Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 351
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • Сливен
Първи опит ще ми е по принцип, не само при този лекар!
Успех и положителен финал

# 241
Момичета ако не ми се е пукнал фуликула от предния път какво следва?др ми каза да продължа с противозачатъчните и трябва да де пукне! Ако не е ......?

# 242
Момичета ако не ми се е пукнал фуликула от предния път какво следва?др ми каза да продължа с противозачатъчните и трябва да де пукне! Ако не е ......?
Ами предполагам зависи от лекаря - или чакате още един месец с противозачатъчни или пункция на фоликука. Но нека мислим полижително и да го няма още този месец. Пробвай с коремни преси!

# 243
Да благодаря за съвета ще пробвам

# 244
здравейте момичета как вървят при вас нещата аз  чакам с нетърпение да видим как е развитието на моят фоликул и дали  ще го няма но ме опасява ,че като отида  при др на преглед ще съм неразположена.дали това нещо ще попречи или не?

# 245
Ми, не , даже преглед на 2-ри ден от МЦ е един от най - важните и дава много ценна информация за резерва. И аз още не съм ходила по време на МЦ.

# 246
Мен не ме е преглеждал неразположена. Някъде към 5-6 ден ме викна. Бях по дълъг протокол ( ако има значение). Това обаче не означава, че при всички е така. Д-р е с индивидуален подход към всяка една.

# 247
да аз ще съм по къс протокол сега на края на месеца като отида ще видим.дано всичко е наред и успеем от 1 път!

# 248
  • Сливен
Здравейте момичета и ние май ще сме по къс протокол.Въпроса ми е аз не съм от Стз и сигурно ще се налага да оставам там нещо наблизко като хотел,апартамент под наем.Мин година бях по къс протокол в др клиника и се сещам че след старта на 4 или 5 ден ни викаха всеки ден предполагам че и тук ще е така.

# 249
Да има хотел форум .погледни в нета много близко е до клиниката.

# 250
Аз останах само след трансфера. През другото време пътувах, от Бургас съм. Хотела беше апарт Хотел ( намира се над стадиона). Но, според мен няма нужда от луксозен хотел. През цялото време лежах, дори се храних в леглото. Ти кога стартираш?

# 251
  • Сливен
Аз останах само след трансфера. През другото време пътувах, от Бургас съм. Хотела беше апарт Хотел ( намира се над стадиона). Но, според мен няма нужда от луксозен хотел. През цялото време лежах, дори се храних в леглото. Ти кога стартираш?
Ми очертава се март месец но зависи от изследванията.А ти по къс протокол ли беше.Сутрин рано хормони към колко часа горе долу и следобед УЗИ.А ти с колата ли си пътуваше или с автобус

# 252
Бях по дълъг протолок. Мисля че бяха 4 - 5 пъти, сутрин хормони към 8 и след това в 13:30 на преглед. Пожелавам ти успех, ако има нещо питай Smile

# 253
Hrisani как вървят при теб нещата?

# 254
Hrisani как вървят при теб нещата?
Ние сме добре Simple Smile Все още не мога да повярвам, че ми се случи това чудо Simple Smile Пожелавам го на всички момичета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт