Професионални серии за коса - тема 87

• 45 450
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Аз забелязах нови растежи от Инициалиста. Peace Скоро ми свършва и ще взема денсифик.
Някой ползвал маската и шампоана от Денсифик  серията може ли да каже дали са добри за тънка и изтощена коса? bouquet

# 676
  • Пловдив
Благодаря setony
а някой от ползвалите ги може ли да сподели впечатления , имат ли ефект  ? Praynig Hug
Аз много ги харесвам. Косата става много "жива". Ще си почина от ампулите на Виши и ще продължа с Денсифик. Имам 1 кутия и ще ми стигне за почти 2 месеца. 1 ампула я разделям за 2 дни.

Ампулата фито я нанасям като предварително я прехвърля в празен концентрат на Керастаз и пръскам. Днес мислех да си сложа от нея, но ме домързи да вадя терапевтичната преса и Комбинирах Е . екстрийм + нутришън Ш на Кюн и маска Макадамия. За финиш - едно от любимците ми - олио Макадамия.

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 19:10 от *dreamer*

# 677
vici75, май е така  Laughing Hug
Днес пак се измих с алтерните иииии....отново се влюбих в тях  Heart Eyes Хубава ми правят косицата  Crazy

# 678
Bubka:) Heart Eyes Hug, а ти пробвала ли си с някакъв друг хидратиращ? Че тая Алтерна много скъпа ми идва, а като видях Джойкото на половин цена как същото чудо ми сътвори, взех да се замислям....

Правих си теста с косъма да видя горе долу на къде съм. Ами на влажна коса ми се къса косъма и още как. Според тоя тест съм за хидратация....Но от друга страна, не мисля че преливам от протеини също.....Ще видим сега с ботокса какво ще докарам.

# 679
И аз съм сред феновете на Алтерна. Епона с прекрасна коса, сигурна ли си, че сложи достатъчно количество балсам или маска за твоята огромна коса? Защото и при мен се получава ефект като при теб, когато количеството продукт ми е недостатъчно. Peace

# 680
vici75,Джойко не съм пробвала.Само разни стилизанти...Нямам любима хидратираща серия  Thinking Имам преобладаващо балансирани(все по някой протеин се мъдри в състава).Единственото ми условие,когато купувам козметика за коса,е серията да е за суха/много суха коса  Laughing Peace

Феерия,взе ми думите от устата  Crazy

# 681
Предполагам не е нужно всеки ден да си мия косата като я слагам.
Иначе благодаря за отговорите . Hug

# 682
Не забравяйте, че косата може да се къса от липса на сила и здравина  Grinning Забелязала съм, че понякога, улисани в продукти, серии и състави, забравяме че има продукти, които просто НЕ са подходящи за нашия тип коса или състоянието и в момента. Това, че косата е суха след даден продукт може просто да означава, че тя идва слаба за косъма.  И обратното, когато една маска примерно идва тежка, то тя може не да е непременно по-силна, а отново просто да е неподходяща.

# 683
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
От коя серия за обем сте най-доволни?
Искам  да си купя нещо, а от доста време се лутам
Косата ми е с тънък косъм, гъста, в сравнително добро здраве.

# 684
В очакване на лилавите Про Файбър се подстригах- към 4см.от дължините. Снимах се даже, след няколко седмици дано видя разлика. Ето в какъв вид е сега, не съм стилизирала с нищо, съответно не е нагласена за снимане. Има много да се желае и от подстрижка и от състояние.
Цветовете са  hahaha
Скрит текст:

# 685
Титинка аз що нещо съм купувала за обем през годините, нищо не помага. Обаче от как измих с хидратираща серия (2 различни вече) съм в шок от обема който придобивам. Това не е моята коса просто...Косата която си я знам като моя е тънка, слепната, хвърчаща, наелектризирана, проскубана и т.н. След въпросните хидратации плътна, тежка, обемна с блясък... Днес цял ден се гледам и съм в захлас някакъв (като за моята си коса де, не съм стигнала все още списващите в темата).

JLo редактирам се КРАСОТА  Heart Eyes Hug
Дали ще доживея такава коса някой ден ....а имам данни като че ли, но всичко много бавно става.

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 21:01 от vici75

# 686
JLo, ама много ти е хубава косата! Не виждам какво толкова много може да се желае. Hug

# 687
JLo, чудесна коса  Hug !Изобщо не си те представях руса  Grinning

# 688
Много се чудя да слагам ли Олаплекс в боята или да си направя терпаия след това? Кой е по-добрия вариант според вас?
В боята. Няма смисъл да я изгориш и после възтановяваш, по добре да не гори Simple Smile образно казано

# 689
JLo, чудесна коса  Hug !Изобщо не си те представях руса  Grinning
Joy що?
Руса съм и по природа и по боя( от 15 годинки) но от боята значително изтъня.Опитах да се потъмня, но не е за мен, сега ще връщам летния си цвят ми се струва
Скрит текст:

Моята започна да расте, като спрях да ходя на фризьор  Mr. Green
Не е подстригана много добре, но толкова мога сама за сега. Сега изравнявам степените  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт