Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 331
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета.На 14 бях при д-р Стефанов понеже декември взех заповед и да уточним кога ще почваме.Той ми щаза като ми дойде МЦ да звънна в клиниката да си запазя час и да ин витро картата и ми даде бланка с хормоните който трябва да пусна.Та въпроса ми е там ли трябва да пусна хормоните,а и нали като се обадя да запазвам час дават горе долу след една седмица час.Учидих се понеже имам един неуспешен опит и като го попитах да пускам ли генетични той каза не.
А каза ли защо не са необходими генетични? Аз доколкото съм запозната с това какво представляват генетичните изследвания също не съм убедена, че са необходими на всяка цена.

# 166
  • Сливен
Каза че след положителен тест ги пуска.Обесни ми че прави вливки  и за това недържи на тях.Но аз пък хем искам да ги пускам хем той е доктора и си знае работата.Но въпреки това има ли сред вас който имат неуспешен опит и не им ги изисквал и не са ги пуснали.

# 167
Здравейте, знаете ли дали д-р ще бъде на работа първата седмица от февруари?
на 4-ти и 5-ти е в отпуска. Днес бях на преглед и каза...

# 168
здравейте момичета до кога е отпуска др ?

# 169
Аз имам час за 10 -ти

# 170
И аз за 11 Simple Smile имам час.Искам да попитам забременелите кога започнахте да правите изследвания и какви,вчера мищо не каза доки и аз от вълнение забравих да питам Simple Smile

# 171
Да не би за 11 - ти да ти е за ранния БСХ? Май е време!

# 172
Да не би за 11 - ти да ти е за ранния БСХ? Май е време!

Не каза нищо такова .Аз попитах кога ще се видим и доки каза след месец и аз му казах ,че е много далеч Simple Smile и тогава ми каза ела към 10 .Сега съм 9 г.с

# 173
Ами аз не знам от кога се записва на ЖК, може да отидеш и при друго АГ, което си харесаш за женската консултация.

# 174
Ами аз не знам от кога се записва на ЖК, може да отидеш и при друго АГ, което си харесаш за женската консултация.
А по принцип задължително ли е да се запиша на жк по здравна каза ,чувала съм че трябва заради майчинството

# 175
А по принцип задължително ли е да се запиша на жк по здравна каза ,чувала съм че трябва заради майчинството
Нямам представа, но пък не виждам защо да не се запишеш. Това ти е само плюс, ти където искаш си ходи допълнително.

# 176
до колкото разбрах на 8 ще мие пункцията но дали др ще работи тогава?

# 177
до колкото разбрах на 8 ще мие пункцията но дали др ще работи тогава?
Ами някой каза, че само 4-5 ще отсъства. А ти по фонда ли си?

# 178
не ще си го самофинансираме

# 179
Докторът не е на работа на 4-ти и 5-ти. 6-ти и 7-ми са си събота и неделя. От 8-ми е на работа.

Общи условия

Активация на акаунт