Математически турнири - 34

• 91 771
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Темата 5-6 клас за шестокласниците е елементарна по мое виждане. И затова моята състезателка се е издънила така мощно... Crazy

# 31
  • гр.Варна
Мога ли да дам условието на една от задачите за 2 клас от състезанието Чх?Изпитвам затруднение с решаването й

# 32
  • София
Темата 5-6 клас за шестокласниците е елементарна по мое виждане. И затова моята състезателка се е издънила така мощно... Crazy
И при нас е същата ситуацията - супер слабо представяне на детето

# 33
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Дали един второкласник знае, какво точно означава да поемеш пътя към вечността? Интересно условие на втора задача за този клас.... Вероятно са искали да спестят , че е убит или обесен newsm78

# 34
Мога ли да дам условието на една от задачите за 2 клас от състезанието Чх?Изпитвам затруднение с решаването й
Не виждам проблем. Задачите вече се появиха в нета.

# 35
# 36
  • София
При нас детето не е разбрало думите - "засекретил" и "набедил" от задачите за 3-4 клас.

# 37
  • Добрич
И моето дете е сгрешило някои задачи за 4 клас. Една от тях е за лицето. Не са учили лице все още. За квадрат съм обяснила, но на правоъгълник - не съм. Нищо, има и други състезания.

# 38
  • Резерват "Северозапад"
Лесни задачи, според дъщеря ми и....потресаващо представяне ooooh! Mr. Green...за 5-6 клас.

# 39
и ние така Simple Smile уж след състезанието хлапетата разправяха за супер лесните задачи за 3-4кл., както и за 5-6кл., а пък като сравнихме отговорите и цъфнаха прилично количество грешчици Simple Smile те май част от задачите в 2-те групи се повтарят, а някои са сходни...

# 40
  • София
Лесни задачи, според дъщеря ми и....потресаващо представяне ooooh! Mr. Green...за 5-6 клас.

Да.. и моята е решила всички, без 2, в които не била сигурна и решила да остави. Това не й е попречило да излезе в 11:10. И като я гледам как почва със състезание, което обикновено за нея е доста силно не знам как ще завърши  Rolling Eyes Wink

# 41
и ние така Simple Smile уж след състезанието хлапетата разправяха за супер лесните задачи за 3-4кл., както и за 5-6кл., а пък като сравнихме отговорите и цъфнаха прилично количество грешчици Simple Smile те май част от задачите в 2-те групи се повтарят, а някои са сходни...

Ох ,и при нас така,не знам да се ядосвам ли. Laughing
За 3-4 клас сякаш не изглеждат много трудни.

# 42
  • София
Vache, на 132 точки ли се мръщиш  Simple Smile

# 43
  • София
Vache, на 132 точки ли се мръщиш  Simple Smile

Как 132 точки бре... не ме питай колко ще има Rolling Eyes
Тя си мисли винаги, че е решила всичко.. Затова написах, че е решила всичко без две  Crazy Въпросът е колко са верните

# 44
  • София
Vache, на 132 точки ли се мръщиш  Simple Smile

Как 132 точки бре... не ме питай колко ще има Rolling Eyes

Нещо съм се отнесла по отговора на 14-та задача /засега у дома го водим спорен/ и  не съм те разбрала добре.

Общи условия

Активация на акаунт