Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 377
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Да благодаря ти за куража не се съмнявам изобщо в доктора той е добър много !дай боже всичко да е наред!

# 271
Оффф, аз не знам въобще кога ще стартирам. Дано поне през март да получа заповедта, че както е зациклил фонда...не знам кога ще е точно. Голям карък съм. В началото на март имам час при док и да видим какво ще иска да направим преди опита. Вие какви изследвания пуснахте преди процедурата?

# 272
Аз съм още по голям карък от 1 ноември 2014 съм пациент на доктора и все не можем да започнем.Накрая ме стегна нервата и реших да изчакам фонда и те като зациклиха не е истина просто.

# 273
Ми, Еtaa, ще чакаме... Какво става с тоя фонд и аз се чудя, толкова сме чакали и сега точно накрая пак на камък удряме! ooooh!

# 274
 Подали сме ние с теб та объркахме и другите с липсата ни на късмет Simple Smile.Лятото раздаваха като луди сега яка суша.До мен остават 42 номера.Колко номера остава до теб?

# 275
До мен са 300 номера, като гледах статистиката всяка година февруари е имало над 300 обаждания, ама уви...тази май няма да е. Все пак се надявам все още.

# 276
  • Сливен
Момичета мисля че от другата седмица ще започнат да се обаждат но нали знаете че в началото на март месец има почивни дни.Успех и дано скоро да Ви зарадват.Знам колко е изнервящо точно накрая на чакането да се забавят.

# 277
И двете ще вземете март месец Simple Smile

# 278
Днес започнах противозачатъчните. Вие имахте ли странични ефекти?

# 279
  • Сливен
Аз качих 3 кг от тях и др е което и мн странно два пъти ми се случи да ми дойде докато ги пия.Сега по преценка на д-р Стефанов ги спрях на 17,.02 което се пада 16 ден от т началото на хапчетата и още не ми е дошло, а на 24,02 трябва пак да ги почвам.Но можеби където пия Антибиогика и аз незнам мн странно Sad

# 280
Ти няма ли да започваш вече стимулация?

# 281
  • Сливен
Охх и аз искам ама все изкача нещо Simple Smile Надявам се в най скоро време Simple Smile

# 282
аз нямам никакви странични действия от противозачатъчните.аз пия жанги.даже сега пазя малко диета но не строга просто намалих тестено и сладко.и се чувствам надявам се и аз скоро да започна стимулация ние сме по мъжки фактор,дай Боже всички успеем!

# 283
  • Сливен
Да кажа че и аз спазвам хранителен режим тестени изделия не ям от 5 години  спортувам активно но въпреки това пак качих кг,но това мен никак не ме притеснява все пак 9 месеца не 3 кг ами на 13 съм съгласна да кача.Но да не забравяме че всеки организъм е индивидуален.

# 284
Подкрепям хранителния режим. Чела съм, че тестените и сладки неща влошават качеството на Я. Момичета как сте вие? Има ли някоя от вас в процедура?

Общи условия

Активация на акаунт