Професионални серии за коса - тема 87

• 45 437
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Епона,аз също си мия косата всеки ден .И ми е огромен кеф да си вея гривичката чиста  Party

Бабълке,от Арлен мостри  Hug Могат да ти пратят или да си вземеш лично,дори без покупка.Много са отзивчиви  Peace

Моята коса преди да родя беше дълга до кръста.Редовно я захапвах с ластика на гащите  Laughing Доста години беше и руса,освен това....После червена,светло кестенява,сега тъмно кафява,почти черна.Та след раждането почна косопад,а това ме накара да я скъсявам до врата на 4 пъти за 2г.Въпреки всичко,това лято беше педя под плешките.Порастна като луда  Mr. Green След новия косопад,отново я хръцнах с едни 5-6 пръста..Ама гледам хич не й пука.Както беше проскубана,пак живна  Flutter

Днес ще пробвам най-после терапист шампоана и балсама.Дано в последния момент не се откажа отново  hahaha

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 11:19 от bubka:)

# 721
  • София
Мерси Епона  Hug
Доволна ли си от него?

Джей
, ако се снимам в позата, в която ти  (в гръб) трагикомедията ще е пълна. Нали се сещате, че такива снимки не съм ви пускала  hahaha То не е за гледане. Моята опашка, цялостно хваната отзад е по-тънка от кутрето ми, съвсем сериозно. А когато е пусната косата, можеш телевиция да гледаш през нея, толкова е рехава. За такава плътност в дължините, каквато всички показвате, аз никога не бих и  могла да си помисля. Освен природната рехавост, косата ми се и къса  Laughing та трагикомедията от изгледа в гръб е пълна.
Иначе да, като косъм е станала супер, лъскава и здрава  Heart Eyes

Вероятно причината за късането при мен е в това, че винаги боядисвам цели дължини, а не само корени. Грешка, която не съм осъзнавала.

Момичета, от Рибата са изчезнали тониращите серии на Вела. Спряха ли ги, какво става, знаете ли нещо?

# 722
Момичета Алена и Магнолия много са писали точно за грижите за скалпа-колко е важно и как всъщност здравето на косата започва оттам и аз напълно се съгласявам.Понеже в момента МитикОйлът е на добра цена и ако нямате подобна грижа-мисля че си струва да се купи.Иначе ако трябва на редовна цена да се сравняват двата-аз лично бих заложила на Инициалиста  Peace
За Лореалският имам спомен че не омазнява допълнително но и не е толкова хидратиращ.
Руса мама -впечатления ще мога да дам поне след поне 3 седмици-не знам докога е промоцията  Mr. Green
Виви не се оплаквай  Hug виждали сме твои снимки-те и другите тук мрън-мрън пък после извадят едни снимки с едни чудовища  Hug-чак се чудя какво правя аз тук.
Пробва ли тези живите витамини на Сиберика  Rolling Eyes как са ?

# 723
Вивиан, аз го слагам само в дни, когато си усетя скалпа сърбящ или чувствителен. Веднага обчекчава. Но ефект върху косата да расте повече или по-здрава, не съм забелязала.

Ох, сега и за ампулите на Напура се чудя... Те по-добре ли са от Initialiste? Аз не искам повече коса, а да расте по-здрава за по-дълго. Една ампула на Напура за колко нанасяния стига? Колко често се слага?
Никой ли не е пробвал серума на Алтерна?

# 724
  • София
Мда  Mr. Green Ще се инвестира и в грижа за скалпа  Heart Eyes
Дали Серума Митик е на тази цена и по салоните, работещи с Лореал? Знаете ли нещо?

Епона мерси!  Hug

# 725
  • Добрич

Никой ли не е пробвал серума на Алтерна?

Аз съм ползвала серума на Алтерна. Ползвах го всеки ден, но на мен ми омазняваше косата, а по принцип я мия на 3-4 дни. Лично на мен ампулите на Напура и грижа за скалпа на JMO са ми любимци. Може би от повече от година винаги ползвам нещо за скалп и се разминах със всички сезонни косопади.

# 726
JLo, наистина страхотна грива, много рядко съм срещала толкова здрава и блестяща руса коса! Ама как само ме мотивирате с тези коси, момичета Heart Eyes! Моля и да споделиш клипчето за „самоподстригване“!

Бубка, от къде се взимат лично мостри от Арлен, това не е ли само онлайн магазин?

Вивиан, дай да видим и твоето „чудовище“, сигурна съм, че имаш какво да покажеш!

