Отговори
# 525
Здравейте и от мен.Днес си взех резултатите от изследванията(кръв и урина) и явно има съмнения за  някакви бактерии или инфекция в урината и гинеколога ме праща утре за урокултура(изследване на стерилна урина в микробиолог.лаборатория).НЯкои има ли подобно проблеми?

# 526
wander_teddy и при мен беше така, но като пуснах стерилната урина всичко беше шест! Така, че само не се шашкай, изчакай стерилната урина. Често се случва при обикновената да пипнеш шишенцето, да замърсиш пробата, а пък при стерилната правиш сутрешен тоалет и има мн малка вероятност от замърсяване. За това съм решила вече само стерилна урина да давам. Защото ако трябва всеки път да се разкарвам по няколко пъти, просто не си заслужава.

Mrs.October
напълно те разбирам, мн мразя когато хората работещи с хора се държат като галфони  Naughty . Моята работа е свързана с много хора при това е държавна, но каквото и да става се държа уважително!!!

Навсякъде се безкосмявам се с епилатор. Триъгълника обаче по най-трудния и сложен начин - с пинсета  Whistling Страх ме е да ида на кола маска, за да не предизвикам контракции. Хубавото е, че космите ми сега растат изключително бавно! Косопад си имах по принцип, защото косата ми е гъста и тежка, но сега е намалял сериозно. Знам, че след като родя ситуацията ще е страшна, ама каквото е. Живи и здрави да сме. Ще я възстановявам след това. Няма да ми е за първи път! 

# 527
Тя уж и вчера беше стерилна,да се надявам,че няма да има нищо притеснително и да излезнат по-бързо резултатите.

# 528
  • USA
Fifolina не е трудно да го оставите в тайна пола.Аз за момчетата процедирах така.ММ искаше да знае,аз не и го накарах да обещае,че това ще е неговата малка тайна и няма да казва на никой и на мен до като не го видя.Одържа си на обещанието,а на лекаря казвате с влизането какво искаш и като започне да гледа корема и около него да ти каже да си затвориш очите.После като излезеш от кабинета ,той/тя казва на половинката ти и всички доволни.Но знам много мъже не могат да издържат да запазят тайна.Моя може и одържа Simple Smile

# 529
Аз направих първата покупка, не издържах... Embarassed
http://www.mothercare.com/Philips-Avent-Complete-Natural-Starter … 5,default,pd.html
Взех ги за 219 лв. от момиче в ОЛХ, което ги продава, закупени от UK сайтове. Иначе излизат по-скъпичко, те и в сайта са намалени от 150 на 75GBP.

# 530
  • град София
Здравейте момичета Simple Smile
Някой беше писал за таласемия? На мен ми откриха съвсем случайно, направихме изследвания и на мъжа ми( слава богу при него всичко е наред Praynig). Момичето беше писало, че ще спира цвеклото? Това заради желязото ли е(разбрах, че сокът от цвекло на гладно го вдига)? А в случая на таласемия не са проблем ниските стойности на Fe, тъй като е нормално за състоянието. Ако някой има подобна диагноза, ще се радвам да сподели Simple Smile

Относно обезкосмяването, аз си използвам епилатор( с изключение на триъгълника), въпреки че сестра ми ходи на козметик за него(тя също е бременна). Преди бременността ходих, но сега си ползвам самобръсначката, някак ме е страх в това състояние, точно на тая зона  Thinking

# 531
Здравейте,

Аз ходя на кола маска, обаче съм доста по-чувствителна и затова повдигнах темата Simple Smile
А как успявате със самобръсначката? Не ви ли пречат коремчетата вече?

Относно покупките - моите ще са този петък  Crazy
Отначало, като разбрах че съм бременна мислех чак след Нова година да почвам да пазарувам, обаче ... никак не се сдържам, а има толкова изкушаващи дрешки по магазините  Blush

Вие на коя марка шишета сте се спрели?
А относно бибероните - силиконови или каучукови? Някой ми беше казал, че първите били за бебета, които нямало да се кърмят, а вторите - за бебета, които ще се кърмят? Вие какво знаете по въпроса? Особено мамите с опит - бихте ли споделили?

