По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 3

• 42 257
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Ами значи стискам палци Hug
При мен какво ново...чакам цикъл Mr. Green Имам най-накрая две замразени на пети ден и ще се мъчим сега да вадим нещо на ЕЦ. Което си знам, че няма да се случи, ама нейсе...веднъж да стане и на доктора каквото иска Joy Та цикъл ---> 5/6 ден преглед ---> каквото стане ---> трансфер? Нещо от сорта Rolling Eyes

# 661
Кристи звучи ми като Коледна изненада, щом и на док плановете са такива, трябва да го бъде вече. Ще стискам палци  Hug

# 662
Ми а дано Mr. Green

# 663
Да питам и тук. ..някой работил ли е със замръзени Я и как де процедира? Първо се прави оплождането и ако има оцелели директно трансфера ли, или и те са като другите стават за замръзяване ?

# 664
Пчеличке, Кристи, дано получите най -прекрасния коледен подарък! People Santa
Фонда се отпуши, най -после! Mr. Green

# 665
  • София
Благодаря ви момичета  Hug.
Пчеличкеfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 666
Здравейте момичета, излезли са ни генетичните (кариотип), но ми дават час за коментар чак на 7-ми декември, та това е след 2 седмици. Ако се обадя другия понеделник след 17:00 часа, дали ще ме свържат по телефона или да цъфна в клиниката направо?  newsm78

# 667
  • В сърцето на любимия човек
Генетичните се получават само лично и от водещия лекар, в случая д-р Персенска, защото ги прилагат в досието.
Няма да ти кажат абсолютно нищо по телефона. Изчакай си часа или евентуално отиди в понеделник пред кабинета на генетиците и ги попитай, ако те преценят и могат да ти ги дадат, предполагам, че няма да ти откажат.

Хайде нещо за добро настроение:
Скрит текст:
Тест за бременност!

- една черта - отрицателен;
- две черти - положителен;
- три черти - таткото е батка от Меден Рудник
hahaha hahaha hahaha

# 668
Е аз с Персенска ще се видя чак след НГ, часа ми е за генетиците. Като първо ми предложиха да се обадя в понеделник след 17:00 да ме свържат с тях, защото решиха, че не съм в София. Така, че предполагам казват и по телефона.

# 669
  • В сърцето на любимия човек
Не, не казват. Даваш си адрес и ти го изпращат по куриер с надпис "да се получи лично".
Моя приятелка от Варна така си ги получи  Peace

# 670
Аха, благодаря ти, Пънче. Ще си чакам значи до 7-ми декември. То и без това няма какво да се направи, ако има нещо.  Confused

# 671
  • София
за генетичните на мен ми бяха казали че ако има проблеми ще се обадят, ако не се обадят значи да си чакам спокойно листчето с резултати при лекаря направо.
 това беше преди години, ама може и сега да е така  Rolling Eyes

# 672
Lightworker, ние с ММ правихме генетични лятото, свързах се с Информация и помолих да ми ги изпратят по имейл, може да опиташ и ти  Peace

# 673
На мен от Малинов ще ми ги пуснат по мейла  Peace 

Понеже много се обърках някой който има желание и инфо може ли да ми обясни, тоя кариотип и У делеци какво точно включват и представляват  Hug  Аз защо си мислех че е нещо свързано с тромбофилията  ooooh!

# 674
  • София
Queen Bee, Кристи, много ви стискам палци за коледно чудо! Успех! Hug
Зазу, честита нова къщурка, скоро да я напълните с детски смях! Hug
Бананарама, дано да вземеш още тези дни заповедта и да успеете от първия път! bouquet
За всички останали Hug

Аз да се оплача и да помоля, който има опит да сподели. Днес ми е 9-ти ден от цикъла. Направихме лека стимулация с летрозол/фемара. Имам 5 фоликула - 4 с размер 13-14 мм и един голям 20 мм. Лигавица 5 мм. Док каза, че големият фоликул ще стане киста, ще гоним другите 4. Обаче сега ми звъннаха с резултатите от хормоните - ЛХ е 5.91 и много нисък естрадиол - 82. На док не му харесва, иска утре сутрин пак да пускам. Много се сдухах. Има ли шанс Е2 да се покачи до препоръчителните нива или да отпиша опита Sad

Общи условия

Активация на акаунт