynig

# 186
Г-це Магнетична - добре съм, младежа също, в сряда ще ходя да си го погледна при Чучумишев. От няколко дни май даже от време на време имам усещания, но не съм много сигурна  Crazy Минавам телеграфно т.к чета и се вълнувам с всяка, но имам хем много работа и тичане, хем не мога да съм много полезна по казусите и се включвам само където съм сигурна Hug

Зазу - най-вероятно ще ти назначат вливане на Имуновенин / Октагам преди трансфер + Интралипид  и след него и Вигантол - 2-3 капки дневно  Peace

# 187
  • София
Фокси, благодаря за коментара. Честити ти усещания  bouquet
Изписали са ми Имуноглобулин преди ЕТ и Интралипид след положителен тест, но още не се ориентирам в тези вливки и разликите между тези препарати (плазми или каквото се водят там) и тези, които ти си споменала. Тепърва ще чета за тях.
А вит. Д е 1200-1600 ЕД на ден - това на таблетки ли означава? Това 12 мг. ли е  newsm78? От 2-3 дни почнах да пия витамини най-обикновени и в тях има 5 мг. Предполагам не е проблем да го донабавям с прием на друго  newsm78?
Не знам да се радвам ли, че изскача някакъв проблем или да се тръшкам  Crazy. От една страна се радвам, че сме открили нещо, дето може да е попречило на имплантацията при предния опит, от друга - тая имунология ми е дива Индия - може ли и до колко да и се влияе...
Фрея, Буги, стиснати палци да са се оплодили яйчицата  fingerscrossed

# 188
  • В сърцето на любимия човек
Зазу - на мен при подобен резултат Начев ми назначи 20 капки Вигантол седмично (на един прием). На опаковката пише, че 1мл = 40 капки = 20 000 UI, значи една капка е 500 UI

# 189
  • София
Зазу, аз съм почти като теб. Витамин Д 15: Русев ми назначи по 3 капки Вагинтол. Аз също съм с ембриотоксини: направих вливка Октагам преди седмица в Малинов. 5 мг. тя е на базата на теглото доколкото разбрах. Сигридов иска от мен на 12 ден след О кръвен тест и ако е + да вляза с шут на  вратата в кабинета му.  Grinning Това последното е цитат.
Каза ми, че ще направим лека терапия в началото и ще следим стриктно бремеността. Аз много се зарадвах, че открих проблема. Дано и ти си така. Ако имаш някакви въпроси и мога да помогна: тук съм.  Hug

Момее, толкова ме зарадва! Гушкай на топло ембриончето .  Hug
Буги, стискам ти палци.  Praynig
Пънче, ти наистина си много странен случай. Но пък това те прави тооолкова уникална!  bouquet

# 190
зазу, за другите не знам, но при витамин д си с остър дефицит/освен ако не става въпрос за някакви съвсем нестандартни референтни стойности/. най-общо се приема, че се покачва за около месец и половина - два съобразно на единиците, които приемаш дневно/напр. 1000 единици би довело до покачване до 25 ng/ml при теб, което пак би било дефицит, макар и не сериозен/. 5 µg са мн. малко - 200 единици.

# 191
Благодаря ви момичета bouquet
Миленка, как си, кога ще правиш тест Hug
Фокси, честити ти първи ритничета Hug
Сиси Анди, успех!
Зазу, ти при Русев ли ги прави? Аз съм редувала вливки Октагам и Интралипид Peace
Смайлче, ти кога ще правиш тест?
Фрея, стискам ти палци да се оплодят Praynig Днес много жени на клона бяхме Mr. Green

# 192
О, да, днес си бяхме цял отбор  Mr. Green

# 193
Зазу - Октагам / Имуновенин са имуноглобулини. Октагам е скъпият и пречистен вариант, Имуновенин - български, с повече странични ефекти. Международните единици за измерване на вит. Д са iU. Обикновено в една капсула / капка има 400 Иу. Според предписанието са ти изписали 3-4 капки дневно, което според мен е ок. Аз лично предпочитам и съм чела, че течните варианти се усвояват по-лесно Peace

Сиси
- ще ти намерим хотел, споко. Хостела Таити ти е далеч и е на не много хубаво място. Ще разгледам тия дни и ще драсна  Peace

# 194
foxy-thе infant prodigy аз не се и съмнявам в теб, но все и аз малко да се потрудя. Сега ми предложиха и това  http://hoteldalis.com/ какво мислиш?

Общи условия

Активация на акаунт