Има ли някой с прозоречна клапа срещу влагата в дома?

• 13 079
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
мо
Като слагахме дограмата преди няколко години, аз също повдигнах въпроса за тези клапи. Човекът, който ги продава /познат ми е/, ме разубеди. Не вършели никаква работа, само пари на вятъра. Той ме посъветва да си сложа една джаджа за 10 лв на прозореца, която го задържа много леко открехнат при вертикално отваряне на прозореца. Може би отворът е от порядъка на няколко мм, през които не духа чувствително, но все пак влиза въздух.

Може ли подробности  за "джаджата" как изглежда и откъде я купихте ?

# 16
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, така си дойде дограмата, с монтирана тази джаджа. Поставена е на рамката горе, не на крилото. Ако искате, утре ще Ви я снимам, но ми пишете на ЛС, за да ми напомните.

# 17
  • Белгия
И ние имаме такива на някои дограми. Най-осезаем е ефекта в сутеренното помещение, което има френски прозорец на едната страна, но навътре е вкопано под земята. Не е жилищно помещение, не го топлим, не го проветряваме ежедневно и преди винаги имаше гаден полъх на застояло. Сложихме най-дългия възможен отвор на дограмата и е целогодишно отворен. Вече няма мирис на влага и застояло, като се влезе.

Общи условия

Активация на акаунт