Звездни компромати 263 част

• 78 710
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Я депутатка, зарежете го Яворчо, разкажете ни, моля, малко по-подробно за финансирането на Атака, примерно или най-добре отделна тема да си отворите, нещо в стил Отговарям на въпроси от Парламента, да не разсейваме фенките на Найлона.

# 601
Я депутатка, зарежете го Яворчо, разкажете ни, моля, малко по-подробно за финансирането на Атака, примерно или най-добре отделна тема да си отворите, нещо в стил Отговарям на въпроси от Парламента, да не разсейваме фенките на Найлона.

мислех , че след провалът на Южен Поток Кремъл ще спре финансирането , но така се активизираха напоследък , че явно пак дава пари ....

# 602
  • Rock & Roll feeling ...
Дълго време Alessandra Ambrosio се водеше 178см. ,а краката й бяха споменавани,като " с уникалната дължина от 130 см. "   Laughing. Явно обаче тази очевидна небивалица е била отразена и сега според  imdb се води 176 см. , а според wikipedia 177 см.  Joy . Това обаче пак не е истинската височина,защото на   такива обувки с платформи  е почти колкото   Adriana Lima (178 см. ) . Мислех,че е някъде около 173 см. , но от вчерашното ревю на ВС се вижда ,че   до    The weekend (173см. ) ,въпреки че е на токче е една идея по-висока от него. Все още се чуда колко е висока наистина  Thinking Или лошата й конструкция допълнително придава оптическа измама и все пак има 170 см Thinking .

# 603
Колкото и да е висока, краката и са къси, те дали на 185 сантиметровата дългокрака Карли са толкова...

# 604
  • Sofia
Моля да не разваляме темата с политика (надявам се не се заблуждавате, всички основни партии получават пари отвън, директни, чрез фондации и прочее, само плащащите са различни, а темата е безкрайна).

Много снимки от шоуто на Виктория Сикрет

# 605
  • Варна
Стига бе, жена!
Ако не го публикуваш в няколко теми,
сън ще те лови ли?

.....
Мен ми е интересно какво точно е провокирало такъв отговор. Не смятам, че ей така от нищото някой ще напише нещо подобно. А и това навира в лицето ми идва в повече....
Само в знаете ли кого видях съм го пускала.

Ей, неграмотни хора.....

# 606
Джиджи е много хубава в синьо.
Майките на Кендъл също са готини  Grinning

# 607
  • София
Тази година не съм впечатлена от шоуто на Виктория. Кендъл ми идва много дървена, а от Джиджи очаквах като че ли повече, защото ми стои по-секси. Без двете ми любимки - Миранда и Даутцен шоуто не ме кефи.

# 608
Тъкмо щях да напиша поне госпожата да беше писала грамотно, но Ваня кк ме е изпреварила.  Peace

Тотален фешън крах на Николета и не завиждам.  Mr. Green Грозна работа чак, да си прибере циците и да се облече нормално, тогава ще заприлича на човек.

Аштън Къчър показва дъщеря си http://www.missbloom.bg/%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B8/%D0 … 1%8A/article.aspx

# 609
  • Once there was a Hushpuppy...
Според мен е по-ниска Алесандра от 177 см. Може да е 173,но не и повече Rolling Eyes  То, розликата на снимката с двете е очевидна и е около 5-6 см.

# 610
  • където ми харесва
Кейти Пери, като коледна фея за H&M Rolling Eyes
Скрит текст:

# 611
  • Rock & Roll feeling ...
Алесандра Амброзио  smile3544

Колкото и да е висока, краката и са къси, те дали на 185 сантиметровата дългокрака Карли са толкова...

Къси са поради пропорцията на фигурата  й , което наистина не е обвързано с височината  .

Карли на пръв глед оставаш с впечатлението,че има супер дълги крака,но ако я разгледаш в контекста на височината й ще забележиш,че има и не малък торс .

Адриана Лима  супер изчистена от към мазнини . Дори и там,където е нормално да изкочи малко  (между ластика на бельото и миниатюрното коланче) ,няма вълнообразен релеф   Laughing

Хубаво дупе   - малко,стегнато и кръгло . Laughing
Но тези косми  по ръцете, не ги намирам за естетични  Rolling Eyes

# 612
  • София
Стига бе, жена!
Ако не го публикуваш в няколко теми,
сън ще те лови ли?

.....
Мен ми е интересно какво точно е провокирало такъв отговор. Не смятам, че ей така от нищото някой ще напише нещо подобно. А и това навира в лицето ми идва в повече....
Само в знаете ли кого видях съм го пускала.

Грамотността да коментирам ли, че се водите освен депутат (което не е гаранция за нищо) и журналист?!  Outta Joint
Тв Алфа явно е с малка трибуна, че полазихте и Бгмама Stop

# 613
Кое толкова и е неграмотното на Миглена?

Kendall
Скрит текст:
мама и татко/мама
Скрит текст:
още снимки

# 614
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз си мисля нещо друго по повод изглеждащите къси крака на някои от момичетата Rolling Eyes Смятам, че причината може да е в обувките, които оптически дават друга представа за дължината на крака. Имам предвид това:

1
класически високи токове

2
и модерните с много ленти до глезена

Класическите дават представа за много дълъг и изящен крак, докато сега модерните сандали правят така, че кракът да изглежда по-къс. Визуално ти дават представа, че едва ли не той започва от края на последната каишка. Поне аз така ги виждам нещата Peace
А, иначе много ми харесват тези, като на втората снимка Heart Eyes Виждам, че се носят много.

Общи условия

Активация на акаунт