Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 333
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Здравейте! Simple Smile Чета ви от известно време и най-накрая се реших да пиша и аз.... Аз съм с диагноза запушени тръби, правих цветна снимка средата на октомври. Имаме записан час при д-р Стефанов на 18.02. за преглед и консултация. Мислим да кандидатстваме по фонда, и в тази връзка, искам да попитам миналите по този път, как се случват нещата? Какво ми е необходимо като изследвания, документи и т.н.? Аз имам доста изследвания, но предполагам, ще искат нови...? Благодаря ви предварително!  Heart Eyes

# 181
Здравейте! Simple Smile Чета ви от известно време и най-накрая се реших да пиша и аз.... Аз съм с диагноза запушени тръби, правих цветна снимка средата на октомври. Имаме записан час при д-р Стефанов на 18.02. за преглед и консултация. Мислим да кандидатстваме по фонда, и в тази връзка, искам да попитам миналите по този път, как се случват нещата? Какво ми е необходимо като изследвания, документи и т.н.? Аз имам доста изследвания, но предполагам, ще искат нови...? Благодаря ви предварително!  Heart Eyes
Здравейте аз бях със същия проблем Simple Smile ще ви искат цветната снимка ,спермограма и тсх или фсх беше и другото ти го подготвят от клиниката Simple Smile Прекъснахте ли тръбите ?

# 182
  • Варна
Не, не сме ги прекъснали.., бях в шок от новината.. Sad  Сега на 18.02. ще видим какиво ще ме посъветва д-ра. Иначе, всичко останало си ми е ок, ама.... А, има ли значение откога са хормоните, понеже моите са от лятото, или пак е необходимо да ги пускам?

# 183
Необходимо е фсх, мисля че 6м. важаха хормоните. Ще пуснеш ново , ако не става, не е проблем.

# 184
  • Сливен
момичета здравейте знам че въпроса ми не е много за тука.на моят мъж му откриха кандиломи и се няаложи да пусна цитонамазка но понеже нямаше как да отида до стара загора е пуснах в моя град.резултата е втора "Б" група и понеже не останах много очарована от лекаря може ли да звъна да се консултирам с клиниката.А и се очертава в близките месеци да стартираме.а от вчера почнах да кървя след като ми взеха секрет а доктор стефанов иска като ми дойде и да пускаме изследвания.

# 185
  • Сливен
здравейте днес клиниката ако звънна по телефона дали има дежурен който да вдигне понеже трябва да пускаме хормони и др изследвания като ми дойде МЦ.Пия противозачатъчни трябваше след 8 дни да ми дойде а аз още не съм ги спряла а ми дойде-кафеникафо е а от  време на време и ярка кръв не цапа а направо си тече

# 186
  • Сливен
Момичета може ли да се плаща с карта през посттерминал?

# 187
здравейте днес няма кой да ви вдигне това е цикала кафефото течение.утре звъннете и ще ви обяснят.

# 188
Момичета може ли да се плаща с карта през посттерминал?
не. Нямат такава услуга за сега.

# 189
здравейте момичета на 27 съм на преглед и би трябвало да започна стимулацията стискам палци дано всичко е наред и успех на всички които искаме да станем МАМА.

# 190
здравейте момичета на 27 съм на преглед и би трябвало да започна стимулацията стискам палци дано всичко е наред и успех на всички които искаме да станем МАМА.
Успех. Стискаме палци Simple Smile Д-р Стефанов е добър специалист и съм сигурна,че резултата ще бъде положителен!

# 191
Здравейте момичета как сте?Как се справяте с настинките ,аз вече 4 ден съм с хомеопатични и билкови ,но явно става по бавно с тях.Искам да попитам има ли момичета правили БХС ранен при доктора,той ли ви каза за него и кога ви извика,защото мен ме вика 13 г.с и нищо не е споменал за него ,дали е възможно са е пропуснал и аз да зяънна да си запазя час.Благодаря Ви Simple Smile

# 192
Здравейте момичета как сте?Как се справяте с настинките ,аз вече 4 ден съм с хомеопатични и билкови ,но явно става по бавно с тях.Искам да попитам има ли момичета правили БХС ранен при доктора,той ли ви каза за него и кога ви извика,защото мен ме вика 13 г.с и нищо не е споменал за него ,дали е възможно са е пропуснал и аз да зяънна да си запазя час.Благодаря Ви Simple Smile
Моят БХС беше в 13 гс. Беше зсабравил, че ще правим такъв, но аз му напомних и всичко беше ок.

# 193
Моят БХС беше в 13 гс. Беше зсабравил, че ще правим такъв, но аз му напомних и всичко беше ок.
Благодаря ,значи и аз трябва да му напомня Simple Smile ,а колко парички ти излезна ?

# 194
Благодаря ,значи и аз трябва да му напомня Simple Smile ,а колко парички ти излезна ?
Около 90 лв. Плащаш прегледа + 50 л. кръвното изследване за БХС.

Общи условия

Активация на акаунт