ДЕВЕТИ клас - тема 55

• 38 344
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
Юли ще е релакс и малко тренировки, август - море с нас  Mr. Green и лагер  Grinning

# 256
   Юли,в Бавария ,е учебен месец... Sad Мисля  през август да го оставя да диша...

# 257
Моя деветокласник се бори според силите си, не знам докъде ще се докара а и не питам  - българския му е голям проблем, биология също. Очаквам бележника му накрая да ме изненада. Дано не е много неприятно .
Иначе лятото - юли е на курс, август - още един, след това море, и... ваканцията свършва. Който не учи през годината, ще си доучва през ваканцията  Mr. Green

# 258
Иначе лятото - юли е на курс, август - още един   

Немски или английски език ? И ако е немски - към коя школа сте се насочили ?

# 259
немски, ще работи с г-жа Делева в германо-българския център. Английски тази седмица приключват - курса беше в течение на една учебна година. Лятото са само на немски.

# 260
  • София
Лятото било за почивка и...нищо друго  Embarassed

Юли - едно турне с танците, и после море...
Август - друго турне с танците....

Вашите деца на тези лагери и курсове по желание ли ходят???  Mr. Green

Но аз съм доволна от девойката, успехът ще е над 5,50  Hug

# 261
Моите си изискват курсовете  - от два месеца ме врънкат. Не си представям как биха бездействали у дома месец или два. Програмата им е плътна, но всичко е по тяхно желание. 

# 262
  • София
Моите заминават малко преди края на учебната година при кака си за  месец и половина. Simple Smile  Като се върнат, може и да помислим за море.

# 263
  • дядовата ръкавичка
Младежът щe да ходи на някакъв скаутски Rolling Eyes  лагер  с приятели. С нетърпение чака края на учебната година,  нанагорно му идва.
Много ми се искаше (а и той иска) да му намеря някаква работа за лятото, но удрям на камък.

# 264
  • София
Младежът щe да ходи на някакъв скаутски Rolling Eyes  лагер  с приятели. С нетърпение чака края на учебната година, нещо нанагорно му идва.
Много ми се искаше (а и той иска) да му намеря някаква работа за лятото, но удрям на камък.

Ми как да не му идва, то е някакъв непрестанен ад от тестове, изпитвания, проекти и презентации, приложни задачи по информатика и есета по двата езика, за капак утре и  3-или 4-часов изпит. И моите чакат с нетърпение края, за тях той ще е на 27-ми, ще се "скатаят" с мое знание и учителско позволение за последните 3 дни Simple Smile

# 265
  • Пловдив
Лятото е  за почивка. Достатъчно натоварени бяха цяла учебна година.

И моите отиват средата на юли на летен лагер тип скаутски.
Айяла. да не са заедно? Simple Smile

# 266
  • дядовата ръкавичка
Русалке, какъв тест - НВО по немски ли? Не ме е уведомил.
С есетата вече посвикна, не им се впечатлява.

Бенджи, не, в средата на август е техният лагер. Организиран е от Националната скаутска организация. Странни са ми малко тези скаути. Твоето дете ходило ли е преди? Какви са впечатленията?

# 267
  • София
Русалке, какъв тест - НВО по немски ли? Не ме е уведомил.

Скрит текст:
Утре си е изпитът на 9 клас за ниво.  Провежда се от години, с всичките му салтанати като разделяне по стаи, квестори и не знам какво... Едно време е бил ползван като  критерий за разделяне на децата в ДСД паралелки и обикновени. Но тъй като от години такова разделение няма, си беше останал нещо като традиция. Сега обаче, при нашите поне, ще се счита за класно, което предвид трудността му през годините и наблюденията ми за  средния успех на випуските, много не ми се нрави.. Joy

# 268
  • дядовата ръкавичка
Ооо, благодаря! Полезна информация.

# 269
  • Пловдив
И двамата ходят от години, като наборката ходи от както навърши 8г. Но не баш към скаутите,...Simple Smile
Ходят два пъти годишно -пролетната ваканция и лятото.
Пещери, палатки, палене на огън, възли, скално катерене, лодки, ориентиране, походи...Много доволни!

Общи условия

Активация на акаунт