Отговори
# 585
Промоцията утре само в Хиполенд ли ще бъде,или във всички подобни?

# 586
  • Първомай
Май ще бъде само в магазините на Хиполенд защото на рекламата казват че имат рожден ден. Стават на 10 год.

# 587
# 588
Утре съм се наканира да ходя на лекцията в Мол-Варна. Ако има някоя друга мама, която ще ходи ще се радвам да се запознаем.
Каква е лекцията в Мол Варна? Аз ще ходя в Пфое мол.

# 589
Промоцията в Хиполенд е за всички магазини в страната и онлайн пазаруване, като онлайн започва от 9.00 и свършва в 22.00. Доставката става до 14 дни а ограничението на пазаруване с отстъпките от 25% е до 10 артикула. Промоцията е само утре заради рождения ден = ) дано съм била полезна :Р

# 590
  • Варна
Утре съм се наканира да ходя на лекцията в Мол-Варна. Ако има някоя друга мама, която ще ходи ще се радвам да се запознаем.
Каква е лекцията в Мол Варна? Аз ще ходя в Пфое мол.
Лекцията другия четвъртък ще бъде захранване на кърмачето. Аз ще се запиша.
За Пфое мола кога е лекцията и каква е темата. Ако трябва и да се записваме дайте инфо.
Днес ще има промоция и в магазин за играчки Рая-20 процента.
Аз от Хиполенд поръчах в сряда и си чакам доставката. Изпратиха ми код като лоялен клиент да поръчам онлайн със същата отстъпка предварително.

# 591
Намаление до 50% ще има и на baby.bg, но не мига да разбера днес ли или другия петък. Там има мн хубави неща. Следете Simple Smile

# 592
Записах се в събота за този ивент с видеозона, който организират от МЦ" Марковс" , че ми се иска да видя бебка пак, а месечния преглед мина вече. Има ли други момичета, които ще участват от групата? Може да се видим и пием по един сок  Party
.                                                                                                                                                         Нещо немога да ти напиша лично съобщение.Незнам дали ще успея да дойда по рано.А много ми се искаше да се видиме

# 593
Записах се в събота за този ивент с видеозона, който организират от МЦ" Марковс" , че ми се иска да видя бебка пак, а месечния преглед мина вече. Има ли други момичета, които ще участват от групата? Може да се видим и пием по един сок  Party
.                                                                                                                                                         Нещо немога да ти напиша лично съобщение.Незнам дали ще успея да дойда по рано.А много ми се искаше да се видиме
Момичета, аз се записах за неделя Sadче отдавна не съм ви чела и замалко да пропусна. Много Жалко, че не се засичаме Cry Cry Cry
някой дали се е записал за неделя?  Praynig
Пишете, как е минало в събота.

# 594
  • София
Здравейте, момичета.
Днес бях на преглед и всичко е наред с малкия ни принц.
Вече е 650 грама, според вас това нормално ли е за 24 седмица?
Току-що се връщам от преглед и моето момиченце е 679гр. В 25 г.с., каза ми лекарката,че не е от големите бебета,ма нали е госпожица-трябва да е финна Joy
Пак ми увеличиха и смениха някои лекарства и ако до седмица няма промяна ще влезна в болница да ми вливат разни работи Thinking,също и ако малтофера не ми вдигне хемоглобина-пак ще ми вливат някакви неща+в12.
Направих и добър пазар в Хиполенд,а утре чакам доставка от абубу за бебка Crazy
Слънчев и спокоен уикенд!

# 595
  • София
Днес в Комсед в  Парадайз имаше 30 % намаление. НЕ влязох, защото се виеха огрони опашки.

# 596
Момичета днес съм рожденничка,почерпете се за мое здраве party023,а също така се връщам и от ФМ,вече  сме 100 процента розови гащи и всичко си ни е наред,и за 22 седмица сме 558 гр и не спря да шава и да рита беше мн активна и верно доктора я хваща все към ребрата а аз мислех че си въобразявам.Това беше най скъпия ми подарък днес  ura

# 597
Момичета днес съм рожденничка,почерпете се за мое здраве party023,а също така се връщам и от ФМ,вече  сме 100 процента розови гащи и всичко си ни е наред,и за 22 седмица сме 558 гр и не спря да шава и да рита беше мн активна и верно доктора я хваща все към ребрата а аз мислех че си въобразявам.Това беше най скъпия ми подарък днес  ura
.                                                                                                                                                            Честит празник миличка и едно здраво бебче през март ти пожелавам.Прекрасни новини си получила днес.Весел празник

# 598
Неве, Честит Рожден Ден, само хубави емоции да изпитваш и много радост.

Ох, аз днес се разхождах в Експото- Бебемания, взех само едно бамбуково боди, не съм суеверна, но ми е рано да взимам големите неща. Важното е, че съм ги избрала и ги видях на живо, така че само трябва да ги поръчам към средата/края на февруари.

Ходих до личния лекар за направление за кожен, даде ми но ми иска 2,9 лв такса. Казах му, че бременните не плащат такса, а той почна да пита сестрите. И разбира се никой нямаше и представа трябва ли да платя или не. Simple Smile И ние живеем в една държава.... Simple Smile Simple Smile

# 599
  • Nearby
Неве, честит рожден ден!  party023 newsm59

Общи условия

Активация на акаунт