Кралица на нощта(Gecenin Kraliçesi)-с Мурат Йълдъръм и Мерием Юзерли - тема 1

• 97 076
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Ели, сериозно чете жената!  Joy Joy

За предложение за сериал писаха, но...
Ако се окаже същата продуцентска къща наистина ще е странно.

Скрит текст:

# 61
Ринка   Peace

Какво е написал Мурат?  

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 20:12 от eliNIM

# 62
Ринка мерси за инфото  smile3521

# 63
Здравейте!  Hug
Приятен вторник!  Hug

http://www.ranini.tv/haber/9413/1/burak-deniz-gecenin-kralicesi-kadrosuna-katildi

от инстаграма на Мерием

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 11:23 от rina-rina

# 64
# 65
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте, момичета!

Рина, както винаги си чудесна домакиня - темата е прекрасна, заглавието -кратко и ясно, но и интригуващо.

Присъединявам се с удоволствие към вас. Много съм се затъжила за Мурат - човекът, който говори с очи. С нетърпение очаквам сериала, макар като попрочетох сюжета, да ми се стори, че повтаря донякъде ЗП. Но няма значение, важното е, че ще гледаме Мурат.

Признавам си, че малко съм скептична към партньорството с Мерием - след толкова блестящи партньорки на Мурат досега, тя малко ми "малее", но дано не съм права, дано тя ме опровергае. Надявам се двамата с Мурат да направят чудесни роли и да ни завъртят главите, както в другите му сериали.

Видях, че сте коментирали Уур Полат. Аз съм го гледала в Сон и трябва да кажа, че там беше много добър - не е красавец въобще, обаче има много силно мъжко излъчване.

Кажете ми, моля, коя е Нинели?

# 66

Честит празник на именниците!

11 Ноември

Честит Имен Ден на Виктор, Виктория, Мина, Минка, Минчо

Скрит текст:

Свети мъченик Мина бил войник, убит в Египет за Христовата вяра при император Диоклетиан. Той е известен великомъченик и чудотворец.
Виктор - също така войник, пострадал при император Антонин в Италия.
Една млада християнка на име Стефанида, която присъствала на неговите страдания, започнала да слави подвига на св. Мъченик и сама заедно с него се удостоила с мъченическа смърт.
Св. Викентий бил дякон. Той се удостоил да пострада за вярата в испанския град Валенсия при император Диоклетиан.

В народните представи днешният ден е средата на периода от Архангеловден до Коледни Заговезни - времето, в което вълците бесуват т. нар. "Вълчи празници". "Вълчите празници" водят след себе си най-дългите нощи. Днес хората довършват всички започнати ремонти, поправят огради и запушват процепите, през които може да се промъкнат тенци, караконджоли и други зли сили.

Свети Мина закриля също и жените. На този ден те се молят пред иконата на светеца за благополучие и радост в дома, както и за здравето на децата си.

Желателно е във всеки един дом да има Икона на Свети Мина, който да пази домашното огнище!

Светле и ние сме се затъжили за Мурат.
Дано скоро започнат с този проект.Прочетох,че за Мерием ще се снима док.филм. Не зная колко ще забави снимките за Кралицата и дали изобщо ще има отношение,но се проточва всичко много дълго.

# 67
Здравейте!  Hug

Ели,  Hug от подочутото досега все повече фенове остават с усещането, че Кралицата е с главно "К", а Кралят нещо се губи.  Thinking
В красив регион снимат - Camlıhemsin Rize  Peace

Дано видим и снимки на Мурат на фона на красивата природа.  Peace

Светалчо,  Hug Нинели е голяма грузинска приятелка на Мурат. В последно време Мурат често пътува до Грузия, дори стана грузински гражданин.
Статията е новия член на екипа - Бурак Дениз

http://www.televizyondizisi.com/genc-oyuncu-gecenin-kralicesi-di … isinde/274671/55/

Честит празник на именниците!  Peace

# 68

Скрит текст:

# 69
Добър вечер момичета Hug Hug Hug
Ринка Hug: наистина снимат в чудно красив район на Турция нашите хора  smile3521мерси за снимките ,те са направо като картини  smile3525
Ели Hug мерси за снимките с Мурат smile3525 ,чоооооок гюзел е  smile3521
Светле Hug

# 70
# 71
Здравейте!
Приятен и спокоен четвъртък!  Hug
Ели, Ени,  Hug Hug

Ели, много хубави кадри от интервюто на Мурат!  Peace
Ени, красотата на този район е използвана доста често за снимки на сериали и филми!  Peace

Murat Yıldırım Gürcistan "Imedi TV" röpörtaj

# 72
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ели  Hug, Ени  Hug, Ринка  Hug,
благодаря за информацията и страхотните снимки - голяма красота! (И Мурат, и природата. Joy)

Какво мислите за партньорството с Мерием?
Аз съм малко притеснена...От това, което съм видяла от нея (малко е, наистина, десетина епизода от ВВ), ми се струва слаба актриса, а и на външност не ми допада много - много едри черти, а Мурат до нея не знам как ще стои, тя дори има май по-голяма глава от неговата...

Много се надявам да греша. Толкова отдавна не съм го гледала и искам сериалът да е успешен и дълъг, а не да го спрат след десетина епизода, както често става напоследък...

# 73
svetal4o27,

Скрит текст:
гледала съм Мерием във Великолепният век. В началото ми изглеждаше някакси не пасваща на останалите, но нали и това е идеята! Тя не е част от харема и с цената на много успя да си създаде име и положение. С ролята си във този сериал Мерием си създаде и име и популярност, но и доста негативи обра с неочакваното си оттегляне.
Докато не видим синхрона на двойката Мурат-Мерием ще ни е трудно да правим заключения. Всички се надяваме сериала да е успешен и да се приеме от зрителите! Дано им се получи на екипа!  Peace

Ново попълнение в екипа на Кралицата - Fahrettin Eren Dinler

Филмографията му:
http://www.erendinler.com/filmografi/

Мурат е ретуитнал клипа с интервюто

# 74
Привет!

Ринка,,  много новини си донесла и снимков материал,прекрасна природа.

И все нови лица от кастинга ,кой от кой по -по-най Mr. Green

Светле, аз не съм очарована от непрекъснатото повтаряне на ,,сериала на Мерием,,
Не я харесвам не на визия, а с поведението което непрекъснато демонстрира от кадри, писаници и тн. Очаквам добър тандем с Мурат.Той може да играе с всяка, която и да е тя, пък боло и ,,кралица,, .

Сега съм озадачена от присъствието на Ана с него из Грузия,и ми харесват ...и двамата Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт