По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 3

• 42 233
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета, някоя от вас знае ли как процедира Начев при ТСХ 2.
Ако не изписва нищо, не виждам смисъл да давам пари и за това, но ако изписва, то значи непременно трябва да отида. Някой знае ли?

# 91
Мерита, стискам палчетаааа и за твоите душички  Praynig 

Миленка, пий фрешове и си слагай освен в чая и в тях джинджифил. Яж мед объркан с лимони, които са добре измити и нарязани с кората.  Можеш да си правиш инхалации с чай, компреси, загрей си краката във вода и морска сол и ако имаш люта дижонска горчица. Ако имаш хрема - тампони с мед или ракия, натъркай си носа отвътре със сапунена пяна.  Hug  Стискам палци да ти се размине разболяването  Praynig

Ели, Буги успех в новите процедури  Hug

# 92
Милена, тази вечер и аз съм на зарзио и медрол си пийвам. Laughing

# 93
  • София
Мерита, Миленка, Герда, за вас най-силно стискам палци тези дни! Hug
Моме,и теб те чакам с нетърпение в понеделник да ни зарадваш! Нали тогава ти беше прегледа?
Фрея, успех в понеделник! Прекрасна реколта ти пожелавам! Hug
Bugi, стискам палци и за теб! И да ти кажа, че те бия по НК клетки - моите бяха 48%  Mr. Green Не знам само защо пак са скочили. Все едно някакъв процес се случва в мен, който ги държи активни. Като питах Русев дали ще търсим причина - каза, че няма нужда  Thinking
Lady Fortune, Шефът Антонио, успех с подаването на документите! И аз подадох в понеделник и сега ще има да чакам...
Еli, защо ставаш толкова рано? Кога започвате процедура?
Блинг да се яви на отчет. Как мина днес в клиниката?
Започнах от днес Вигантол-а, ама много е дразнещ тоя дозатор. Една капка голяма, една - малка, изобщо не мога да разбера каква доза приемам...

# 94
Франго не се притеснявай за Вигантола  Hug  Няма да си увеличиш кой знае колко бързо резултата, така че една две капки в повече не са проблемни  Peace
Аз за два месеца мръднах и пак съм в долна граници, че даже и ми увеличиха дозата явно заради зимата  Tired

Фрейчееее, много качествени и оплодени  Я в понеделник, да има за връщане и замразяване  Hug

# 95
Витамин Д има нормализираща функция спрямо свръхактивността на имунната система, но трябва да се приема с почивки - това го каза моят ендокринолог.
 Обясни ми  какво значат изследванията в имунофенитипизирането и антителата, ( въпреки че се консултирам с Балтаджиева), който има нужда от ендокринолог в Пловдив,в МУ, мога да дам координати на лични.

# 96
  • София
Милена, аз се разболях също след моя трансфер. Питах  моя доктор и ми каза Парацетамол по 1 на 8часа.Само това ми помогна. Аз преди да пия Парацетамол се тъпках с какво ли не-лимони,мед,чай,чесън,джинджифил ,но не ми помогна. Бързо оздравяване!
Мери, пази си яйчицата до термин и всичко да е наред! Praynig
Моме, мерси за инфото! Hug

# 97
Solace, след пункция взимах 11 дни примолут нор, докато ми течеше стимулация по къс протокол. Така се получават две овулации в един цикъл. Въпросът е кога да очаквам цикъл след спирането на лекарството, защото вече една седмица - нищо. Та се чудех кога да започвам да се притеснявам от фоликул, киста или друга хубавина.

Кристи, ти ме заинтригува с тази стимулация, веднага след пункция. Принципно, примолут нор е прогестерон, би трябвало до седмица след него да ти дойде. Можеш ли да обясниш малко повече за тази схема. Това означава ли че ти правят 2 пункции на цикъл? Защото при мен след пункция започват да растат фоликули и се е случвало да правим нова по време на цикъл. Че и Я сме вадили. Но не знаех, че след пункция може да започне стимулация. Или аз нещо не съм те разбрала

# 98
В понеделник съм уж, чакам да ми се обадят за потвърждение и за час Simple Smile
Фрея, ако имаш нужда от нещо, в клиниката ще съм, пиши на лични.
Герда, бих се възползвала от препоръка за ендокринолог. Разбира ли от репродуктивна ендокринология, как приема - по ЗК ли?

# 99
  • В сърцето на любимия човек
Днес обиколих болниците  ooooh!
Като цяло всичко е наред, почивката ми е малко  Mr. Green. Начев ми препоръча догодина задължително да ходя на плаж, а ако не обичам морето - да копая в градината  hahaha Сега 3 месеца Вигантол по схема и после контрола.
Впрочем Начев видя рецептата с инжекциите, които хематоложката онзи ден ми изписа и каза, че дозата вит.Д от 300 000 единици по принцип се изписва, но или в много тежки случаи или в страните от третия свят и то е веднъж годишно, а не веднъж месечно  Naughty

Проф. Паскалева е много внимателна. Каза, че по принцип се занимава с тромбофилии, но не ми отказа консултация. Усъмни се в стойността на Б12, защото другите ми показатели били добре и генетичните ми изследвания не показват да имам неусвояемост. Затова ме прати във ВМА за ново изследване и ако и то е ниско щяла да ми изпише витамини и ако и след тях е ниско, тогава ще се мисли за инжекции.

Освен това се оциклих, обаче другата седмица ще обикалям по командировки и най-вероятно няма да успея да се класирам за час в Надежда  Crossing Arms То стана егати принудителната почивка. Накрая ще отида в началото на годината директно за стимулация  Crossing Arms

# 100
Така, отчитам набързо - втората СГ е копие на първата, к-та документи е предаден и може би другата седмица ще отпътува за Сф. Остава само чакането ooooh!
Мерита, много много късмет, положителни мисли и релакс - мътенето започва сега Hug
Кристи, и аз не бях чувала за две овулации - не знаех, че лекарствата могат и такива чудеса да правят newsm78
Пънче, значи като посетиш морето (с лечебна цел естествено) може да се обадиш - ще спретнем една бирена терапия Mr. Green

# 101
  • В сърцето на любимия човек
Значи, стигам до следните лечебни изводи:
  • минимум седмица плаж лятото - за вит. Д
  • седмично СПА - за нормализиране на пролактина
  • чаша вино вечер - за хубава лигавица
  • хубаво мезе - за вит. Б12
  • ягоди - за фолиева киселина
  • авокадо - за яйцеклетките
  • цитруси - за вит. Ц (силен антиоксидант)
  • хубаво кафе - също антиоксидант
Излиза, че трябва живея на някой хубав южен остров или поне в южна Италия или Испания  Mr. Green

# 102
  • София
Пънче, страхотна програма  Mr. Green Мисля да ти стана последовател! Laughing

# 103
Пънче въпреки че не лекувам лигавици, но имам силен стрес, мисля да се включа в твоята програма  Mr. Green

# 104
Пънче, бре... дай нещо и за душата  Crazy Само нея пропусна  Blush

Общи условия

Активация на акаунт