Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 372
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
много се радвам за теб лека бременност и скоро и ние с тази радост!

# 256
Хотел Форум е най-луксозния в СтЗ,не знам цена, но няма да е малко. Разстоянията тук са малки,всичко е наблизо...

# 257
Хотел Форум е най-луксозния в СтЗ,не знам цена, но няма да е малко. Разстоянията тук са малки,всичко е наблизо...
Подкрепям.
Избери си хотел според джоба, мястото не е от особено значение.

# 258
  • Сливен
Благодаря ви много момичета Simple Smile

# 259
  • Сливен
може ли да ми кажете сигурна таксиметрова компания в Ст.Загора

# 260
Утре ще попитам една приятелка от града инще ти пиша Simple Smile

# 261
звъниш на 042/6106, аз тях ползвам

# 262
  • Сливен
Много благодаря  Hug

# 263
  • Сливен
Здравейте момичета.Да ми си оплача Sad след като слагах 5 дни вагиналните лактажин и след тях броени дни получих адски сърбеж течение и всякви екстри Sad Пуснах МБ и сега съм на антибиотик Аглументин и 14 дни Лактажин.Аман вече всеки месец бактерие и съответно антибиотици от 3 години насам те са неразделня част от мен Simple Smile .Не че нещо знам че е за добро амяа тез антибиотици за едно помагат на друго вредят.

# 264
Здравейте момичета.Да ми си оплача Sad след като слагах 5 дни вагиналните лактажин и след тях броени дни получих адски сърбеж течение и всякви екстри Sad Пуснах МБ и сега съм на антибиотик Аглументин и 14 дни Лактажин.Аман вече всеки месец бактерие и съответно антибиотици от 3 години насам те са неразделня част от мен Simple Smile .Не че нещо знам че е за добро амяа тез антибиотици за едно помагат на друго вредят.
Стефанов ли ти изписа антибиотика?

# 265
  • Сливен
Стефанов ли ти изписа антибиотика?
Да там бяхме и пуснахме МБ и излезе резултата и д-р Стефанов изписа Аглументин и Лактажин.

# 266
Здравей tonika_ilievi как сте каквървят при теб нещата?

# 267
Здравей tonika_ilievi как сте каквървят при теб нещата?
Ние сме добре растем си ,като изключим ,че бях болна,после в болницата а сега венците ме побъркват съм добре Simple Smile При теб как са нещата ? Hug Hug Hug

# 268
Предния месец имах задържан фоликул и сега ще ходя пак на преглед и доктора каза че ще стартираме но да видим дали ще е така!а ти преди да направиш инвитро колко време имаше ходене при др?аз съм започмала от септември миналата година!

# 269
Предния месец имах задържан фоликул и сега ще ходя пак на преглед и доктора каза че ще стартираме но да видим дали ще е така!а ти преди да направиш инвитро колко време имаше ходене при др?аз съм започмала от септември миналата година!
Аз ходя при Стефанов от септември 2014 г.,взех заповед юни 2015,и направихме първия опит края юли 2015г.За жалост беше неуспешен,но втория за наша радост е успешен.Само да ти кажа никога не се съмнявай в Стефанов,той знае какво прави.Аз за миг не съм се усъмнила в думите и действията му и резултата е на лице .Дай Боже всичко да е наред до края а на теб ти пожелавам много късмет и успех  EFP EFP EFP stork-boy stork-girl 1stroller

Общи условия

Активация на акаунт