Кралица на нощта(Gecenin Kraliçesi)-с Мурат Йълдъръм и Мерием Юзерли - тема 1

• 97 081
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • Once there was a Hushpuppy...
Лили, мерси, мила за превода Hug

Аз не издържам вече....не помня кога седнах, такава чудо не бях виждала....с часове продължителност на серия ooooh! Tired Stop

Приятна вечер!
До утре, да правим разбор Peace

# 556
  • Яко в Матрицата...
Еми голям е Мурат  Party

# 557
А:Анифе, аз нямам ли друг цвят друхи тук?
А:Че ти друг цвят дрехи не носиш..

Синът на Селин плаче, защото загубил нещо, ама не разбрах какво..

Азис дойде да помогне на лъвското парче( така нарича сина на Селин) да намери онова, което е загубил.

Лелята притеснена, че Азис се е влюбил .Мерт каза, че трябва да му прегази трупа, за да доведе друга жена в тази къща. Есра се радва за баща си, смята, че той засдлужава след толкова години да има жена в живота си Мерт пък смята, че всички са полудели, защото ако баща му се омъжи за друга, тогава състоянието им ще ес раздели на две..Ахх, ах да му имам притесненията на този мерт аз.

Намериха онова, което  езагубил Осман, да видим какво е било то hahaha hahaha Ай кутренце малко си имало лъвското парче.

С:Откакто дойдохме тук, Осман ес промени мчного. Не знам как ще ес върнем във Франция, той много ще се натъжи.
А:И аз ще се натъжа много. Затова не заминавайте, останете тук.
С:Азис, ти си много добър човек, заслужаваш най-доброто в този свят.
А:Но и Осман има нужда от баща. Позволи ми да се погрижа за него като негов баща. Позволи ми да те заведа в Истанбул, да се запознаеш със семейството ми и после каквото решиш ще го приема.

по всичко личи, че Азис  евлюбен.
Хакан към Мерт: Да не си посмял да му кажеш нещо, защото не вижадш ли колко е влюйбен баща ти, той в това състояние направо би те похарчил вместо дребни мчонети.

Е:Татко, много се зарадвах за теб, но малко пък и изревнувах.
А:Разбира се, че ще ревнуваш, но никоя не би могла да заеме мястото ти в сърцето ми. Но искам да те питам нещо, не се ли уплаши да се влюбиш на тази възраст.
А:Какво ми има на вързастта? За любовта няма възраст, за нищо на света няма да се откажеш от нея.
К:Прав сте, татко! За нищо на света човек не трябва да се отказва от любовта си.
Е:Картал, ела, баща ми се е влюбил.
А:Довечера ще ни дойде на вечеря, всички ще се запознаете с нея. Ти също трябва да присъстваш на вечерята, всички трябва да сте там.

М:Гледай само.Изредили сме се тук в редица, сякаш на гости ще ни дойде кралицата на Англия hahaha hahaha hahaha
АО:Това е.. Това е.. Това .. А това е зетят ми Картал..

# 558
# 559
Лили, златна си!
Благодаря за превода!

Мурат е ...Мурат......магия

# 560
Ринка, благодаря ти застоп-кадрите bouquet bouquet
Ради, и на мен ми е домъчняло много за теб и се радвам, че пак като в старото време ще си конуштусваме в темата, пак Мурат ще ни радва с красотата и харизмата си, с прекрасната си игра Peace Peace
Ренка, Hug Heart Eyes миличка, щастлива съм да те ,,видя,, тук Peace Peace
Меги Hug Heart Eyes

В този епизод събраха много години и действия, но на мен пак ми се стори малко мудна и неангажираща серията, но като за първи епизод се ядва.. Обаче се надявам втори епизод да е по-интригуващ, по-завладяваш.. Ама пък да си гледаме Мурат на екрана цена си няма.Много, ама много ни е домъчняло за него...
Все ми се струваше, че няма да мога да възпрпиема Мерйем до Мурат, но не ме поздразниха като двойка, подхождат си добре, а и Мерйем също се справи добре с ролята си, с нищо не ми напомни за Хюррем Naughty Naughty Naughty
Ели Hug Heart Eyes

# 561

Случайно го загледах сериала. Обикновено хвърлям поглед на първите серия на новите дизита, които тръгват. Това е първият сериал, който този сезон ми харесва. На другите обикновено изключвах на 15-20 минута. Разбира се, става дума само за една серия все още, но се надявам да продължи така.

# 562
Lili, страхотна си! Много ти благодаря!!! Hug Hug

Огромно удоволствие е да гледам отново Мурат! Peace

Мерием също се справи доста добре! Peace

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 23:07 от jupetrov7

# 563
Много благодаря за превода! Hug Hug Hug

# 564
Благодаря ти, Лили, за превода!  bouquet

Добре съм ви заварила момичета! Ще се радваме заедно на Мурат в новия филм.

Ринка, както винаги си страхотна!

Сега ще видя и началото, че го изпуснах с разни домашни задължения.

# 565
  • In the light side of the Moon!
Лили  Hug цена нямаш, слънце си ти  txtloves

аз понеже бях само 4етяща, имах възможност да следя туитъра.
Мурат полу4и голяма подкрепа от феновете, заляха туитъра  Peace

пускаха и временен рейтинг, който се клатушкаше между 2-3 място в тотала и АБ групата  Peace

Ринка  Hug благодаря за стоп кадрите

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 01:51 от MegiTeo

# 566
  • Яко в Матрицата...
Лили, златна си!
Благодаря за превода!

Мурат е ...Мурат......магия

Точно така, Ели, много хубаво си го казала - магия е. Не ме разочарова, страхотен е и като Картал Heart Eyes

Лили Hug Heart Eyes, мила, още веднъж благодаря за превода!  love001 love001

Лека нощ Hug Hug Hug

# 567
Лили, благодаря!  newsm51 newsm51

В края на дългият 1 епизод сме

33 Потребители и 47 Гости преглежда(т) тази тема.

В тази плейлиста засега има качени 7 части:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLX81l4rFGqx403_abyxQGGMXKvP4m4EnT

# 568
  • Варна
Лилииии,
                çooook

# 569
Лили, благодаря за превода!  bouquet

При мен забиваше през цялото време и почти нищо не гледах!  Mr. Green Беше крайно изнервящо,  но поне имах възможността да чета и да съм в крак със ставащото!  Peace

Ринка, благодаря за стоп кадрите!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт