Професионални серии за коса - тема 87

• 45 440
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Еха, нямам думи, страхотно си се справила сама, много проф.  thumbsup !
А за другото, ами нали  JLo не е точно руса   Joy Flushed

# 691
JLo,представях си косата ти като на J.Lo  Party В шоколадовата гама.Много хубава грива имаш,поздравления за отличните грижи  Hug

Setony
Скрит текст:
   изпреварила си ме за J.Lo  Laughing Hug

# 692
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria

Руса съм и по природа и по боя( от 15 годинки) но от боята значително изтъня.Опитах да се потъмня, но не е за мен, сега ще връщам летния си цвят ми се струва

Моята започна да расте, като спрях да ходя на фризьор  Mr. Green
Не е подстригана много добре, но толкова мога сама за сега. Сега изравнявам степените  ooooh!

Имаш чудесна коса!
Как си я подстригваш сама?

# 693
JLo ,знаех че си руса,но такъв разкош не съм си представяла  smile3501
Все си мечтая за дълга коса,но мислех,че русото не позволява...С амонячна боя ли се боядисваш?
Скоро се сдобих с проф.ножица и аз мисля да започна да се постригвам сама,че от тея фризьори косата ми никога няма да порасне... smile3518

# 694
JLo и от мен комплименти за разкошната коса! Личи си, че е перфектно поддържана и здрава!  bouquet Heart Eyes Спомням си една друга снимка от блондинската тема, където цветът ти е доста по-светъл, но косата ти е също толкова лъскава и здрава.

# 695
Ехе, момичета, благодаря.
Не е толкова хубава, чак се чудя една снимка ли гледаме  hahaha

Амонячни бои ползвам. Бях дълги години с Лакме 11,20, свалих на 9-ка Алфапарф, после 10-ка Селектив, но май ще се върна на 11 и Лакме  Mr. Green

А сама подстригвам трудно, но упорито, гледам  клипчета и така  Laughing

# 696
  • София
Привет, девойки  Simple Smile
Дайте съвет каква нощна грижа да взема за боядисвана, тънка и гъста права коса? Искам да не трябва да се мие сутринта.

# 697
Аз Алтерна не я миех сутрин(къпя се вечер), нямаше и следа от нея. Heart Eyes
Но аз мия косата си почти всеки ден, не съм и дала време да се натрупа няколко вечери.

# 698
И аз съм сред феновете на Алтерна. Епона с прекрасна коса, сигурна ли си, че сложи достатъчно количество балсам или маска за твоята огромна коса? Защото и при мен се получава ефект като при теб, когато количеството продукт ми е недостатъчно. Peace
Сложих цялото количество от мострите, стори ми се достатъчно. Май просто не е моята за момента.

Пробвах Сатин Ойл тази вечер
 (Ш+М), за финиш Л2 и маслото от серията. Сега оставям да изсъхне сама. Утре ще споделям впечатления.

JLo, браво за самоподстригването!

# 699
Момичета Simple Smile
Днес най-накрая стигнах до новите си придобивки.
Измих с ш-н Тикенинг на Лейбъл М.(червена опаковка), имах мостра на балсама Алтерна за блясък и усетих косата много добре - разплетена и някакси много по-мекичка от попринцип. Купих си пяна за обем от стилизантите на Лореал - http://www.zlatnaribka.com/stilizirane-i-blyasak/stilizirane-i-b … olume-lift-250-ml
Използвах нея и кремът на Лейбъл М за руса коса. Суша с четка-сешоар и определено ефектът от пяната е очевиден! Много съм доволна, но усещам сухота в дължините и имам съмнение, че или балсамът ми е бил недостатъчен, или е от пяната, не знам, но ще видя за в бъдеще - определено комбинацията от ш-на и пяната ще я задържа за дълго време, но ще пробвам с различни маски и ще ви държа в течение, особено момичетата с по-тънки коси, търсещи обем  bouquet

# 700
  • София
Да, аз на следващата вечер ще я измия, но сутрин...смърт ми е миенето. Mr. Green
Мерси JLo bouquet

# 701
JLo Уникална косааа  Embarassed  Praynig Колко жива и плътна изглежда,а и какъв блясъкк ...Останах без думи..  Shocked  bouquet

# 702
J.Lo уникална коса имаш наистина.Толкова жива , бляскава и мека изглежда Simple Smile .
А за подстригването хич не си личи ,че се правиш ти.
Доста професионално наистина.Дори има фризьорки които няма да могат да ти направят тази хубава прическа .

# 703
JLoShocked Косата ти е разкош! Отваряй фризьорски салон. Явно се справяш отлично! Но и ген имаш. Епона също. То бива коси, ама чак толкоз  Mr. Green
Ти ли щеше да пускаш състава на Алфапарф? Извинявам се, че нахалствам  Embarassed

# 704
JLoShocked Косата ти е разкош! Отваряй фризьорски салон. Явно се справяш отлично! Но и ген имаш. Епона също. То бива коси, ама чак толкоз  Mr. Green
Ти ли щеше да пускаш състава на Алфапарф? Извинявам се, че нахалствам  Embarassed

Aз, аз, снимах и забравих да я кача  ooooh!
по-късно ще е

Общи условия

Активация на акаунт