По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 3

• 42 263
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
чудесно  Mr. Green
аз се запритесних да не се проточи и да изпусна и декември.
досега не ми се беше случвало такова нещо.
Да не би да е закъсняла овулация? Тогава цикълът се удължава.

# 631
  • В сърцето на любимия човек
За нервите вижте капките на д-р Бах - има едно голямо рекламно табло в клиниката, точно предкабинета на Стаменов  Whistling

# 632
Просто искам да видя как ще реагира работодателят й на подобна реплика  hahaha Герда, понякога имам чувството, че живееш в друг свят. Нямам за цел да прозвучи обидно.
Има разни хомеопатични за нервно напрежение - Седатиф, например, но все пак е добре да се направи консултация с хомеопат.
Да, преди много време съм го пила , но се притеснявам че не всяко хомеопатично лекарство е подходящо при бременност.

# 633
 Венера, след трансфер се намираш в деликатно положение и юридически нещата са много ясно уредени в новите промени в кодекса на труда. Има и къде да се подаде оплакване, ако работодателя не подсигурява необходимите условия, ако не съдейства или упражнява психически дискомфорт.
 Жената след трансфер при асистирана репродукция има определени права и е добре да си ги знае.

# 634
За нервите вижте капките на д-р Бах - има едно голямо рекламно табло в клиниката, точно предкабинета на Стаменов  Whistling
Да, аз имам от тях но ги бях забравила. Simple Smile

# 635
  • София
чудесно  Mr. Green
аз се запритесних да не се проточи и да изпусна и декември.
досега не ми се беше случвало такова нещо.
Да не би да е закъсняла овулация? Тогава цикълът се удължава.
не, пълна липса, на 2 прегледа ходих.

# 636
А Тихомирова не препоръча ли изследване на хормони или прием на прогестеронов препарат? Аз съм чела, че на 12 или 13 цикъла е в рамките на нормата да има един ановулаторен. Дано следващия месец всичко е наред!

# 637
  • София
не, нищо не препоръча.

# 638
Венера, след трансфер се намираш в деликатно положение и юридически нещата са много ясно уредени в новите промени в кодекса на труда. Има и къде да се подаде оплакване, ако работодателя не подсигурява необходимите условия, ако не съдейства или упражнява психически дискомфорт.
 Жената след трансфер при асистирана репродукция има определени права и е добре да си ги знае.

Герда, благодаря за информацията. Надявам се няма да стигна до оплакване, защото все пак сме зависими от работодателите и веднъж влезем ли в комфликт вероятно ще имаме проблеми и за в бъдеще. Не ми се иска да стигам до такава крайност.

# 639
Не влизай в конфликти, но си знай правата.
Имало е работодатели, които дори са заплашвали мами около трансфер с уволнение.
А в такъв момент това е огромен стрес за една жена.
Жената трябва да знае, че има права и да не се поддава на натиск в деликатно състояние.
 Hug

# 640
  • София
Благодаря ви  bouquet

# 641
Зазу, честито ново жилище и дано да сътворите Коледно чудо, което да напълни дома Ви с много радости и щастие, а защо не и две  Hug

Пчеличке, как си  Hug

Моме, при теб как вървят нещата  Hug

На мен ми е супер неработно, правя си здравословно меню за ядене, търся си някакъв спорт, обаче едно не мога да разбера - защо забравям да си пия хапчетата  ooooh!  Наложила съм си от 1ви Декември да съм по стриктна, ама да видим ......

# 642
Магнетична, навивай си аларма на телефона, аз така правя, за да не забравям  Grinning

# 643
Зазу, честит нов дом, да го напълните с дечица   Heart Eyes
Магнетична, аз съм разделила добавките на три приема, около трите хранения. Много се забавлявам с ММ, като му изсипя вечер паничката с хаповете, все се възмущава и ме пита какво му правя, ама пие де, къде ще иде  Mr. Green
И аз се оглеждам за някаква активност, засега вкъщи скачам насам-натам, но май на танци ми се ходи  Party

# 644
  • В сърцето на любимия човек
В един момент и това не помага, като свикнеш  ooooh!
Няколко пъти се хващам, че сънувам, че съм си изпила тироксина сутринта  ooooh! Първо броях таблетките вечер (колко ми остават от реда), ама започнах да се обървам. Сега си ги слагам от вечерта в една малка кутийка от Спермотренд-а на ММ и въпреки това ми се случва да ми звънне алармата, да я изключа, да си мисля, че съм си изпила хапчето и след половин - един час като стана хапчето да си е все още в кутийката  Blush

Ние много се забавляваме на танците, групата се състой от хора на нашата възраст и е много приятно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт