По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 3

• 42 232
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Много хубава инициатива.

# 76
Момичета,болна съм давайте идеи какво да пия ,че чай с мед и лимони не помага ooooh!Ще се разплача от яд,как можах да се разболея точно сега #Cussing out

# 77
Миленка,  и от мен имаш силно стиснати палци Hug пий ударно инфлуцид - ок е за бременни Simple Smile

Буги, и на теб стискам, мила! От фонда искат да се изследват няколко неща при процедура и креатининът ми е над горна граница Sad днес ходих да повтарям и пуснах цял пакет за бъбречна функция. Сега се надявам резултатът от вчера да не е реален и да се дължи на това, че не бях пила вода преди това. Следобяд си чакам резултатите. Имам и записан час за нефролог,  ако днешните пак не са ок. Иначе в понеделник ни викат в клиниката за изследвания и надявам се във вторник започвам блокиращите инжекции

# 78
Миленка, топла пилешка супа без застройка, като бульон.
 Ти фраксипарин слагаш ли,че тази вечер ми е първия?

# 79
Момичета, Сдружение Зачатие организират една много хубава инициатива, вижте дали някой отговаря на условията, може да кандидатствате https://www.facebook.com/zachatie/posts/992507577457827

Пак е само за двойки  Embarassed Чудя се дали някога от Зачатие ще се сетят и за единиците  newsm78

# 80
  • София
и за единици мисля че се отнася, чела съм единици получили таква помощ.
може би по инерция са написали двойки  Rolling Eyes

# 81
Герда,нямам фракси  бия зарзио през два дни ,тази вечер ми е втората доза

# 82
lady fortune, и аз отивам за документи днес, ще остане да дам още една спермограма и започваме мъчителното чакане. Плаща ли се нещо за документите?

# 83
Гена, пиши им един имейл, задай си въпроса.

# 84
Миленка, чайче от корен на джинджифил, мед и лимон.
Да не остана по-назад и аз пуснах витамините  Joy
Обаче Бодимед явно имат някакви нови системи, Б12 ще е готов другия четвъртък, защото само тогава го изследвали. А по-другия четвъртък ще е готов Витамин Д-то, защото го пращат в Германия  ooooh! По принцип съм фен на Бодимед, ама леко се изнервих. И лаборантката толкова некадърно ми взе кръв, че още ме боли вената. Мрън-мрън.  Twisted Evil

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 10:45 от Lightworker

# 85
  • Пловдив
Готова съм. Върнаха 2 Simple Smile

# 86
Мерита, стискам палци за + тест след 2 седмици!

# 87
  • Пловдив
Благодаря за подкрепата

# 88
Браво, Мерита. Стискаме палци сега, това да са твоите дечица  Heart Eyes

# 89
Бамба, Пънче  bouquet

Мейл няма да пиша, аз български инвитро клиники не посещавам. 
И в друга тема съм писала по въпроса, имам също толкова обнадеждаващ отговор от Jam, че не правели разлика между двойки и единици, но ....въпреки това продължават да пишат двойки, двойки, двойки... и смятам вече, че "грешката" не е случайна, а системна  Close 

Общи условия

Активация на акаунт