Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 219
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
Въртоглава сега като каза за сестрата с утрогестана в предишната клиника без да ме предупредят след пункция сестрата с такава засилка ми наби една свещичка в дупето,че дълго време гледах в една точка хи хи.

# 706
  • Сливен
Катетъра и аз не го усетих когато го слагаха толкова зверски ми се пишкаше ,после беше по-гадно,от цялото стискане много ме боля корема поне 2 часа и като пишках ми щипеше малко.

# 707
За ананаса аз ядох първите дни и авокадо Simple Smile на мен ми сложиха катетър за много малко ,после памперс Simple Smile .Имаме си доста момичета в процедура ,предлагам някоя бременелка да пусне нова тема ,че да я започнем с положителни тестове .Стискам палци на всички  newsm17 EFP preggo

# 708
Здравейте момичета и понеже сте на моя хал искам да Ви кажа ,че този доктор е магьосник.
 Днес на 13ден след трансфер моето чхг е 973,8 .Накратко мотахме се цяла година ,ако и да съм усмихнат и позитивен човек и там в клиниката ни взеха за "Тома неверни", но всичко бе защото едва ли не ми се случи всичко което можеше да се случи:висок прогестерон, задържан фоликул (спукахме го с Жанги, не с Ясмина),Не ми се говори за лигавицата, която ставаше прогестеронова рано рано.Аз и имуновенина понесох кофти и вляха много малко ампули, а после бях много зле, но и ето че става и само с преднизолон.
Успех, вярвайте на доктора и си кажете:" Това е последният ми опит!"И ще стане!

# 709
Момичета да се отчета върнаха ми три,още съм на магарето.Голям зор видях с това стискане и още стискам.

# 710
  • Сливен
браво etaa!

# 711
kristi0109  newsm44 newsm44 Честито!!! Лека и безпроблемна бременност, с най- хубаото и здраво бебе на финала, даже може и да са две с тоя резултат!!!  Много се радвам, даваш ни огромна надежда!!!

# 712
  • Сливен
Момичета с пункция няма да стане лапароскопия ще ми правят д-р ме прати при д-р Стоянов.Фоликула по неговия изчесления е-50 мм.Пълен с течност притиска мехура

# 713
Кристи, нямаш представа каква надежда вдъхваш в темата. Честито, това са близнаци май! Страхотна новина! bouquet Пожелавам ти лека и успешна бременност!
Fair, съжалявам, че така се стекоха нещата при теб. Не се притеснявай за лапарото, бързо минава минава и се забравя. Всичко ще е наред!

# 714
  • Сливен
Охх знам ама това вече ми е трета операция.И съм мн наплашена.Корема ми е адски надут чак таза ме боли Sad.Ета аз май днеска те закякох.Със синята чанта или сакче беше ти или се бъркам

# 715
Благодаря Ви и аз съм с 2коремни операции, като доктора настоя за втората и ето, че е имало защо.Успех на всички и като ида на преглед дано чуя и за Вас такива новини и положителни тестчета.

# 716
Кристи много се радвам.Успех до края.Fair много съжалявам,че още ще те мъчат,но дано да е за последно.Бях само с една найлонова торбичка и гоооляма бутилка вода.Ама докато влезнах в клиниката и ме вкараха за трансфер.

# 717
  • Сливен
Ооо ясно бъркам те.Аз към 9:30 бях в клиниката.А някоя от вас да имала контакт със др Стоятов.

# 718
Ооо ясно бъркам те.Аз към 9:30 бях в клиниката.А някоя от вас да имала контакт със др Стоятов.

Здравей Simple Smile
И мен д-р Стефанов ме прати при д-р Стоянов за лапароскопия миналата година. Имам отлични впечатления. Беше много внимателен, имаше търпение да отговори на всичките ми въпроси, общо взето ми обърна много внимание. Успех и кураж  Hug

# 719
  • Стара Загора
Д-р Стоянов е съпруг на личната ми лекарка . Майка ми при проблеми е ходила при него и казва ,че е един от най добрите в града.

Общи условия

Активация на акаунт