Проблем с съпруг

• 6 211
  • 41
  •   1
Отговори
# 15
Хайде де, поздрави господата.

# 16
Господа здравеите, бих искала да знам и вашето мнение за моя проблем

# 17
И "й"-то ли не ти работи?

# 18
2000 евро ако взима, обаче чисто и плаща 400 за квартира, значи ще успеете да се справяте. Харесва си и работата, а който харесва това, което работи, не обръща внимание на напрежението и умората чак толкова, значи проблемът не е в битовизми..... Rolling Eyes Залагам на друга жена....а нервността му е ясна- имате дете, отгоре на това със здравословни проблеми. Да те изостави ще е връх на подлостта. Изчакай, не можеш да направиш нищо, той ще реши и ще те извести за решението си. Дано ви прибере скоро, щото иначе....
не съм господин, но пиша след подканата към тях, така се случи Laughing

# 19
Знам 4е зву4и наивно, но не вярвам да има др жена. Родителите ми са там и все щяха да забележат нещо,

# 20
А ти защо не си там?

# 21
При описаните обстоятелства, аз също залагам на друга жена.

# 22
Не сме там, защото искахме първо тои да се настани да видим дали работата му ще е добра, ще полу4ава добри пари и така. Преди 3 години заедно бяхме в Германия, но се върнахме защото неможехме да свържем двата края , а и ве4е имаме дете и неискахме да рискуваме.

# 23
Къде е детето, кой го гледа?

# 24
Не знам каква може да е причината за такова поведение. Не познавам човека, обвинения за хипотетична изневяра с нищо няма да ти помогнат. След като и родителите ти са там, събирай багажа и заминавай при мъжа си. От хиляди километри няма да се разберете. Искали сте да играете на сигурно заради детето, но за мен раздялата е грешка. Има квартира, работа, заплата, не виждам смисъл да протакате. След като на него му е невъзможно да се върне за Коледа, отидете вие. Успех  Peace

# 25
Абе как ще идат, той не ги иска. Кара се с жената, как ще му се натресе така. Може само при родителите си да иде, да видим той какво ще каже. Но трябва да им се каже на тях за какво става дума...

# 26
Дъщеря ми в момента се лекува, до средата на декември няма как да мръднем от тук.
Имам да оправям куп документи, преводи и др неща

# 27
 Лара, най-добре се съсредоточи върху лечението на детенцето ти и не се втренчвай в разговорите със съпруга ти. Така или иначе не се знае нищо конкретно, няма смисъл да гадаем. Ако има някаква коренна промяна у него към вас, или пък друг човек, родителите ти ще разберат.

Не го мисли излишно. И не го разпитвай - какво ти е, що ти е, като не казва нищо конкретно. Гледайте да лекувате детето - надявам се, че не е нещо много  сериозно и така. Пари нали ти праща редовно, изпълнява си задълженията към вас досега. Ако наистина не иска да отидете при него декември, ще трябва да се мотивира, нещата ще се поизяснят. В момента ти се тревожиш само от недобър тон на разговорите ви и някакви разправии, които, ако бяхте заедно щяхте може би лесно да преодолеете, от далече комуникацията  е по-трудна, особено щом трябва и у вашите да ходи специално за разговор. Звучи ужасно, че ти затваря скайпа, но така или иначе до средата на декември нищо не можеш да направиш.

# 28
Права си. Трябва да оставя вси4ко на времето.
 Преди малко ми се обади и говорихме по телефона, беше щаслив и спокоен.

# 29
  • София
Може вашите да го дразнят  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт