ДЕВЕТИ клас - тема 55

• 38 331
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
Ооо, благодаря! Полезна информация.

и аз научих чак днес сутринта, че бил толкова зловещ този изпит.... гледам го, че блуждае последните дни, ломоти си под носа на немски и някакси по-често виждам отворени учебници от обичайната им иначе липса, та ми беше разяснено, че утре ще е голяма секира - миналата година само двама човека от випуска били изкарали отлично изпита, другите доста надолу, та да съм била подготвена и за неговия резултат, че можело да не е блестящ Laughing

# 271
  • някъде ... тук ...
Никога не съм записвала някое от децата на скаутски лагер, но ходим иначе на палатка по планини и море, та са запознати с доста похвати.
Радо ходи на похода "По пътя на Ботевата чета" със скаутите от едно врачанско училище. Много доволен се върна. За догодина уговарят единия от учителите си да организират група от училището.

Миналата и тази седмица са му доста натоварени с изпитвания и контролни, но пък за сметка на това на 18.06 ще имат празник - 30 години от създаването на училището. През целия ден имат организирани разни събития.

Иначе се очертава да работи по една стажанска програма по специалността си. Още не знам дали ще може само за юли, защото искам август да си почине малко.

# 272
  • София
Ооо, благодаря! Полезна информация.

и аз научих чак днес сутринта, че бил толкова зловещ този изпит.... гледам го, че блуждае последните дни, ломоти си под носа на немски и някакси по-често виждам отворени учебници от обичайната им иначе липса, та ми беше разяснено, че утре ще е голяма секира - миналата година само двама човека от випуска били изкарали отлично изпита, другите доста надолу, та да съм била подготвена и за неговия резултат, че можело да не е блестящ Laughing

Joy hahaha И моите този рефрен пеят... Но наистина секирата си я бива.

# 273
  • София
Моята е вече ваканцонно настроена, въпреки че още имат тестове и изпитвания.Не е оформена по всичко.През юли почваме уроци по немски, след това море, после пак уроци.Почивка, ще излиза с приятели и така.Искам да мине 1 ниво и догодина на школа.Лагери вече не иска. Hug

# 274
  • Русе
Убийте ми - не мога да не се похваля.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1130846476956867&set … ype=3&theater

# 275
  • дядовата ръкавичка
Браво, elan! Умна, артистична и красива! Да ти е жива и здрава!

# 276
  • Карлово
 elan,
Поздравления за успехите на детето ти! smile3501
Колко е хубаво човек да има мечти и да ги преследва!

# 277
  • Русе
Благодаря момичета. За нас годината приключва на 27-ми с изпит DELF A2 по френски. След което лятото ще ходи на море с баща си, после уроци по френски, на лагер и пак уроци по френски. Щеше ми се да мръднем до Париж за няколко дни, но явно ще остане за догодина - разходка из отворените врати на университетите.

Успех на всички деца с изпити - немски и всякакви други.

# 278
Елан,
браво на детето.

# 279
  • София
Свърши се и тази учебна година. Не мога да не се похваля с хлапето - пълно отличие и първо място в конкурс за бизнес идея.

Скрит текст:

Мисля че годината беше добра и от тук нататък следва едно почиващо лято. Учението пак чак на есен.

Пожелавам на всички едно много хубаво и усмихнато лято, пълно с много прекрасни изживявани, много радост и незабравими спомени!

# 280
  • дядовата ръкавичка
Браво на момичето! Явно е попаднало на своето място и харесва, това което учи.

Моят младеж също ме изненада с успех над 5.80, абсолютно неочаквано за мен, предвид оценките му през годината.

Весело лято!

# 281
  • някъде ... тук ...
Браво на децата Hug

Радо също постигна годишен успех над 5.80, а и през юли ще поработи малко над няколко дрона по стажантска програма.
Доволна съм bowuu

# 282
  • Пловдив
И ние приключихме успешно годината. Толкова съм уморена от нареждане - учи, хайде..., че сега се чувствам все едно аз излизам във вканация.  Mr. Green

ЕлиТ, какъв е този стаж? Може ли да разкажеш повече за него?

# 283
  • някъде ... тук ...
Честно казано не знам много.
Общо взето синковецът и негов съученик ще помагат за сглобяването и качването на Firmware на дронове. По време на учебната година един от учителите им ги е завел във фирмата, после продължиха да ходят, когато имат време, да помагат и да гледат и в края на учебната година излезе предложението да изкарат 1 месец във фирмата като стаж.
Договорка между местна фирма и училището. Осигуряват им квартира, обяд и някакво заплащане.

# 284
  • София
И ние приключихме успешно  bouquet
Успехът на девойката е над 5,80. Надмина всички мои очаквания, чак не мога да повярвам... Blush  Браво на голямото ми дете.... Hug

Тази ваканция и аз чакам с голямо нетърпение..... Hug

Общи условия

Активация на акаунт