Да ви кажа какво сътворих вчера. Тъй като днес в работата ми се очертават няколко срещи, реших че трябва да изглеждам прилично (тук да се чете „реших да си намеря оправдание да ползвам пресата Mr. Green“). Измих за първи път с бамбуковия Ш и Б за обем на Алтерна и сложих запечатващия серум за връхчета Липидум. А на сутринта…няма такава слама - суха, матирана, отврат! Обем до тавана, а надолу метла. Сложих термоспрея на Алтрена, минах с пресата на възможно най-ниските градуси и нанесох олио. Е, пооправиха се нещата в някаква степен, но не съм доволна, явно бъркам някъде. В тази връзка, ако на следващо миене с този шампоан ползвам хидратираща маска или балсам, според вас грешка ли ще е и има ли шанс това да предотврати изсушаването на краищата Thinking? Питам, защото засега не смея да смесвам серии и продукти с различен състав и насоченост.

Скрит текст:
Тъй като все „прося“ снимки в темата, пускам ви hairfie от офиса. Щракнах се за спомен по повод на това, че скоро няма да се видя пак с преса  Laughing :
http://freakonaleash.snimka.bg/other/kosa.585716.36273408
http://freakonaleash.snimka.bg/other/kosa.585716.36273410

# 727
Много хубави коси на JLo и Епона, браво  bouquet

Моята коса се раздели с 40см от дължината си и сега не мога да реша къса ли да я оставя или пак да пускам дължини. В момента е в гадния период, в който не стои по никакъв начин и ми скъсва нервите. Отделно от това, като "бонус"  -  не реагира адекватно на нито един шампоан/маска/ финиш, без значение от серията. Ще я помъча още малко, дано се нормализират нещата ooooh!

Btw, силно ме учудват многобройните отзиви за щедри мостри и продукти към поръчки. Току-що получих две пратки - от Рибата са ми пратили "подарък" списание "Есен 2015", а от Арлен - значително по-щедро - грозен несесер на Л'ореал. Мостри - няма. Всъщност, само веднъж, при объркан продукт, от Арлен получих "компенсация"  - травъл размер на абсолютно неподходящ продукт  Joy

# 728
  • Somewhere far away
аз също не виждам кой знае какви  подаръци ... едно безмислено списание  hahaha     и една мостра на маска на Лакме. от рибата ,това беше. преди бяха по -щедри.

# 729
На мен при по-големите поръчки ми изпращат повече неща, при по-малките - по-малко.

Линда, да те питам, тези ампули за фоликулите на Напура омазняват ли корените? И след колко време видя ефект? Че нещо много ме заинтригуваха.   bouquet

# 730
от Рибата жестоко ме нервят-бяха ми изпратили мостра на ш. Маракеш, 3 пъти минавам през магазина да пазарувам и питам за мостра на маската/балсама-да ги пробвам заедно.Последния път на Витошка една любезна дама (май е управителка) ми записа тел. и каза че очакват след седмица и ще ми звънне-е то това беше преди близо 2 месеца-още чакам да ми се обадят  Twisted Evil

Виви -пиши за витамините  Praynig -че глася кошница  Mr. Green

Фрикче Уау-като модел си  Hug

# 731
Тъй като все „прося“ снимки в темата, пускам ви hairfie от офиса. Щракнах се за спомен по повод на това, че скоро няма да се видя пак с преса  Laughing :
http://freakonaleash.snimka.bg/other/kosa.585716.36273408
http://freakonaleash.snimka.bg/other/kosa.585716.36273410

Heart Eyes много хубава косичка  Heart Eyes и много добре се е получила прическата.

# 732
от Рибата жестоко ме нервят-бяха ми изпратили мостра на ш. Маракеш, 3 пъти минавам през магазина да пазарувам и питам за мостра на маската/балсама-да ги пробвам заедно.Последния път на Витошка една любезна дама (май е управителка) ми записа тел. и каза че очакват след седмица и ще ми звънне-е то това беше преди близо 2 месеца-още чакам да ми се обадят  Twisted Evil
Много странно. Сигурно тотално са те забравили. На мен ми ги изпратиха в комплект - шампоан и балсам, червената серия, при това по тяхна инициатива. Thinking
Междудругото, аз съм много доволна от тях - осезаем ефект и прекрасен аромат! Simple Smile

# 733
Много странно. Сигурно тотално са те забравили. На мен ми ги изпратиха в комплект - шампоан и балсам, червената серия, при това по тяхна инициатива. Thinking
ми ще взема и аз да ги забравя  Mr. Green  кога ти ги изпратиха ?

# 734
ми ще взема и аз да ги забравя  Mr. Green  кога ти ги изпратиха ?
На 5.11.

Общи условия

Активация на акаунт