Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 232
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Доктора работи с всяка индивидуално.Аз бях с Гонал само да 112.5.С нетърпение чакам деня на теста Simple Smile,а на теб ти желая много късмет и бъди много спокойна Simple Smile

# 46
Момичета много сте мълчаливи Simple Smile Любовче какво става с теб? Кога ще правиш тест? При нас най-вероятно пункцията ще е в сряда. Сега ММ търси хотели защото ще сме там от понеделник за вливки и стандартните неща Simple Smile Д-р  днес беше доволен от мен изброи доста фуликулчета с размери от 12 до 6-7

# 47
Хриси колко дни преди пункцията са вливките

# 48
При мен ще бъде на вторият ден след вливките. Да ви попитам тези вливки как ви се отразяват?

# 49
Да се похваля Simple Smile бременна съм и съм много щастлива,че имах този невероятен късмет от първия опит инвитро Simple Smile
На 11 ден след трансфер на 2 бластоцита и резултат 477 Simple SmileУспех на всички желая и хиляди благодарности на др.Стефанов и ембриоложката Наталия...Обичам ги  Hug

# 50
Ех, любовче, тази новина чаках! Честито! Успешна бременност до финал!
Хриси, при теб как върви? Стискам палци и ти да се похвалиш след две седмици!

# 51
Любовче, честито пак.. Успех до финала! Хрис,вливката минава бавно и тегаво,отдели си цял ден,носи си вода и храна и нещо за разсейване...книга,телефон с нет....че е толкова продължително,че ти омръзват и разговорите и телевизора!

# 52
lubovche честито и тук Simple Smile Много се радвам за тебе, стискаме палци всичко да наредфо финала.
Аз смятам да лежа цял ден. Боли ме корема( на вероятно от фоликулите) и ще прекарам почивните дни в леглото. Някой друг за вливки в понеделник има ли?

# 53

Здравей,
аз пиша за първи път тук, нова съм. Относно вливките, на гладно ли се правят, сутрин рано ли трябва да се ходи, има ли вариант да се направят следобед, или да си избирам време?

Благодаря предварително и успех на всички!
Стискам палци!

# 54
Да се похваля Simple Smile бременна съм и съм много щастлива,че имах този невероятен късмет от първия опит инвитро Simple Smile
На 11 ден след трансфер на 2 бластоцита и резултат 477 Simple SmileУспех на всички желая и хиляди благодарности на др.Стефанов и ембриоложката Наталия...Обичам ги  Hug
Влязох заради теб в темата, за да видя докъде я докара, макар че си знаех какъв ще е резултата. Усмихна ми неделята! Честито! Готова ли си за близначета?  Twisted Evil

# 55
На 11 ден след трансфер на 2 бластоцита и резултат 477 Simple SmileУспех на всички желая и хиляди благодарности на др.Стефанов и ембриоложката Наталия...Обичам ги  Hug
Влязох заради теб в темата, за да видя докъде я докара, макар че си знаех какъв ще е резултата. Усмихна ми неделята! Честито! Готова ли си за близначета?  Twisted Evil
Готова съм за близначета  Joy

# 56

Здравей,
аз пиша за първи път тук, нова съм. Относно вливките, на гладно ли се правят, сутрин рано ли трябва да се ходи, има ли вариант да се направят следобед, или да си избирам време?

Благодаря предварително и успех на всички!
Стискам палци!

Попорочети ми поста по-назад и ще разбереш подробностите.
Вливането се прави МНОГО БАВНО и отнема около 5-6 часа, ако всичко мине нормално. Трябва да си хапнала, пийнала и да си носиш нещо за хапване, пийване и четене / забавление. Общо взето не можеш да си избираш време... започваш преди обед и когато свърши банката.

# 57
Момичета някоя от вас имала ли е високо LH,че доктора иска да ми спира процедурата

# 58
За съжаление не мога да ти помогна. Моят съвет е да вярваш на Стефанов. Щом е преценил така, е имало защо. Моята пункция мина - 20 броя за героя. Simple Smile Не знам дали е добре, защото е важно качеството а не количество.  С Наталия се чухме, каза че сме имали достатъчно и вторник трансфер. Това е от мен. Успех момичета Simple Smile

# 59
Sladkisheto, колко ти е ЛХ?

Общи условия

Активация на акаунт