Математически турнири - 34

• 91 803
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • София

Аз мислех, че това състезание се провежда на английски, като австралийското кенгуру... греша ли?

# 676
  • София

Аз мислех, че това състезание се провежда на английски, като австралийското кенгуру... греша ли?

Грешиш. На български е. В 125-то училище го провеждат, не знам дали и на други места. Доста са трудни задачите и са върху материал все още неизучаван от нашите деца - например миналата година при третокласниците имаше лице на триъгълник и дроби

# 677
Onna-bugeisha, дадоха ли на децата задачите след състезанието, пазите ли ги от миналата година?

# 678
  • София
Не, Триша, не ги пазим със сигурност, а и не съм сигурна че изобщо им ги дадоха листовете. Мисля че синът ми си беше преписал 1-2 неща за да ми ги покаже.
Виждам, че в Класиране ги има, обаче. Вярно на английски са, но пак е по-добре от нищо. Peace

# 679
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Има ли информация за IMAS? Ня коя дата ще се провежда, другата събота ли е? Случайно някой да има задачите на български?
И в кои градове, освен в София?

# 680
  • София
.

Последна редакция: сб, 14 ное 2015, 17:40 от Home raider

# 681
Ми то аз и за София не намирам информация  Rolling Eyes Иначе в класиране са на английски, ще ми се да му дам темата, за да видя как ще се справи и за колко време, защото ми се струва, че и времето е проблем тук, не само сложността. Вчера му превеждах отделни, но баща му, слушайки ни, каза, че с превода си съм подсказвала Simple Smile Ще помислим и ако се явява, ще трябва да ги преведа явно.

# 682
# 683
  • София

Грешиш. На български е. В 125-то училище го провеждат, не знам дали и на други места. Доста са трудни задачите и са върху материал все още неизучаван от нашите деца - например миналата година при третокласниците имаше лице на триъгълник и дроби

Благодаря за информацията! Това не го пише в, примерно, "класиране", а е полезно да се знае...

Последна редакция: сб, 14 ное 2015, 18:16 от katiABV

# 684
Резултати от 17 СМТ- 119 СОУ

В Бургас има също публикувани резултати от СМТ
/въпреки че тези с най-високите резултати в протоколите - не се виждат  Wink/
http://brmiladinovi.eu/blog/

Имате ли обяснение защо резултатите на повечето класове започват от №2 (липсва №1)? Грешка ли е, или...

Последна редакция: сб, 14 ное 2015, 20:26 от Кевана

# 685
Имате ли обяснение защо резултатите на повечето класове започват от №2 (липсва №1)? Грешка ли е, или...
Не за всички класове. Вероятно е просто грешка.

# 686
  • В сънния Люлин, прибулен...
Кога е следващото състезание за първолаци?

# 687
Има ли информация за IMAS? Ня коя дата ще се провежда, другата събота ли е? Случайно някой да има задачите на български?
Имам си един любим китайски сайт, от който свалям някои задачи. Там има съобщение, че при тях състезанието ще се проведе на 22 ноември.

# 688
  • София
Имам си един любим китайски сайт, от който свалям някои задачи. Там има съобщение, че при тях състезанието ще се проведе на 22 ноември.
Кажи ми само, че в БГ не се провежда сутринта, плийз!
Скрит текст:
/че иначе следващата събота сутрин ще трябва някои хора да си пуснат не един, а два клонинга/.

# 689
22 ноември е неделя.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт