След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 179

• 51 940
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • На юг от тук
Привет на всички,в очакване на премиера и шоу. Hug Hug Hug

# 676

Покрай изясняването на правописа и произхода на названието на Белградската гора, не знам дали обърнахте внимание, че май имаме името на малкия принц на Краля и Кралицата.  Grinning Предполагат, че ще се казва Осман, защото много често викали "Осман" на снимачната площадка. Та явно не познахме, че ще е някой Жан, Жорж, или Симон.  Joy Joy Joy

А ето и резултата от онзиденшната фотосесия - добре се е получило, надявам се да има още снимки и постери  Peace

Скрит текст:
Конкуренция Королев.

Сериалы "Королева Ночи" и "Королева Мая" будут транслироваться в один и тот же день, в одно и тоже время. Таким образом, мы будем наблюдать за конкуренцией королев. Сериалу "Королева Мая", главной героиней которого является Йагмур Танрысевсин, и который с первого дня пользуется интересом среди зрителей, конкуренцию составит сериал Мерьем Узерли. Ходят слухи, что эта ситуацию беспокоит продюсера "Королевы Мая" - Бирола Гювена.

http://www.ratingkurdu.com/haber/MEDYA/Kralice_rekabeti

И Берк Хакман ще се изявява на театралната сцена - доколкото разбирам, на 7 януари ще има премиера. Бяха писали, че ще започва да снима и сериал, ще трябва да ги съчетава...

http://www.ratingkurdu.com/haber/MEDYA/Berk_Hakman_tiyatro_sahnesinde

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 14:00 от Alex_B

# 677
  • На юг от тук

И вечното присъствие

Скрит текст:

# 678

Здравейте и от мен!

Алекс,
благодаря за информацията и снимките!  bouquet

Кати, и пак си прескачала до комшиите.  Joy Joy И Нинели си изловила.  hahaha Joy Joy

Нямам вече търпение да гледам ККК-2, от трейлърите се очертава да е още по-забавен и интересен.

Скрит текст:

За гледащите "Кара севда"

# 679
  • На юг от тук

# 680
Хриси,  Hug Кати,  Hug Алекс,  Hug

Влизам и разбирам, че съм изпуснала тв предаване с екипа на ККК-2  Peace Успех на филма!

Ето една малка част

http://vk.com/video-66097855_171623662?hd=0&t=

# 681

И въобще няма да коментирам!!!!!! Heart Eyes  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 682
  • София
Здравейте момичета

Много хубав плакат на "Кралицата".  Харесва ми.

Видяхте ли интервюто на Езги, Мурат и бабите им преди малко, преди премиерата на ККК? Добре беше. Езги е толкова пищна с тази разголена гръд, ама й отива.
Кратичко, ама какво да се прави. Чудя се дали някой няма да се сети да купи ККК1 и 2 пък да ги пуснат заедно примерно по телевизията? Защо да гледаме разни американски екшъни от 70-те с Чък Норис?

Скрит текст:
Аз все си мисля за тази гора. На някои места я пишат с Т, а табелата на входа е с D.  Обаче се питам дали е правилно да се каже белградската гора. Защото ако тук имаше гора, която се казва Истанбул, може ли да се каже истанбулската гора? Май не е правилно.  Не е като да кажеш Борисовата градина.
[/b]

# 683
Кет,  Hug и на мен постерът ми хареса. Но аз така се замаях от Мурат и компания,  Heart Eyes а и мислех, че премиерата е по-късно тази вечер, че "Кралицата" ми изпадна от полезрението  Laughing

Скрит текст:
Ако точното название, топонимът, е гората „Белград” (както е надписът на снимката на входа) спокойно може да се каже особено в разговорен стил „белградската гора” . Може да не е стилистично коректно, но не е неправилно. А що се отнася до изписането с "Т", то по-скоро е неправилно и е резултат от потъмняване на съгласната "д", защото името е свързано със Сърбия.

# 684

И въобще няма да коментирам!!!!!! Heart Eyes  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Вай, вай, вай...   smile3505 smile3505 newsm10 newsm10

# 685
# 686
Добър вечер момичета  Hug Hug
Алекс HugХриси HugКати HugМарти HugКети Hug
Плаката на Кралицата е много хубав  smile3521
Не можах да гледам предаването от тази вечер ,нооооо от снимките виждам ,че Мурат и Езги изглеждат  супеееер  smile3521

# 687

Аау като агент 007 се е барнало нашето хубво гардже бе  smile3521Бонд ,Мурат Бонд  newsm10 smile3521

# 688

Аау като агент 007 се е барнало нашето хубво гардже бе  smile3521Бонд ,Мурат Бонд  newsm10 smile3521

newsm10 rotfImao rotfImbo rotfImao

Със снимките не мога да се справя  Peace затова само две  Peace

От присъстващите - Ханде Доандемир, защото някои много я желаят за партньорка  Peace

И една, лошо изрязана, но на която Мурат е Мурат  Peace

Лека...... People Angel People Angel People Angel

# 689

Добро утро!

Последен работен ден за тази година. Ще посрещнем новата със студ и сняг.

Горещ чай, за да се стоплим.

Общи условия

Активация на акаунт