По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 3

• 42 273
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Благодаря ви за отговорите  bouquet.
Буги при него ги правих - в Малинов Peace.

# 196
Благодаря за отговорите момичета .
Пънче ,не е пил нищо . Сега ще започва с ортамол и след 3 месеца пак контролно изследване .
Моме честито и от мен ! Много се радвам за теб . Безпроблемна до финал  Hug

# 197
Буги,нека това Ице е твоето дете Praynig
Фокси,радвам се да те ""видя",ей да погалиш младежа ,честити ти ридничета Hug

Теста ми е за 9.10.,дано този път да стигна до датата и то с положителен резултат Praynig

# 198
foxy-thе infant prodigy аз не се и съмнявам в теб, но все и аз малко да се потрудя. Сега ми предложиха и това  http://hoteldalis.com/ какво мислиш?

Този е на бул. България, кажи речи на 5 мин пеша от клиниката, но цените на стаите са по 60 лв, струват ми се множко, спрямо това, което предлагат  Peace пак ти казвам, ще потърся тези дни

Миленка
- стискам ти палци за много положителен тест след седмица  Praynig Praynig Praynig

# 199
Благодаря ви, момичета!!!

Смайлче, ти как се чувстваш?

Фрея, какво ожънахте? имаш палчета и от мен Simple Smile

ФоксиHug

# 200
Буги, тестът ми е 9.11.
Фокси, все такива хубави усещания да има.
Зазу, и аз съм вливала, и октагам, интракипид, имуновенин.Нищо особено не е.Фокси ти е обяснила мн. добре.
Фрея, дано всички се развиват добре.
Ели, по-добре съм, но чернодробните ензими са мн.повишени и съм още мн. надута и утре пак ще правя вливане на албумин.Дано тая течност намалява, че е мн. неприятно.Благодаря, че попита. Hug

# 201
Сиси[/b] - ще ти намерим хотел, споко. Хостела Таити ти е далеч и е на не много хубаво място. Ще разгледам тия дни и ще драсна  Peace
Аз винаги в Таити отсядам, защото ми взимат по 30 лв. на вечер. Много е приятно и релаксиращо да гледам  реката и зеленината, но има и от онези посетители за по час, та сигурно това имаш предвид под "не много хубаво място"  Mr. Green

# 202
Ели,   Hug , 17 извадихме. Утре ще видим колко са се оплодили. Док каза, че са хубави.  Praynig

smile_86, дано! Стискам палци по-бързо да ти минава.

# 203
Фрея, браво на теб Peace
Смайлче, дано бързо преминат болежките и ще чакам да се похвалиш Hug
Миленка, ще е положтелен, няма как Praynig

# 204
Смайлче - искрено ти съчувствам, аз бях с лека хиперстимулация и като знам как боли.....дано бързо се възстановяваш  Hug на една дата сте с Милена  Peace

Начита - точно това имам впредвид, а и за човек доста незапознат със София е трудно за ориентиране  Peace

Фрея - страхотен резултат  Hug Стискам палци за добри ембриончета  Praynig

# 205
  • до едно тепе
Пънче Вигантола обикновено го изписват сутрин на гладно. Поне така аз го давам на децата(сега на бебка, а преди на Слав) според инструкциите на педи. Не знам обаче как си взаимодействат с л тироксина newsm78
Успех момичета.

# 206
  • София
Vit D е мастноразтворим витамин - пие се по време или след хранене!

# 207
  • до едно тепе
Лебед съм лебеед hahaha
Не знам защо педи го изписва така-сутрин на гладно на бебетата. Единствената логика, която мога да свържа с тоя факт е, че е за да не го повърнат. Моите специално са талантливи в това отношение и ако го дам след хранене вероятността да иде зян е голяма  ooooh!

# 208
Благодаря ви сърдечно за поздравленията, дай Боже към всички да ги отправим!
LoLi7a – зависи от това, как е минала бременността и раждането, а не от начина на забременяване.
Ели, абсолютно си права. Тихомирова каза – „Обаче е само едно”, аз й казах – „Е, какво обаче, страхотно е, че и едно има!”
Буги, не съм пуснала палците за теб!
Зазу, без вливки няма да се разминеш, а за различните видове, и аз не съм ориентирана – вливам, каквото ми кажат.
Фрея, палчета и да са се харесали госпожицата и господинът!
Миленка, то не останало!
Днес пуснах и контрола на НК клетки, плацентарни молекули, и разни други хубости, оставих една чудна трицифрена сума  Mr. Green Споделих с имуноложката за мигренните пристъпи (от снощи отново се появиха), казаха ми, че можело да взимам Деган, видях светлина в тунела! Та, имайте го предвид.

# 209
  • София
Лебед съм лебеед hahaha
Не знам защо педи го изписва така-сутрин на гладно на бебетата. Единствената логика, която мога да свържа с тоя факт е, че е за да не го повърнат. Моите специално са талантливи в това отношение и ако го дам след хранене вероятността да иде зян е голяма  ooooh!

Нали на бебоците се капва в малко кърма(мляко). То пак си е по време на ядене Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт