По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 3

• 42 257
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Зазу, честит ви нов дом! пожелавам ви скоро да е пълен  Hug

Пчеличке, кога ще правите трансфера?

Аз утре съм на пункция - 13 фоликула имам....

# 646
Момичета имам въпрос.
 Едва вчера изпратих документи за фонда и очаквам утре да се върне входящ номер по куриер.  За колко време обикновено излиза одобрението?

# 647
Enjoy аз ги подадох на 02.10 днес видях, че е одобрена. Миналата седмица все още статуса беше "разглежда се от комисия". Може и по-бързо да стане, видях, че момичетата пишат, че има забавяне напоследък.

# 648
  • Бургас
Enjoy, моите документи бяха входирани на 08.09.2015, а статусът ми се промени на ОДОБРЕНА в сайта на 24.10.2015 .... грубо казано за около месец и половина.

# 649
Много благодаря за отговорите,

Значи около месец и половина за статуса , а след това самата заповед знаете ли ориентировъчно колко се бави?

# 650
Ели, успех утрееее  Hug  много стиснати палци  Praynig

Пчеличката, май е днес или утре  Praynig  Дано скоро пише  Hug

Пънче, много добре си го написала  Peace  Имам аларми, имам навик и забравям, сещам се по никое време   ooooh!  Абе някво мега заспало ми е тия дни, а хем се надъхвам, че имам 3 месеца до евентуалният опит  Tired

# 651
  • В сърцето на любимия човек
Магнетична - То при мен не е от сезона, а от "надстройката на раменете"  Blush
Нещо много ми се разтегнаха опитите във времето и това доста ме демотивира  Confused

# 652
Магнетична - То при мен не е от сезона, а от "надстройката на раменете"  Blush
Нещо много ми се разтегнаха опитите във времето и това доста ме демотивира  Confused

Hug Пожелавам ти Коледно чудо, което да те мотивира много   Heart Eyes

При мен може и да е защото гледам да не се пренавия, че нали ще ни е първи опит инвитро и като знам за едни инсета какви надежди имах  ooooh!   И съм се замислила за тия генетични .... Първите изследвания от многото, при които ми се сви стомаха на топка   Tired

# 653
  • В сърцето на любимия човек
Нямате ли вече резултати? Нали ги пуснахте? Освен кариотип, нали пусна и тромбофилиите?

# 654
Ели късмет утре  Praynig Да извадите много хубави яйчица
Магнетична ме е изпортила  Grinning  Hug Днес ходих да си прибера джуджето, док реши да върнем само едно. Утре ще ми се обадят да ми кажат 1 или 2 са замразили (едното изостава).

Аз взех заповед за 8 месеца и половина, но гледам фонда е зациклил стабилно.

# 655
Нямате ли вече резултати? Нали ги пуснахте? Освен кариотип, нали пусна и тромбофилиите?

newsm78  Пуснахме кариотип на двамата и У делеции, май имам няквакви частични тромбофилии от плевен  newsm78  Тия генетичните са ми тъмнааааа тъмна индия  ooooh!  Персенска това ни каза, а иначе ги пуснахме на 19,11, преди Коледа ще ме сюрпризират  Praynig приятно , дано !  Praynig

Пчеличкеееееее  Heart Eyes  Аз от хубави чувства те изпортих  Hug  Оххх стискам стискам и съм сигурна, че скоро ще летиш от щастие  Hug  Стискам и да имаш за замразяване  Praynig

# 656
Ау,  Пчеличке,   да го пазиш на топло още осем месеца и половина Praynig

# 657
Пчеличке стискам палци за положителен резултат!!! Praynig
Ели успех утре.  Praynig
Zazu1 да ти върви по вода на тоя опит  Praynig

Venera_iv мисля че чай от лайка би те успокоил. Имам приятелка, която спря да го пие, защото я приспива.

По отношението на екстрасистолите и сърцебиенето е нормално, особенно при жени. При мен се появява след хранене, особенно ако съм яла повечко. Също така при жени, които са по емоционални. Лекува се с ползотворно физическо натоварване.
Ако е сутрин при ставане може да е признак за депресия.

Пънче и моите опити много се проточиха, но по лошото е че си бях дала срок до края на тази година, което ако го спазя, това трябва да ми е последен опит  newsm78 Sad

# 658
Пчелицо, на трети ден ли връщахте? И какво му беше основанието да е само едно? newsm78

# 659
Кристи не на 5ти ден. Според него това има достатъчни шансове, лигавицата била много добра. Според мен искаше да има поне 1 замразено, защото другото не е ясно дали ще го бъде. Първо ме пита аз колко искам - казах две, после говорихме, че според него няма смисъл да връща 2рото и т.н. Това ми е първи трансфер, да видим какво ще стане. При теб нещо ново ?  Hug 

Общи условия

Активация на акаунт