Звездни компромати 263 част

• 79 010
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
Зъкърбърг и съпруга - изпълнява се мечтата им за дете след доста проблеми.

# 331
  • Sofia
Съпругата на Броснан си е направо красива. Напълняването може да се дължи и на болест, така че да не съдим прекалено строго.

Много снимки от почивката на Блейк Лейвли и Раян Рейнолдс.

# 332
# 333
Зъкърбърг и съпруга - изпълнява се мечтата им за дете след доста проблеми.
Тези дни за тях се сетих, че вече трябва да е на финала...

# 334
  • Once there was a Hushpuppy...

Аз, точно това написах Peace И сложих снимки за опровержение на статията, която я слага за грозна жената.
Не знам кой я съди за напълняването Rolling Eyes, не съм видяла подобно нещо да е написала която и да е от коментиралите снимките.

# 335
  • където ми харесва
Аз също се зачудих, кой е направил въпросната статистика и как отсъди, че половинките са грозни?! Точно тази дама, за мен е очарователна, въпреки килограмите си. Доколкото си спомням, мъжа й беше казал, че много я харесва така. А и на всички снимки, на които са заедно, той продължава да я гледа влюбено.

# 336
Аз също се зачудих, кой е направил въпросната статистика и как отсъди, че половинките са грозни?!
Видях, че статията няма източник, т.е. не е преведена от чужда преса, та значи е някой българин, списващ във въпросния сайт и чиито идеали за красота са най-вероятно Моники, Златки и Гонзовици....

# 337
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, и аз забелязах по снимките колко я обича Peace

# 338
  • където ми харесва
Малко да нафлуудя. Помните ли невероятно красивото дете-модел, което внесе раздори и в темата, нормално ли е, малко момиче, да прави талива провокативни фотосесии? Сега, след като поотрасна, изглежда още по-ослепителна.
Скрит текст:

# 339
Adellle, аз не се сещам кое е било това дете  newsm78

# 340
И аз не го знам детето. Помня само едно русначе провъзгласено за най-красиво.

# 341
  • София
Аз си я спомням, ама чак ослепителна не ми е  Rolling Eyes
цък, цък

# 342

Жената на Броснън не знам болна ли е, но очевидно е затлъстяла, а затлъстяването е болест, бич дори,и доста опасен. Иначе си е хубава жената, факт.
   Може би се изказах грозничко, което не ми е присъщо, но съм била над 100кила, и единственото заболяване, което ме докара до тях, беше мързел и прекомерно плюскане.
Неприятните "екстри" си дойдоха като резултат от повече от 40 кила наднормено тегло. Свалих ги всичките, и екстрите си изчезнаха от само себе си.
Да, мъжът ми ме обичаше и тогава, и ни веднъж не ми каза, че трябва да отслабна. За сметка на това, докторът ми ми каза, че съм болна, от затлъстяване.

Темата за затлъстяването е необятна и всеобхватна, но всеизвестен факт е, че 15-20 кила над нормалното тегло са си бреме и могат да бъдат, всъщност са, опасни.
Оправданието със заболяванията също са ми смешни, както и залитането в крайности, от привържаниците на анорексично слабата фигура.
За проблемът с изкачването на стълби, задъхването, и болките в ходилата да не отварям дума, че и без това никой не ме беше питал. Всичко отшумя.
 Съдя от личен опит, и от опита на няколко други затлъстели жени, които също се излекуваха една по една, както и от наблюдениеята на няколко мед.лица, които се занимават с болестта затлъстяване, при деца и възрастни.
Много, много рядко наднорменото тегло се дължи на някаква болест. Разбира се, това, че някой е затлъстял не означава автоматично, че е мързелив. Пак казвам, че говоря за себе си, никой не съдя.

# 343
Нито тогава, нито сега ми е ослепителна.

# 344
  • Пловдив
Статията за "грозните" половинки е чужда.Преди няколко дни ми попадна и се зачудих кой би могъл в заглавието да използва именно "ugly. Не видях грозни хора, а само такива, които чисто визуално не си отиват толкова, но какво пък? Всеки си има вкус.

Голата гръд на Кендал.Чества 40 милиона последователи
http://www.missbloom.bg/media/pics/MissBloom%20BG/2015/NOVEMBER/ … ennar%20naked.jpg

Общи условия

Активация на акаунт