По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 3

• 42 213
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Пънче,   благодаря за прекрасната тема  bouquet
Стискам палци на всички момичета, които са след трансфер  Praynig
А аз искам да питам къде си изследвате хормоните в Пловдив? Искам утре да пусна един пролактин, но се колебая още къде  newsm78

# 61
Когато съм в града ги правя в Хронолаб(синево), в никакъв случай в Писанец, защото си спестяват вътрешните тестовете.

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 21:18 от Анонимен

# 62
Аз също съм "за" Хронолаб  Peace

# 63
Клонът им на гарата "става" ли? А на самия булевард ли се намира или по уличките някъде?

# 64
Аз само в Тракия съм пускала.

# 65
Шефът Антонио в Хронолаб или Бодимед. За съжаление никъде не се спазва условието за лежане половин час преди това. Особено, ако е в някой натоварен филиал. Преди години нямаше проблем и си полежавах, а на всички останали взимаха кръв на някоя друго столче. Сега си ме пращат да чакам отвън, където дори много често няма място да седнеш.

# 66
В Хронолаб в Рилон Център преди 2-3 месеца си ми спазиха условието за лежане преди взимане на пролактина.

# 67
И в Хронолаб и в Бодимед ми се  случвало да правя изследване и на двете места съм лежала.
Хронолаб събота работят в Тракия, но пправят само по спешност някакви изследвания в самия ден, останалите ги оставят за понеделник. И Бодимед също го препоръчвам но работят в някакви други мерни единици. (И клиника Надежда работят, ако се налага нещо по-специфично с Бодимед)

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 08:05 от Анонимен

# 68
Герда какво значи, че Писанец не правят вътрешни тестове. След като ме посъветваха да ида другаде, почнах да ходя в Хронолаб в бплница Тримонциум и съм доволна засега Simple Smile

# 69
Момичета, някоя от вас да е имала втора овулация с Примолут Нор?

# 70
  • Бургас
Кристи, как така втора. Нали Примолут Нор-а би трябвало да потисне всякаква овулация ?

# 71
  • София
Хайде и аз да се запиша в новата тема.
Миленка ,Фрея,Мерита,Герда както и всички нуждаещи имате по едни стиснати палци от мен. Hug
Пънче благодаря за темата.

# 72
Solace, след пункция взимах 11 дни примолут нор, докато ми течеше стимулация по къс протокол. Така се получават две овулации в един цикъл. Въпросът е кога да очаквам цикъл след спирането на лекарството, защото вече една седмица - нищо. Та се чудех кога да започвам да се притеснявам от фоликул, киста или друга хубавина.

# 73
Фрея, Мерита, Милена, силно стиснати палци скоро да се похвалите с по едно хубаво ЧХГ  Praynig
Пънче, благодаря за хубавата тема - да се напълни само с хубави новини bouquet
Днес отивам да си дам документите за фонда в клиниката, стиснете по един палец (ако имате свободен) всички документи да са ок и търпението ми да е на макс... омммм Whistling

# 74
Момичета, Сдружение Зачатие организират една много хубава инициатива, вижте дали някой отговаря на условията, може да кандидатствате https://www.facebook.com/zachatie/posts/992507577457827

Общи условия

Активация на акаунт