По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 3

• 42 236
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Пънче  201uu Аз предлагам терен за копаене ако не ви се ходи на плаж, на село  Mr. Green

# 106
Пънче, програмата е супер включвам се и аз в нея  202uu

Аз явно не усвоявам добре вит.Д, защото от 2006 живея на морето, лятото изкарвам от сутрин до вечер на плаж, ставам шоколадка и въпреки това многооооо под нормата  Tired  Но пък не ми пречи да го използвам в офиса, че трябва да си правя слънчева терапия  grinning039

Включвам се и за Южна Италия  bye

# 107
  • В сърцето на любимия човек
Пънче, бре... дай нещо и за душата  Crazy Само нея пропусна  Blush
Скрит текст:
Секса приема ли се  Mr. Green
Хубава книга за под чадъра на плажа  grinning039

Джаско - и мама ми каза, че догодина доматите мен ще ме чакат  Joy

Сигме - само да видя как ще ми подредят командировките за другата седмица и мисля да организирам една групова терапия  Wine Glass

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 14:24 от пънче-мънче

# 108
Франго, вчера и днес ходя на изследвания и трябва да се прибирам преди ММ да излезе за работа - на нова работа е и не може да закъснява. Ако почна същинската процедура във вторник, трябва да правя същата организация за сутрешните инжекции. А този Вигантол е ужасен наистина с този дозатор

Моме, нямам търпение за твоя преглед  Hug

Пънче, чудесна схема Simple Smile

# 109
  • София
Ели, ти си писала по-рано, ама аз сред всичките постове съм те изтървала. ooooh!
Стискам палци да са ти добри изследванията, във вторник да стартирате и да приключите с прекрасен финал чак след 9 месеца! Hug За такъв резултат и в 5 ще ставаш сутрин  Laughing

# 110
Благодаря, Франго  bouquet
Скрит текст:
Днес съм значително по-добре, явно вчера е било шоково за организма ми   Laughing иначе да, ако трябва и по цяла нощ няма да спя, ако знам, че ще помогне Simple Smile
Предлагам ти да започнем да бременеем заедно другия месец  Hug

# 111
Момичета, да ви питам и вас, че ще изперкам вече

Излезе ми резултата от цитонамазката - пап 2С - негативен за интраепителна лезия или злокачествен процес. Клетъчни промени, свързани с възпаление (включва типично възстановяване). Препоръчителен контрол след терапия. Следваща намазка: 3 м.

Другият петък трябва да правя цветна снимка...цитонамазката аз си я поисках, защото прочетох, че е хубаво да се направи преди цветна снимка. Микробиология доктора каза, че не е нужно...според вас с този резултат мога ли да направя цветната снимка? Записала съм си час за коментат, но е чак за другата седмица. За пръв път чувам за резултат 2с.

# 112
Тери, всичко е ок с цитонамазката, не се притеснявай.
Пънче, радвам се, че ще се разминат инжекциите. И на мен ми звучаха доста страховито.
За слънцето нали знаете, никакъв защитен крем. Аз от една година не ползвам и това лято ходех на плаж само сутрин, без крем, за 2-3 часа. И ми беше супер. Но по принцип не обичам да се пържа по цял ден на плажа, горещо ми е, изпотена съм, лепящ се пясък, не е за мен  Naughty

# 113
Ох, Пънче, страхотна програма. И на мен ми трябва такава.
Миленка, дано ти се размине настинката!
Буги, Ели, стискам палци за процедурите.
Моменце, палци за прегледа. Всичко ще си е на мястото.

Аз да си дам отчета. Вчера ходих до клиниката и казаха, че не е толкова страшно положението с моето надуване. Вляха ми няколко банки и строга диета и днес съм по-добре. Утре пак ще ходя, защото може да се наложи пункция на течността.Тази нощ за първи път спах няколко часа обаче пак  всичко ме боли и честно приличам на бременна в 7-8 месец поне. Познати ме гледат и почват да питат бебе ли чакам, а аз се чудя какво да им отговоря.

# 114
Здравейте, искам да ви споделя моите премеждия днес Sad
Сутринта с първа урина реших да си направя тест за бременност! Понеже много искаме бебче и се оказа положителен, макар да беше с втора бледа черта. Викам си не може да е истина и си направих още 2 и те с втора розово-бледа черта! Зарадвах се много и реших да пусна един кръвен за успокоение понеже имам от 2 дни някакво червеникаво зацапване и вечер по едно малко съсирече с болки в корема! Да, ама не, кръвния тест показа 0,01 като стойност Cry Имам час чак за другия петък по план, но много се притеснявам от това течение Thinking и от какво може да се дължи... Rolling Eyes

# 115
papaya, да - имах две пункции в един цикъл. Втората беше след стимулация по къс протокол. Ще изчакам още 3 дни (да станат общо десет) след спирането на лекарството и ще помоля за УЗ. Иначе ще пропусна месеца за нова стимулация, защото Стаменов ще отсъства Sad

# 116
papaya, да - имах две пункции в един цикъл. Втората беше след стимулация по къс протокол. Ще изчакам още 3 дни (да станат общо десет) след спирането на лекарството и ще помоля за УЗ. Иначе ще пропусна месеца за нова стимулация, защото Стаменов ще отсъства Sad

Кога точно ще отсъства д-р Стаменов?

# 117
Смайлче, много се радвам,  че си по-добре   Hug хайде, чакам да кажеш, че хората са били прави Heart Eyes

# 118
mani4eto___, доколкото знам втората половина на ноември.

# 119
Пънче, на 3ти ден след трансфер сънувах, че док ми прави трансфер.
Как мислиш, ти ги разбираш тия неща, дали ще е положителен теста? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт