Проблем с съпруг

• 6 208
  • 41
  •   1
Отговори
Здравеите дами , пиша ви защото имам проблем с съпруга ми. От няколко месеца е в Германия работи там и живее близо до нашите. проблема е 4е когато говорим постоянно е изнервен и се заяжда по4нахме постоянно да се караме , опитвам се да бъда търпелива и да не го ядосвам но въпреки това тои се дразни и ми затваря скаипа. Другия проблем е 4е първона4алната ни уговорка беше декември месец да отидем при него а сега по4на да овъртва казва 4е е по добре да отидем при него март или април. Незнам какво му стана изведнъж и защо така се държи но ми е много притеснено, даите ми малко съвети как да оправя нещата

# 1
 Щом е близо до вашите, те не могат ли да те информират какво става с него? Виждат ли се? Знаят ли как живее,  при какви условия, работи ли, стигат ли му парите да ви устрои?

# 2
Да те се виждат постоянно но не споделя с тях нищо и тои няма интернет и говорим в скапа от нашите

# 3
 Накарай ги да разузнаят де.  Може да е преуморен, изнервен, да не му харесва работата и да не иска да остане там. А може и да се е появила някоя симпатия на хоризонта. Всичко може да е.

# 4
Уморен е бил и като е до нас но не се е държал така.
Работата си я харесва всеки път го казва. А др жена не вярвам да има и преди е ходим сам в германия и му вярвам на 100%
Мислех 4е като отиде там ще по4не пове4е да ме цени, но маи става обратното

# 5
  • където ми харесва
Ох, ужасно пишеш, моля те, вземи мерки.
Мъжа ти може да е изнервен от хиляди причини, които да не споделя, за да не те притеснява. Само лошо е, че се кара с теб.

# 6
извиняваи за писането но клавиатурата е развалена и не всяка буква излиза
Разбирам, 4е може да е изнервен, но трябва ли от мен да си го изкарва аз каква вина имам.
Трудна е раздялата и за двама ни, но не разбирам защо отлага с няколко месеца събирането ни.

# 7
     Най-вероятно средствата не му достигат или битовите условия са неподходящи за цялото семейство.  Вашите не са ли виждали дома му? Не можеш ли да разбереш от тях дали не е това проблема?
     Можеш да му кажеш, той да се прибере за Коледа, защото ви липсва. Ще го накараш да се почувства добре и може да разбереш от отговора какви са нагласите му и евентуалните причини за това поведение.

# 8
  • Пловдив
  Сам ли живее или със съквартиранти? Вие къде ще живеете? Самостоятелна квартира за семейство в някои части на Германия се намира много, много трудно. Има изисквания за квадратура на член на семейство, трябва да доказва доходи и още доста неща. Ти наясно ли си с всички проблеми, които произтичат от това преместване? Здравна застраховка има ли? Заплатата му достатъчна ли е , за да издържа семейство в Германия( не обръщай парите в левове)?Толкова много неща може да го притесняват. Просто говорете.

# 9
Вашите да не го притесняват нещо.  newsm78

# 10
    Най-вероятно средствата не му достигат или битовите условия са неподходящи за цялото семейство.  Вашите не са ли виждали дома му? Не можеш ли да разбереш от тях дали не е това проблема?
     Можеш да му кажеш, той да се прибере за Коледа, защото ви липсва. Ще го накараш да се почувства добре и може да разбереш от отговора какви са нагласите му и евентуалните причини за това поведение.
Квартирата е доста прили4на , няма съквартирант защото искаме цялото семеиство да се преместим там.
Доходите му са около 2000евро на месец, а плаща квартира 400евро. Неможе да се прибере за коледа не го пускат от работа. Може би това го притеснява.
Има и др нещо,дъщеря ми има здравни проблеми и сме постоянно по лекари.

# 11
Сигурно ти е много тежко. Не може ли да помолиш баща ти да поговори с него?

# 12
Не е лесно, но е по добре да си остане между нас да не ги притеснявам и тях. Ще потърпя защото съм сигурна като заживеем отново заедно проблемите ще ги решим.
Но до тогава незнам...

# 13
1. Може да поздравиш и господата, не само дамите.

2. Със, а не с пред съпруг.

3. Ч, а не 4.

Заяждам ли се?

# 14
Не мислех 4е и мъже има. А в клавиатурата ми няма 4 и иу.
Да и малко се заяждаш, ако като мъж имаш съвет кажи ми интересно ми е да 4уя и твоето мнение

Общи условия

Активация на акаунт