Проблем с съпруг

• 6 209
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
Абе как ще идат, той не ги иска. Кара се с жената, как ще му се натресе така. Може само при родителите си да иде, да видим той какво ще каже. Но трябва да им се каже на тях за какво става дума...
Защо да не може да му се "натресе"?
Те не са си чужди, мъж и жена са.
Значи, ако мъжа ми е някъде, където сме решили и аз да отида, после трябва да чакам специална покана или разрешение от него?
По-важно е защо той се отмята от решението им.Логично би било да поясни и да даде обективни причини за това свое ново решение.

# 31
Ще из4акам до средата на декември и ако още са такива отношенията бая ще си помисля при маика си ли да ходя или при него.
Все пак вярвам 4е нещата ще се оправят.

# 32
  • Пловдив
  Един непоискан съвет: помисли ли за здравното осигуряване на вас двете с детето в Германия? Ако той е осигурен , автоматично осигурява и вас, но за това естествено се подават документи. Ако отидеш при родителите си трябва сама да се осигуряваш.След като детето има здравословни проблеми това е най-важното , за което да се погрижиш.

# 33
Не съм казала 4е ще се разделим, ще се боря до последно за връзката ни, защото и двамата имаме силни 4уства. За здравните осигуровки си права то4но така е.
Само се питам защо така се държи.
 Всъщност преди малко отново говорихме и се държеше добре, спокоен беше.

# 34
Права си. Трябва да оставя вси4ко на времето.
 Преди малко ми се обади и говорихме по телефона, беше щаслив и спокоен.

А ти защо бързаш?
Отидете по-натам.
Мъжът ти вероятно е под голямо напрежение - работа, нова среда, нов език и т.н.
Аз едва ли бих давала зор да се събираме посред зима.

# 35
Щом отива у вашите,за да говорите,може да не иска да споделя всичко в тяхно присъствие.Дори да са в другата стая,пак може да го чуят, а той да иска разговорът да е личен,само между вас двамата.
Добре е да намерите начин да си говорите насаме,дори и по скайп.

# 36
Аз пък се учудвам, че още не е заминала. Родителите й са там, мъжът й е там, тя ще стои отделно от тях. При кого? Кой ще й помогне, след като има малко дете, че и болно при това? Аз щях да искам да бъда с най-близките си роднини, а не сама с детето отделно от тях. Точно затова ми е странно, че мъжът й не я иска. Нейните родители са наблизо и ако се наложи, има кой да бъде насреща. Щях да кажа на родителите си и да отида при тях. Ужасно обидно е поведението на съпруга.

# 37
Мисля 4е при4ината така да се държи е 4е нашите са при него, защото от няколко дни говорим по телефона и се държи добре.
В България родителите на съпруга ми са на 2 мин път от нас и ако има проблем ходя при тях в много добри отношения сме.
Каза ми 4е отлага нашето заминаване с няколко месеца заради малката, пътуване ще и се отрази лошо и може да направи пристъп. Така като ми го обясни ми зву4и логи4но.

# 38
Ве4е разбрах каква е истинската при4ина мъжа ми да не иска да отидем при него в декември, 4овека искал да си купи нова кола. Много се ядосах миналата година си купихме ван, а ве4е не му харесвало искал да си купи джип трябвало да събере пари.. Незнам какво да кажа.....

# 39
Ти нямаш ли думата по въпроса? Или няма значение за него?

# 40
Явно няма, след като си прави планове без нея. Ако мъжа ми предпочете кола пред това да прекара Коледа с мен и детето, значи имаме сериозен проблем. Че и с детето си измива ръцете... Разбирам колата да е супер належаща за семейството, но просто да сменя модела  Crossing Arms Както ти казах и преди, оправяй нещата тук, съберете се и си оправете отношенията.

# 41
Проблема е 4е немога да пръдна от тук преди документите да са готови.
Тои не ме пита нищо за колата просто ми го сервира, а и планира да се върне и да вземе 4аст от парите които бяхме заделили за ремонт на къщата, незнам направо съм бясна.
Неискам да правя нещо прибързано, но нещата не отивам на добре.............

Общи условия

Активация на акаунт