По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 3

• 42 245
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • В сърцето на любимия човек
Делециите на У -хромозомата се изследват само при мъжа и обикновено ги пускат при Олигозооспермия.
Ето това книжле не е лошо, но понеже е за предпечат, трябва да се следят номерата на страниците:
http://www.eurogentest.org/fileadmin/templates/eugt/leaflets/pdf … osome_changes.pdf

# 676
  • София
летрозол/фемара понижават естрадиола.
това би трябвало лекаря да го знае  Rolling Eyes
пак е нисичко за тази бройка, но все нещо ще излезе.
а как прогнозира че големия ще стане киста, може пък да се спука и тогава заминават всичките.

# 677
  • София
Бамба, не знам, каза ми нещо като "този големият ще го направим киста". Каквото и да значи това. Лигавицата е само 5мм и не предвещава скорошна овулация, поне така разбрах. ooooh!

# 678
Делециите на У -хромозомата се изследват само при мъжа и обикновено ги пускат при Олигозооспермия.
Ето това книжле не е лошо, но понеже е за предпечат, трябва да се следят номерата на страниците:
http://www.eurogentest.org/fileadmin/templates/eugt/leaflets/pdf … osome_changes.pdf

Благодарско пънче  Hug

# 679
Франго, кой ден ти е днес и спря ли Фемарата? Миналият месец и аз я пиех и бях притеснена от по-ниските стойности. До колкото четох тогава, нормално естрогенът започва да се покачва след 7-8 ден от цикъла. Мисля, че летрозолът сравнително бързо се чисти от организма при спирането му, т.е може да се покачат стойностите. За мен по-големият фоликул също е по-притеснителен.

# 680
  • Бургас
Frango, при всички положения Е2 ще се повиши още. Моят естрадиол се повиши по следния начин:

10ти ден - 182
11ти ден - 197
13ти ден - 730
14ти ден - 890

Но при мен в началото тръгнаха 11 фоликула, а на 14ти ден имаше 2 с рамери 18 и 20 мм. Има на къде да расте и твоя естрадиол.

В тоя ред на мисли искам да се оплача. Страшно съм разочарована от десният си яйчник. Никаква не я свърши след 5 дни на Клостилбегит и 2 инжекции Мерионал. А там уж в началото имаше повече фоликули. Страшен ленивец. Направо не ми се говори за него.

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 14:33 от Solace

# 681
  • София
Пчеличке, Днес ми е 9-ти ден от цикъла. Летрозолът го пих от 3-ти до 7-ми ден включително. Питах док може ли големия фоликул да ми скапе по-малките, той ми каза "не". А аз изобщо не съм наясно...
Solace, дано да си права и да имам шанс все още. Praynig

# 682
  • София
щом не си наясно си слушай лекаря и не си пълни главата с възможни варианти.

# 683
  • София
Бамба, права си. Просто ми е първи опит и явно не съм претръпнала още  Sad

# 684
Така, изчетох книжката на Пънчето и разбрах, че съм много зле  Joy   Ако госпожата ми Биология ме види,  ще ям голям бой, а исках да ставам акушерка  hahaha

И сега имам ново питане : предполагам, че е хубаво и двамата да пуснем тромбофилии  newsm78  Въпреки че Конова, ми каза че са ми пуснали за придобита и нямам  Thinking  оффф време ми е да започна да си записвам малко по подробно  Crossing Arms

Франго, стискам палци нещата да се случат от първият път и не се шашкай  Hug

# 685
Франго стискам палци за следващия преглед, има време да се качи естрадиолът. Напълно те разбирам за притесненията и аз сега за първи път го вървя този път.
Бананарама стискам палци да вземете заповед навреме  Praynig и да ви донесе късмет.

# 686
По повод прогестерона -  днес (в деня на пункцията)  ми е 10.47.  При тази стойност ми биха 1 инжекция и от довечера ще слагам свещички 3х1

# 687
Фран - не се разочаровай, аз реагирах по същият начин на Летрозол-а. Отменихме опита, оказа се , че най-вероятно не е имало нищо във фоликулите.  Peace Дано да греша  Praynig Praynig Praynig

От днес вече съм офисицално в 6-тия месец и по тоя повод, малко синичко:

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 688
 newsm79 newsm79 newsm79

Фоксииии,  Hug Честити ти 6 месец  Heart Eyes  Лека и безпроблемна до краяяяяя  bouquet

# 689
  • В сърцето на любимия човек
Аз пък съм с цикъл  smile3534
Ох, извинете ме за лигавнята, но съм едновременно мега крива и ме боли корем и ме избива на лиготия  Blush

Общи условия

Активация на акаунт