Математически турнири - 34

• 91 801
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Иван Салабашев само в 125-то ли се провежда?
Не, във всички училища, проявили желание да го организират.

# 736
До момента срещнах информация само за 125-то (за Иван Салабашев). Може ли да кажете и други училища в София? В 125-то вече само, ако е единственото...

# 737
Салабашев със сигурност ще се провежда и в 107-мо.Очаквам и НПМГ да се включат!

# 738
  • София
НПМГ казаха, че ще правят състезание само за своите ученици.

# 739
Длъжни са да организират. При малко желаещи, децата се пренасочват в друго училище със заповед на директора. В нея трябва да е посочен и учител, който да придружи децата в този ден. А най-лесно става, като се обадите в РИО да попитате къде да се яви детето, след като в неговото училище няма да проведе олимпиада. Mr. Green

Благодаря, jd!  bouquet Постът ти е ценен за мен! Болднатото важи и за частните училища, нали?  

До момента срещнах информация само за 125-то (за Иван Салабашев). Може ли да кажете и други училища в София? В 125-то вече само, ако е единственото...

ПЧМГ също ще го организират за свои ученици. Но кои ще са другите училища-домакини (ако има такива) ще стане ясно след 24/11 когато е крайният срок за заявки пред СМБ.

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 09:22 от Кевана

# 740
  • София
Предишни години 119-то и 138-мо  приемаха и външни ученици.

# 741
  • нейде там, където ....
Длъжни са да организират. При малко желаещи, децата се пренасочват в друго училище със заповед на директора. В нея трябва да е посочен и учител, който да придружи децата в този ден. А най-лесно става, като се обадите в РИО да попитате къде да се яви детето, след като в неговото училище няма да проведе олимпиада. Mr. Green

Благодаря, jd!  bouquet Постът ти е ценен за мен! Болднатото важи и за частните училища, нали?  
...

Така ми бяха отговорили от РИО, по принцип, значи би трябвало да важи за всички училища.  newsm78 Мен ме попитаха кое е нашето училище и на следващия ден във фоайето имаше обява за олимпиадата. Laughing

# 742
Турнирът „Иван Салабашев” - и в НПМГ [...]

# 743

А сутринта във Вашето училище и понятие си нямаха дали ще се провежда състезанието. Благодаря все пак за информацията!

# 744
  • По света и У нас
Информация-записване за състезанията в БУРГАС

29 ноември (неделя) - Състезание по математика и информационни технологии "Свети  …  Чудотворец"

05 декември (събота) - "Иван Салабашев"
Съжалявам предварително, че съобщението е така разбито, но така е публикувано във ФБ на класа Sad
"Иван Салабашев" - 1
"Иван Салабашев" - 2
"Иван Салабашев" - 3
"Иван Салабашев" - 4

13 декември (неделя) - Коледно математическо състезание

# 745
# 746
Hug

# 747
  • Plovdiv, Bulgaria
Някой може ли да ми даде линк със задачите от Димо Малешков в Пловдив на 14.11.2015 , защото намирам само отговорите и класирането?

# 748
  • Plovdiv, Bulgaria
Някой може ли да ми даде линк със задачите за 2-ри клас от Димо Малешков в Пловдив на 14.11.2015 , защото намирам само отговорите и класирането?

# 749
Някой може ли да ми даде линк със задачите от Димо Малешков в Пловдив на 14.11.2015 , защото намирам само отговорите и класирането?
Задачите не ги публикуват, само отговорите. От предишни години може да намерите задачи в сборниците, издавани от ОМГ.

Общи условия

Активация на акаунт