По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 3

• 42 252
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
здр Simple Smile искам наистина помощ от някой ,защото ще откача ! питам вас опитните жени .. така въпроса ми е за тестовете за бременост има ли значение в какъв съд е урината и предния път мисля,че имаше прах това дали ще повлияе на резултата Simple Smile благодаря ви много от сега не искам да ме съдите ,просто съм много голяма паника

# 121
Гледам за сънуване си говорите, една от любимите ми теми.
Аз толкова съм се чалнала, че сънувах как си виждам резултатите от хормонките на 3 ден, дето ще трябва да ги правя. Гледам съотношението е 4:7 и си викам- лелеее кога стигна това ФСХ 7, последния път беше 5,9 направо ми потънаха гемиите (насън де  Simple Smile   ) После се заглеждам по-внимателно и гледам аааа то това е ЛХ бе, ФСХ е 4, ох отдъхнах си, викам ПКЯ по-лесно ще се сборя от прогресивно намаляне на ЯР.
Само си представете колко сме се зомбирали след като тези разсъждения ги сънувам  Mr. Green Та след 10 ина дни някъде ще ви кажа резултата да видим е ли пророчески съня  Simple Smile

# 122
Трябва малко да спрете форумите  hahaha
Прах би попречил само, ако е за пране  Mr. Green

# 123
Пънче,я погледни в кристалната топка и за мен  Crazy
Герда,естествено че ще е положителен теста как иначе Naughty
П.П лелеее така се успокоявам ,че не само аз съм се чалнала ooooh!

# 124
Трябва малко да спрете форумите  hahaha
Прах би попречил само, ако е за пране  Mr. Green

Не мисля  Naughty Да не си да неутрализира ЧХГ-то. Освен ако не е за бяло пране  Thinking

# 125
Ще изпере чертите бе, Сигме  Crazy
В понеделник, живи и здрави, съм в клиниката, ако някой е там, да свирка.

# 126
Аз ще съм в клиниката от сутринта, тогава ще е пункцията. Ти от колко си там, Моме?

# 127
По обяд ще съм - между 12 и 13:30, ако има закъснение при Тихомирова, и до по-късно.

# 128
Аз до 12:00 със сигурност ще съм в клиниката, така че предполагам, че ще се засечем.

# 129
  • София
в 10 ще те изпратят да си ходиш и едва ли ще ти е до срещи.

# 130
Бамба, и аз така си мислех, но видях, че писаха, че ще ме държат до 12:00 часа, не знам защо  newsm78.

Днес на втората вливка, след като ми махнаха абоката ми стана много лошо, направо щях да припадна, добре че ММ беше с мен.

# 131
И мен след пункция ме държаха до 12 часа. Бях с 8 броя.

# 132
Вероятно момичетата с повече Я ги държат по-дълго, за да са сигурни, че няма проблеми  Peace

# 133
Момичета, имам една добра и една лоша новина...

Добрата е, че СГ на ММ е много по-добра: има обща подвижност 95.83% (от които 82.78% прогресивно подвижни), концентрацията също е много хубава, а морфологията е скочила от 2.5% през юли на 9.57%. Явно бабините зъби са много ефикасни Simple Smile

Лошата новина е, че днес ми зацапа, имам всички признаци на цикъл, а още ми е 22-ри ден... (по принцип ми е на 25 дни).. Нарпаво ми потънаха гемиите, почувствах го като внезапна смърт, нямах време за надежди, чудене, трепети; връхлетя ме, когато въобще не очаквах Sad Вече не знам какви изследвания да си правя оттук нататък...

Тери, не се притеснявай за цитнамазката, според мен, след като нямаш никакви злокачествени изменения. През юли миналата година имах такъв резултат и ме успокоиха, че нищо ми няма. Според мен е хубаво да си пуснеш и микробиология, за да се провери да нямаш бактериално възпаление.

# 134
  • София
95% подвижни  Shocked
този резултат в коя клиника го видяха?

Общи условия

Активация на акаунт