AVON - Тема за представители - Кампании 15,16,17 .....- Тема 135

• 43 092
  • 547
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, спешно ми трябва линк към нетната на К01, че никъде не мога да я намеря
Моля, помагайтеее! Hug

# 526
  • Пловдив
Момичета, спешно ми трябва линк към нетната на К01, че никъде не мога да я намеря
Моля, помагайтеее! Hug

Файл : C01 Netna_oferta.pdf
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=db38919762

Hug

# 527
Моля, помагайтеее! Hug

Файл : C01 Netna_oferta.pdf
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=db38919762

Hug
Благодаря за бързото отзоваване  Hug

# 528
Тук винаги намирам помощ, когато ми трябва  Simple Smile
И още един въпрос нетната за К02 има ли я и нея някъде?

# 529
Моля за помощ!!! Току-що си пуснах поръчка и не съм се огледала че с няколко стотинки не ми достига сумата. Има ли възможност да се анулира фактурата. Продуктите са без отстъпка и с такса.

# 530
Моля за помощ!!! Току-що си пуснах поръчка и не съм се огледала че с няколко стотинки не ми достига сумата. Има ли възможност да се анулира фактурата. Продуктите са без отстъпка и с такса.

Само преди да е фактурирана.

# 531
Ако не е фактурирана,може да пуснеш "Добавка"

# 532

Само преди да е фактурирана.
И аз така зная, но все пак се надявах на различен отговор. Все пак утре ще се обадя в кол центъра.

# 533
Вината е моя видях след като излезе фактурата.

# 534
И аз като нов представител(не знаех тогава ,че бижутата не влизат във формирането) се пречаках.Нещо не можаха да ми помогнат от колцентъра.Било моя грешка,че не съм питала координаторката си Shocked.Само не разбрах,защо тя не ми обясни тънкостите.Еми,научих се по трудния начин.

Желая ти успех.

# 535
Здравейте,

искам да попитам /да не объркам нещо/, за нещата на 2-3 страница.
Ако съм имала поръчка за 200 лв в К17 - то сега мога да поръчам поне 5 продукта от намаленията, нали?  newsm78

# 536
  • София
Dareland, точно така. Можеш да поръчаш 5 продукта.  Peace

# 537
Dareland, точно така. Можеш да поръчаш 5 продукта.  Peace

Dessu,

мн благодаря!  bouquet

# 538
Вината е моя видях след като излезе фактурата.

На мен ми казаха следното. По закон за защита на потребителите Може да се върне всичко без дори да се разпечатва кашона , но в срок от 7 или 10 дена не помня точно от получаване. Но зависи доколко имаш подкепа на координатор в това начинание.

# 539

Здравейте,

искам да попитам /да не объркам нещо/, за нещата на 2-3 страница.
Ако съм имала поръчка за 200 лв в К17 - то сега мога да поръчам поне 5 продукта от намаленията, нали?  newsm78

Dareland, точно така. Можеш да поръчаш 5 продукта.  Peace

Можеш да поръчаш по 5 !!!!! От всеки вид на съответните страници. Примерно 5 спирали, 5 терапии за коса, 5 маски за лице и пр.

Важно уточнение е това.

Общи условия

Активация на акаунт