По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 3

• 42 211
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Облаче, писах ти на лични Hug

# 46
Пънче,страхотна тема,както винаги bouquet
Да помоля за силни палчета,на 27.10.си прибрахме двечки, тридневни патенца,надявам се това да ни е за последно Praynig

# 47
Пънче,страхотна тема,както винаги bouquet
Да помоля за силни палчета,на 27.10.си прибрахме двечки, тридневни патенца,надявам се това да ни е за последно Praynig

Миленкаааааааааааааааааа   много, много стиснати палчетааааааааа  Praynig  да си седят в мама на топло до лятото  Heart Eyes

# 48
  • София
Миленка, имаш най-стиснатите палци от мен  Hug.

# 49
  • София
Миленка, едни силно стиснати палчета имаш и от мен! Hug

# 50
Миленка, имаш палци и от мен!

# 51
  • Северозапада
Милена fingerscrossed Време е вече  Praynig

# 52
Благодаря ви момичета Hug

# 53
  • Пловдив
Цоп и аз в новата тема. Благодаря за нея, Пънче  bouquet

За витамин Б12 само не мога да разбера, защо се изписват инжекции, когато няма проблем с усвояването. Защото аз пък съм чела, че разлика в усвояването на витамина перорално или мускулно, няма кой знае каква. Аз си пия постоянно, с почивки разбира се, Омега 3 + фолиева + Витамини B6 и B12 на Допелхерц.

Когато съм имала проблеми с кръста, са ми шибали зверски дози витамини от Б групата, всеки ден. Но да си постоянно на инжекции, някак не ми се вижда много гот. Не знам де, това е лично мнение.  Peace

И също не разбрах каква връзка има с инфертилитета? Търсих, но не намерих.  newsm78

Нивото на вит.В12 в таблетки е много, много минимално и не може са се сравнява с инжекционния вариант, който се усвоява от организма. Аз също бях почнала на таблетки, но док ми каза, че по този начин и 5 години да ги пия файда няма да има ... та няма как да избягам от боцкането Wink

Пънче, благодарско да новата тема  bouquet

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 18:04 от Sunshine@

# 54
Пънче, страхотна тема bouquet
Магнетична, браво, сега още малко чакане и после да ни зарадваш Hug
Бамба, успех с производството Hug И аз се уверих, че е сложен процес Rolling Eyes
Франго, пак ще ги вкарате в норма, моите бяха 43% Hug
Фрея, палци за пункцията, хубави Ица да извадите Hug:
Мерита, и 2-3 ти стигат Peace Ние имахме 1 недобро, а стана бластоцист и го замразихме, успех Hug
Ели, какво става Rolling Eyes
Деска, как си Hug
Миленка, силноо съм ти стиснала палци за поне двоен бебешки финал Hug Praynig

Днес бях на преглед, имам си фоликул 12 мм и събота съм пак на преглед, но при Цветков. Ако всичко е наред, понеделник пункция. Питах доки за вит.Д и Б12 и ще ги пуснем заедно с хормоните в събота.

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 18:59 от bugito

# 55
Миленка и от мен имаш силно стиднати палци  Hug

# 56
Миленка, сподели как се чустваш. Ние двете се движим заедно.

# 57
Герда,имам леки болки в корема,в общи линии съм добре,освен гадната настинка която се опитва да ме хване ooooh!Утре мисля да се върна на работа ,там бързо минава време.Ти как си?

# 58
Нямам никакви болки никъде. Казаха ми да полежа три-четири дни.

# 59
Миленка, стискам ти палци!Този път ще има радостна новина.
Фрея,Мерита и на вас стискам палци!
Пънче, благодаря за темата!

Общи условия

Активация на акаунт