Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 228
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • София/Стара Загора
Момичета бихте ли ми препоръчали хотел в близост до клиниката,ще ви бъда благодарна Simple Smile

Хотел форум, намира се на 3 пресечки от клиниката - ул. Хаджи Димитър 94, арт комплексът е доста по нагоре, далече и пеш е много изкачването

# 31
Vartoglava толкова ти благодаря Simple Smile така подробно го описа. Наистина благодаря за отделеното време. Пожелавам ти успех ! Момичета аз съм в сряда в клиниката. Simple Smile

# 32
Vartoglava, много ти благодаря за изчерпателното описание! Успех и на теб!

# 33
Здравейте момичета, как сте... Честит празник на всички именници  bouquet и не само!
Аз отново съм в играта, днес бях на преглед и започвам подготовката за Зет, с естрофем и аспирин.На 20 съм на преглед и ако всичко е ок ще се решава кога ще е трансфера. Да видим до къде ще стигнем този път... Успех на всички и много ме радва,че при всяко посещение при док виждам момичета с големи "тумбачета"

# 34
Честит празник на всички и нека Свети Мина ни закриля!Моя трансфер беше на 09.11.- върнати 2 ембриончета и замразени 3  (дано не стигам до тях).Сега 1 седмица лежане,много неприятно,но няма начин Simple Smile  И после още една седмица пазене и тест Simple SmileСтискайте ми палци момичета и на всички пожелавам успех Simple Smile

# 35
Belga,lubovche_,силно стиснати палци от мен за ревлив финал Peace

# 36
Belga,lubovche_,силно стиснати палци от мен за ревлив финал Peace
благодаря Simple Smile

# 37
Здравейте момичета, трябва да си пусна базовите репродуктивни хормони като ми дойде+хламидии, обаче забравих какво ми каза доктора - дали между втори и пети или между трети и пети ден. Някой може ли да си спомни кога се правят? Понеже утре ми се пада втори ден и ако е рано, трябва да търся лаборатория, която работи в събота.

# 38
До колкото си спомням май беше на 2 ден от цикъла.

# 39
Здравейте момичета, трябва да си пусна базовите репродуктивни хормони като ми дойде+хламидии, обаче забравих какво ми каза доктора - дали между втори и пети или между трети и пети ден. Някой може ли да си спомни кога се правят? Понеже утре ми се пада втори ден и ако е рано, трябва да търся лаборатория, която работи в събота.
На втори да  Peace

# 40
За търсещите хотел - вижте хотел Сити. Има голям безплатен паркинг и големи стаи на ниски цени. Не е много близо до центъра, но това все пак е Стара Загора и там разстоянията не са като в София Simple Smile
Арт и Уникато са скъпи хотели.

# 41
Lubovche, Salilinda, Благодаря ви, днес ги пуснах.

# 42
Здравейте бъдещи мами Simple Smile Аз утре започвам с гонал - два пъти на ден по 87. Това се случва 13 ден след поставяне на първата инжекцуя декапетил. На 18 ще съм пак на кръвни и преглед.

# 43
Здравейте бъдещи мами Simple Smile Аз утре започвам с гонал - два пъти на ден по 87. Това се случва 13 ден след поставяне на първата инжекцуя декапетил. На 18 ще съм пак на кръвни и преглед.
Значи си на дълъг протокол.И аз започнах с декапептил и на 14ти ден и гонал .После имах 3-4 прегледа сутрин кръв и следобяд Узи.На 25-ти ден ми беше пункцията и на 30 ден трансфер  Simple Smile

# 44
Lubovche май се по една схема. Ти само на гонал ли беше? По какви дози?

Общи условия

Активация на акаунт