Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 345
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Ами ние по принцип сме ги изследвали всичките преди повече от година, ама се чудя дали пак трябва да ги пускаме.Ще питам док?

# 226
Момичета здравейте, искам нещо да попитам. Предстои ми опит при д-р Стефанов. Даде ми списък с лекарства, които трябва да пия преди да започна, обаче мен малко ме притеснява Метфогама, защото нямам ПКЯ, нито проблем с кръвната захар. Всички ли го пиете? Назначава ли ви някакви изследвания преди да ви го изпише?
Метфогамата подобрява качеството на яйцеклетките, затова я изписват, само ако някой не се чувства добре от нея може да не я пие, аз не усещам да ми действа зле.

# 227
Момичета от 02.02. пия Актив мама, Селен, Витамин Е, Оксибио, Метфогама, Неофолик мета и противозачатъчни Жанги и не мога да излезна от тоалетната все ме напъва. Ходя по 4-5 пъти дневно. На вас случвало ли ви се е подобно нещо.

# 228
И аз ги започнах от днес, ще изчакам 2_3 дни и ще дам резултат. Но това се все антиоксиданти и е нормално да изчистват организма. Само противозачатъчните реших да започна от следващия месец. Два месеца дали е достатъчно да се пият?

# 229
На мен доктора ми каза да пия противозачатъчните 17 дни, но ако не успея да взема заповедта дотогава можело да продължа да ги пия 30-35 дни без прекъсване. Незнам дали е нормално толкова дълго да ги пия без почивка но ще видим. Много ме притесняват обаче болките в стомаха и посирането хи хи.

# 230
На моята рецепта пише от 2ден на цикъла, 21дена се пият после седем се почива и се повтаря. На29 ще го питам. А за това не се притеснявай, аз даже ще се радвам, ако при мен има такъв ефект.Simple Smile

# 231
На мен доктора ми каза да пия противозачатъчните 17 дни, но ако не успея да взема заповедта дотогава можело да продължа да ги пия 30-35 дни без прекъсване. Незнам дали е нормално толкова дълго да ги пия без почивка но ще видим. Много ме притесняват обаче болките в стомаха и посирането хи хи.
И при мен ги спрях по рано по никое време. Няма страшно, вярвай на доктора той знае какво прави Simple Smile

# 232
И на моята така пише. Те рецептите на всички са еднакви. Разпечатани в много броѝки. То и аз мисля около 29 да ходя, а не по рано, както предложи доктора да започнем стимулацията на 22. Ще има празници и не искам да ги хвана. Толкова съм чакала ще почакам още малко.

# 233
Здравейте момичета и моите хапчета са такива само че на моята бланка е зачеркнато метфогама.пия ги  вече 2 месец с прекъсвания и нямам никакво нарушение нито на стмаха нито на нищо.нормално ми е изхождането.а що се отнася за противозачатъчните жанги-това са много добри и изчистени таблетки,който нямат странично действие щом ги използваш както ти е предписано!успех си пожелаваме!

# 234
  • Сливен
И аз ги пия хапчетата но по принцип след операциите така хубаво си ходя до тоалетна с извинение по 4-5 пъти.Така че не ми действат така.Аз сега на 12 съм в клиниката и ще видим дали ще стартирваме.Момичета мн ме е страх ...но не от болката а от резултата.А д-р Стефанов пункцията с пълна упойка ли е.Мин година опита ми в др клиника пункцията беше с епидурална но вс си усетих от началото до края на пункцията.

# 235
И аз ги пия хапчетата но по принцип след операциите така хубаво си ходя до тоалетна с извинение по 4-5 пъти.Така че не ми действат така.Аз сега на 12 съм в клиниката и ще видим дали ще стартирваме.Момичета мн ме е страх ...но не от болката а от резултата.А д-р Стефанов пункцията с пълна упойка ли е.Мин година опита ми в др клиника пункцията беше с епидурална но вс си усетих от началото до края на пункцията.
Няма страшно с упойка е. Д-р Стефанов е много добър, вярвай му, бъди позитивна и ще видиш как бързо ще мине всичко и ще бременееш щастливо Simple Smile

# 236
  • Сливен
Няма страшно с упойка е. Д-р Стефанов е много добър, вярвай му, бъди позитивна и ще видиш как бързо ще мине всичко и ще бременееш щастливо Simple Smile
Благодаря ти.Дано да успее да помогне на всички ни и скоро всички да се прехвърлим в друга тема.

# 237
Fair wind, и мен точно от това, какъв ще е резултата ме е страх! Иначе медицинските интервенции, хич не ме плашат!

# 238
  • Сливен
Fair wind, и мен точно от това, какъв ще е резултата ме е страх! Иначе медицинските интервенции, хич не ме плашат!
Ако не е тайна кой опит ще ти е при д-р Стефанов.Да предполагам че пункцията няма да боли с упойка но мин година епидуралната не ме хвана и беше доста болезнено,но не се оплаквам за хубаво е а и лесно майка не се става

# 239
Първи опит ще ми е по принцип, не само при този лекар!

Общи условия

Активация на акаунт