Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 355
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • Сливен
Да да правихме заедно със спермограмата си ги пусна това е снимка на спермограмата дано да изрезнат за пръв път качвам изображения и нз как стават

# 211
Подвижността на сперматозоидите е намалена,  но пък искам да ти кажа,че тя е от показателите, които най- много играят.Ние имаме 5-6 СГ и всички са с различна подвижност от 20% до 50% , т.е ако след месец направите нова, резултата сигурно ще е различен. А вие ин витро ли ще правите? Ако е така, нямате проблем със спермограмата.

# 212
  • Сливен
Подвижността на сперматозоидите е намалена,  но пък искам да ти кажа,че тя е от показателите, които най- много играят.Ние имаме 5-6 СГ и всички са с различна подвижност от 20% до 50% , т.е ако след месец направите нова, резултата сигурно ще е различен. А вие ин витро ли ще правите? Ако е така, нямате проблем със спермограмата.
Да аз минах две операции и ми махнаха тръбите.Миналата година ми беше първия опит ин витро в друга клиника имаше но за жалост беше биохимична бременост.Сега се подготвяме за втори надявам се последен. Simple Smile

# 213
  • Сливен
Момичета, имам записан за първи път преглед на 23.02,но снощи стана инцидент със свекъра ми,падна от стълба и до последно няма да знам дали ще можем да отидам с мъжа ми,то без него не виждам смисъл да ходя сама.Проблем ли ще бъде ако се обадя на 19 или 22 февруари.Искам да съм коректна,ама всичко се случва.Ние най-сетне се наканихме да отидем в такава клиника и то късмет.

# 214
  • Варна
Евентуално, се обади ден-два преди датата, да отмениш часа. И аз имам запазен час за 18.02., на мен пък се оказа, че  тогава ми е датата на М, но за мен консултацията е по-важна.

# 215
Мили момичета желателно е да се обадите в понеделник и да откажите датите си,защото има доста хора който чакат за близка дата,тъка че нека си помогнем сами ,а вие. Си запазете за тогава когато можете.

# 216
  • Сливен
Момичета как сте?Да пораздвижим темата.На всички ли доктора преди пункцията назначава вливки.И как ви се отразиха

# 217
Аз пак се оказах с задържан фоликул.Ако не се пукне ще го пунктираме и започваме.На кой ден ориентировъчно ви прави доктора пункцията.Стимулацията ще ми е от първи ден на цикъла.

# 218
Етаа, а естрадиол изследвала ли си? Нали уж при задържан фоликул е висок. Ама то, щом ще го пунктирате,значи наистина започвате другия месец. Айде успех.
Момичета, пускахте ли уреплазна, микоплазма, хламидия преди опита?

# 219
Момичета здравейте, искам нещо да попитам. Предстои ми опит при д-р Стефанов. Даде ми списък с лекарства, които трябва да пия преди да започна, обаче мен малко ме притеснява Метфогама, защото нямам ПКЯ, нито проблем с кръвната захар. Всички ли го пиете? Назначава ли ви някакви изследвания преди да ви го изпише?

# 220
На мен ми каза, ако ми е зле от нея да не я пия, не е задължително!

# 221
Благодаря, че се включихте. Успех на всички!

# 222
Предния преглед и аз имах задържан фоликул и др ми каза да продължа с противозачатъчните  и той тр да се спука.и тогава ще почнем с стимулацията.а на мен не ми е предписвал метафогама.само витамини и противозачатъчни.дано успеем всички!

# 223
Здравейте момичета. Аз правих инсе на 04.10.2015 и видях двете чертички на 16.10. За жалост щастието ми продължи до 26.11 когато док видя, че сърдечната дейност е спряла.сега чакам цикъл и започвам отново стимулация с Мерионал. Знам, че успехът дебне зад ъгъла и чака правилния момент, да кацне на рамото на всички ни. Пожелавам успех на всички ни...

# 224
  • Сливен
Етаа, а естрадиол изследвала ли си? Нали уж при зад
ържан фоликул е висок. Ама то, щом ще го пунктирате,значи наистина започвате другия месец. Айде успех.
Момичета, пускахте ли уреплазна, микоплазма, хламидия преди опита?
Аз пусках хламидий лятото и бяха положителни пих два антибиотика но не сме пускали контрола понеже Стефанов каза че няма смисъл понеже са били малко над границата и лечението е беше доста продължителтно.А микоплазма и уреплазма пусках ме миталата седмица на моят мъж.

Общи условия

Активация на акаунт