Математически турнири - 34

• 91 768
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
момичета, къде е даден график на състезанията за 2015?
В тази връзка реших за пореден път да проверя и о, чудо! СМБ са публикували най-после календарния план!  Grinning
http://www.math.bas.bg/smb/calendaren_plan/KalendarenPlan_2015_2016.pdf

От Плана
7. Национална олимпиада по математика:

Общински кръг –12 декември 2015

Това означава ли, че тази година датата е фиксирана 12.12. за всички градове ?
Миналата година РИО-тата определяха датите.

# 721

Дали има някакъв телефон за връзка или е-мейл, защото не видях такива на сайта. Объркали са името на сина ми и искам да се свържа с тях да го оправят.

# 722

Дали има някакъв телефон за връзка или е-мейл, защото не видях такива на сайта. Объркали са името на сина ми и искам да се свържа с тях да го оправят.
В официалното съобщение за провеждане на състезанието присъстваше следния текст.

За допълнителна информация може да се обръщате към организаторите Мария Лилкова на тел. 0888 317 679 и към Пенка Нинкова на тел. 0887 235 158.

# 723
От сайта на секция " Изток".

На 19.12.2015г от 10:00ч. в 125 СОУ ще се проведе международен математически турнир IMAS. Записване до 16.12.2015г. в стая 402 от 8:00 до 17:00ч. Такса - 10лв.

# 724
Някой знае ли как стои въпросът с явяване на олимпиадата по математика в „чуждо” училище (различно от училището, което детето посещава)? Възможно ли е изобщо (не виждам причина да не е)? Какви постъпки трябва да се направят, пред кого, в какви срокове?

Скрит текст:
Сигурно въпросът е "предъвкван" многократно в някои от предишните теми, за което се извинявам.  Embarassed Просто в тях вече има натрупано огромно количество страници и се обезкуражавам само като помисля да ги чета ред по ред още от първата. Но пък ако ме ориентирате къде да търся (поне в кой номер тема), ще съм много благодарна!

Предварително благодаря!

# 725
И аз се интересувам от организацията на олимпиадата в училище. Училищата длъжни ли са да я организират? Следя редовно сайта на нашето училище, но никога до сега не съм попадала на съобщение за предстояща олимпиада или за резултати от такава.

# 726
maria77bg вие мисля,че сте 3 клас,а олимпиадата по математика започва от 4 клас.Първи кръг (общински)се провежда по училищата.Необходими са минимум 16 точки от 21,за да се продължи към областен кръг,който се провежда в конкретно училище.Излиза списък с класираните деца и се посочва и училището,където ще се проведе областния кръг.

# 727
Здравейте! Търся задачите от Турнир по математика „Димо Малешков”, 14 ноември 2015, Пловдив за втори, трети и четвърти клас. Благодаря Ви!
www.george.gig@abv.bg

# 728
maria77bg вие мисля,че сте 3 клас,а олимпиадата по математика започва от 4 клас.Първи кръг (общински)се провежда по училищата.Необходими са минимум 16 точки от 21,за да се продължи към областен кръг,който се провежда в конкретно училище.Излиза списък с класираните деца и се посочва и училището,където ще се проведе областния кръг.
Да, знам това. Но искам да знам дали училищата са длъжни да я организират, тъй като нашето никога нищо не организира (нищо, че ще ми трябва чак догодина).

# 729
Мисля,че училищата трябва да организират първи кръг на олимпиадата (не твърдя със сигурност).Моите деца са в училища,в които винаги се е провеждал първи кръг.Проверителите са им съответните преподаватели по математика.Вече за областния се ходи в друго училище.Една година 18-то СОУ беше домакин на втори кръг олимпиада по математика.

# 730
  • София
добро утро момичета, моля ви, обяснете ми - четвъртокласниците, които искат да кандидатстват в СМГ, трябва ли да ходят и на общинския кръг от олимпиадата по математика или директно на областния, който е включен в "онзи" списък. Благодаря Simple Smile

# 731
  • София
На областен кръг се ходи само ако си се класирал на общинския. "Директно" няма как

# 732
Награждаване на ЧХ - Варна:

http://slaveykov.net/systezaniya/matematicheski-turnir-chernorizets-hrabar/

таз година похвално - ще отпечатат грамоти чак до 6-то място, миналата бяха скромни и не си направиха този труд; връчването ще е тържествено, който иска да мине през канцеларията на Славейков  Joy

# 733
  • нейде там, където ....
Да, знам това. Но искам да знам дали училищата са длъжни да я организират, тъй като нашето никога нищо не организира (нищо, че ще ми трябва чак догодина).

Длъжни са да организират. При малко желаещи, децата се пренасочват в друго училище със заповед на директора. В нея трябва да е посочен и учител, който да придружи децата в този ден. А най-лесно става, като се обадите в РИО да попитате къде да се яви детето, след като в неговото училище няма да проведе олимпиада. Mr. Green

# 734
Иван Салабашев само в 125-то ли се провежда?

Общи условия

Активация на акаунт