ДЕВЕТИ клас - тема 55

• 38 089
  • 302
  •   1
Отговори
# 30
  • Стара Загора
А моят син ,чака вече с нетърпение ,коледната ваканция !  Wink

# 31
  • Карлово
Сигурно не само той. Ама трябва първо да минат разни класни/ при моята днес е по английски/, контролни /физика, химия, история, немски и още нещо/ и всички тази седмица. Wink График!

# 32
  • Стара Загора
Да , разбира се - тази седмица има класна и две контролни ! Просто няма търпение за ваканцията ! Grinning

# 33
  • София
И ние с нетърпение чакамев ваканцията.

# 34
Честита Нова година на всички деветокласници и техните родители!
Дано да е наситена с много здраве, късмет и най-вече търпение за всички родители!!!

Искам да попитам знаещите мами, кога точно ще се проведе олимпиадата по немски език?
Казали са им дата 22.01.16 г., но сина ми твърди , че това е дата за друго състезание по немски?

Последна редакция: сб, 16 яну 2016, 13:43 от Sternenstaub

# 35
и според моите олимпиадата е на  22,01. На 12,02 са на състезание на Гьоте институт - да не се бърка с него?

# 36
и според моите олимпиадата е на  22,01. На 12,02 са на състезание на Гьоте институт - да не се бърка с него?

Точно със състезанието на Гьоте институт ги е объркал. Датите е разменил. Значи олимпиадата ще е на 22.01.16.
G..D..  bouquet

# 37
Здравейте, мами!
Как е настроението в края на срока?
При нас се забеляза лека амбиция. Имам надежда за края на годината повече да се стегнем и да ни "пука".

# 38
Моя деветокласник ще завърши с две четворки вероятно - по биология и химия. Другото е добре. На фона на 9-я клас на брат му той си е направо герой. Но мами, един съвет от мен, току що минала с едното си дете през препятствието 9- ти клас. Много мътна е тази година за децата. Много ги мъчи пубертета, много са... не себеси. От нас се иска безрезервна и безусловна подкрепа. Повярвайте ми, в 10-ти клас има светлина. Каквото и да постигнат сега - все си е за похвала. Като се има предвид какво минава през телата и главите им в този период. После и празния поглед изчезва, и безсмисленото реене в тавана, и думите ни не увисват някъде по трасето между нас и тях. И съвсем естествено амбицията се връща и резултатите не закъсняват.

# 39
  • София - Рим и обратно
Нашата класна все това повтаря - от 20 годишната си практика съм разбрала, че девети клас е най-труден.

# 40
Чакаме го и ние с нетърпение този десети клас, в който всички ни обещават, че им се намествал акъла на тийнейджърите. Малко остана, ще оцелеем ...надявам се.  Laughing  
Чакам и ваканцията, да си отдъхна за няколко дни, че с това постоянно ръчкане "научи ли си, написа ли домашните, попълни ли тетрадката" сама съм си омръзнала вече. Добре, че децата не се впечатляват и ме игнорират тотално, да не ги натоварвам и тях с моите проблеми.  Laughing

# 41
  • Варна
Чакам и ваканцията, да си отдъхна за няколко дни, че с това постоянно ръчкане "научи ли си, написа ли домашните, попълни ли тетрадката" сама съм си омръзнала вече. :

И отговора все "Да,да,да" ,ама да не проверяваш !  hahaha
10ти клас и аз го чаках ,е дочаках го ,има светлина да ,ама не мислете ,че огрява навсякъде !  Mr. Green Hug Поздрави на всички готини мамчета в тази тема любима! 

# 42
  • дядовата ръкавичка
Моят си го кара лежерно открай време, не очаквам внезапно "помъдряване" в 10 клас. Амбиция има, ама само на думи.

# 43
  • София
Нашата класна все това повтаря - от 20 годишната си практика съм разбрала, че девети клас е най-труден.

Хайде дано е така, ама пусто оценките отсега започват да се броят за дипломата ...

# 44
От тази година какво отива в диплома - една психология , физическо, рисуване и музика.

Общи условия

Активация на акаунт