# 532
  • Nearby
Аз мога да си татуирам и ушите без да ме заболи, но няма такава грозна болка като от епилатор. Колата боли по-малко, но от нея и от впилатор ми стават рани по кожата. Нямам много оставащи възможности освен крем или самобръсначка. Sad
За бибероните и шишетата и на мен ми е интересно. Simple Smile

# 533
Здравейте и от мен .Аз съм 24 гс  плюс 2 дена и съм 7 килограма отгоре,ама здраве да е Wink.И аз съм от мамчетата с предна плацента и до скоро не усещах бебето,но от 2 седмици по 1-2 пъти на ден я усещам доста сериозно,даже моят мъж си слага ухото на корема ми и усеща малките ритничета.Не се притеснявайте трябва да се в пълен покой /поне при мен е така /,за да усетите бебчето на този етап с предната плацента.Аз също не съм купувала нищо ,все още работя и по план до края на декември трябв ада съм приключила с работата,след това ще гледам и купувам разни неща.Бях забранила на моя мъж и той да купува ,ама кой да ме чуе Simple Smile почнал да купува бебешки женски дрешки и ги слага в неговият гардероб.Не можаш да му се разсърдя стана ми мило Simple Smile
Да попитам някой от вас получава ли крапми мисля се нарича/схващане на мускилите на крака докато спи/,на мен ми се случи 2-3 пъти и четох ,че е от липса на магнезий.Във вторник съм на преглед и ще питам.лекааа

# 534
И аз ходя на коламаска на триъгълника,но ми се струва,че ме боли повече от преди Sad
За покупките,нищо не съм купувала,мисля да изчакам поне до януари,много рано ми се струва още сега,не че не се изкушавам,ама...
При мен от около месец започнаха вечер да ми се схващат краката,много е неприятно.Случвало се е 3-4 пъти,но споменах на доктора и ми изписа магнезии и магнезиево олио.

# 535
Здравейте, разликата е бибероните е много проста и няма нищо общо с хранене от шоще или не. Силиконовите - те издържат повече при стерилизация и се ползват около година.
Каучуковите - те са по- близки до усещането на гърдата, но се захабяват много бързо и трябва да се сменят на 3-4 месеца. Има деца обаче, които ги предпочитат. Затова моят съвет е не купувайте предварително цели дарове, а по едно от всяко и бебето ще ви покаже кои предпочита. Дъщеря ми никога не пожела шишета на Авент. Първо пиеше кърма от МАМ. След като започнах да имам силно контракция покрай новото небе, се наложи да я отбия и не го пожела - сега пие само от НУК. След инцидента миналата седмица се пробва да й даде от Авент, беше в завел и нали близки, които не живеят далеч и тя се скъса от рев и не по от тях. В крайна сметка й направи млякото вшишето за сок. Е, от него пи, но беше шише НУК.
Всяко дете има предпочитание, затова не бързайте и не си давайте парите на вятъра, е моят съвет.  Party

# 536
  • София
Изчетох ви, но какво запомних от дискутираните теми е друг въпрос  hahaha

За многократните памперси съм за и съм решила да пробвам, не по финансова причина, а точно защото знам на мен колко ми е "кеф" мнайсе дни с превръзки. Преди да ми махнат полипа имах такива кръвоизливи, че нощем спях с памперси, защото иначе всяка сутрин перях като луда поредния сътворен разкош.

За болничния - последния ми е със статус "в момента се обработва" и е за периода 02.10.-03.11.

Благодаря на мацката, която е писала обяснението за плацентата. На предишните прегледи все ми казваха, че е задна. На последния видях, че пише предна, но от толкова работа не ми остана време да прочета може ли да се променя и кога Simple Smile

Беболина последните дни ме подритва и през деня даже, а преди беше само вечер.
И като споменахте сънища - моите не са кошмари, но са толкова шантави и хаотични, че като се събудя се чудя как ми го е родил мозъка това  Joy

И да се оплача, явно ми се е възпалил синузита - като си наведа главата и се почва една река от носа, без кърпичка буквално не ходя.

За пазаруването - наскоро си купих шишета на авент на промоция. Иначе съм събрала едно завидно количество дрехи. В събота мисля да мина през Бебемания да добия представа за някои неща и после ще действам с пазаруването по интуиция Simple Smile

# 537
  • Първомай
За схващането на мускулите си мислех че е нормално понеже при първата бременност ми се случваше постоянно и док. каза че не е проблем а и сега започна пак.
За шишетата аз но ползвах на Чико с каучукови биберони и до края си бяхме с тях. Много съм доволна нито се надраха и захабиха нито се пукаха.А бибероните пробвах и двата вида но тя си хареса каучукови като че ли бяха по-меки от силиконовите .
За сега това се сещам от преди девет години.Лека вечер от мен.

# 538
Като стана въпрос за шишета - стъклени или пластмасови? Аз се бях спряла на стъклени, но май не можели да се стерилизират в стерилизатори. Някой знае ли нещо по въпроса?

# 539
Здравейте, момичета.

Аз съм след лазерна епилация и съм много доволна, защото не се занимавам с косми.
Още нищо не сме взимали освен две бодита. И ние ще ходим на бебемания, но ще пазарувам чак към януари.
Спряла съм се на стъклени шишета Канпул, така или иначе ще си ги изварявам на котлона. Нашите котлони са индукционни и са страхотно удобни за този повод. помпа ще ползвам на Медела от моя близка приятелка. Харесала съм си почти всичко, въпрос на време е да ги купя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт