Бургаски мами-раждане през 2016г.

• 103 943
  • 517
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
И аз успях да се свържа с нея, каза ми същото. Сега съм в шах. Минчев не водеше ли раждания в Бургасмед или аз бъркам нещо?
за направлението може и аз да не съм разбрала. И на мен от Св. София ми препоръчаха Ирмов, акушерката била една и съща и при двамата.

# 91
ами то в Св.София кой остана двама лекари ли Ирмов и Татарова  Rolling Eyes 

# 92
И аз успях да се свържа с нея, каза ми същото. Сега съм в шах. Минчев не водеше ли раждания в Бургасмед или аз бъркам нещо?
за направлението може и аз да не съм разбрала. И на мен от Св. София ми препоръчаха Ирмов, акушерката била една и съща и при двамата.

НЕ, Минчев изражда в Девата. Днес бях на преглед при него.

# 93
Бебенца в бургаска болница вече облечени като коледни джуджета за празниците!
http://life.dir.bg/news.php?id=21298224
 newsm30 txtloves

# 94
Мамии да ви питам миналия месец ми дойде на 12 държа ме 5дни.След това правихме секс всеки ден до 26 (значи тогава се е оплодил бебчоо) .Трябваше да ми дойде на 9, но вече 13 дни ми закъснява правих и тест положителен.Но това вече ви е ясно бях ви казала.Та мисълта ми е Януари месец рано ли е за преглед при АГ?

# 95
мисля,че спокойно януари може да отидеш за установяване на бременност

# 96
  • Бургас
И аз съм за д-р Костова, тя ме следи и живот и здраве планирам тя да ме изражда. Изключителен спеиалист и човек, по всяко време на денонощието съм я търсила и винаги откликва!  Wink
не я виждам в графика на Девата в интернет ,защо така  Rolling Eyes
Търси я в графика на Света София, не на Девата.
Тя нали води раждания в Девата ,това ме интересуваше .

Не я виждаш, защото вече няма да работи,,, незнам подробности днес разбрах Sad многооооооооо жалко

# 97
Колко струва прегледа при д-р Татарова  "Дева Мария" ?

# 98
Здравейте, аз малко късно виждам темата. Живот и здраве терминът ми е в края на януари 2016, водих си по-голямата част от бременността при д-р Мануелян, откакто е в болнични съм при д-р Дорийска и ако всичко върви нормално ще раждам при нея в Бургасмед. Ходихме с мъж ми на отворени врати там да разгледаме и ни хареса, всичко изглежда нормално. Дева Мария си признавам, че винаги съм я изключвала като опция, не знам какви отстъпки правят, ама и да си водя бременността при техен лекар имам чувството че пак няма как да се мине на нормална цена. Освен това ми направи впечатление че много лекари напускат, не знам какво се случва там.
МБАЛ-а знам само че има най-високо ниво Неонатология в града, но пък от АГ-тата не знам на кой да се доверя.
Пожелавам на всички леко бременеене и щастлив финал през новата година!  Hug

# 99
Какви са цените за раждане в Бургасмед и кога има ден на отворените врати?

# 100
Мисля че нормалното раждане е 300 или 350 лв, а секциото 700 лв. Това което знам от родили вече там и от лекари там е че като влизаш знаеш точно колко ще платиш, няма изненади на излизане. Отворени врати има всеки ден от 15 ч. Когато отидохме бяхме само ние с мъж ми, сложихме си калцуни и ни разходиха в цялото отделение. Нямаше раждане точно тогава и видяхме и родилната зала и операционната от вратата. Показаха ни и ВИП стаята, която е същата като другите, но е с едно легло и с неограничени свиждания. Не попитах колко струва, защото не мисля за ВИП стая. Когато ги питах за избор на екип ми казаха, че доктора при който ще раждам ще ми разясни условията. И без друго трябва да обсъдя с нея как да разпозная момента за тръгване към болницата и т.н.

# 101
Purpletka как избра точно Дорийски?  Имам опит с нея преди години с неадекватно прилагане на лекарства.  За раждане не знам, но не бих се доверила.  Има толкова писаници за нея. Има 100 пъти по добри избори за док.дори и в МБАЛ Бургас. Мое мнение.

# 102
Еми, една от най-добрите ми приятелки си е следила и двете бременности и е раждала и двата пъти при д-р Дорийска /първия път в МБАЛ-а, втория в Черноморска/, нейна близка също си е следила бременността при нея, но когато е раждала Дорийска не е била в града. И двете момичета ми казаха много хубави неща за нея и са останали много доволни. И от други места също съм чувала добри отзиви.
Общо взето не може така да се измери кой лекар колко е добър, в медицината 2 и 2 за съжаление не винаги прави 4, затова се надявам да имаме всичките късмет и дето се вика Господ да е с нас, защото какво ли не съм чувала вече.
От друга страна за Дева Мария съвсем честно си казвам, че в рамките на няколко месеца мои познати като ме видяха бременна директно ми споделяха неприятни техни изживявания там. Не искам да влизам в подробности, защото не са мои преживявания.
Аз никога не съм лежала в болница, така че лични впечатления нямам нито от една от трите болници в града. Избрах си първо лекар - д-р Мануелян - като излезе в болнични се допитах до мои близки, които имат преки наблюдения от конкретни лекари и така реших.
Ето виж ти сега си родила в Девата и си много доволна, но пък и за лекари от там има толкова писаници, че ми става ясно че има и голяма доза късмет в цялата работа.

# 103
Здравейте, мами. Термина ми е април 2016г.водих си ЖК при Костова в Света София, но сега се налага да си сменя АГ и избрах Татарова. Казаха ми, че ако си сменя един път АГ, вече няма да имам право на смяна. Та въпроса ми е мога ли да родя при доктор, който не ми е АГ, а съм ходила на частно при него? Защото искам да родя в Сливен, но не мога да взема Направление за смяна отново.

# 104
няма никакъв проблем да си родиш при който искаш,то направлението ти е за водене на ЖК няма общо с раждането и аз бях при Костова ,утре ще ходя да се записвам при Ирмов .Лекарят ,който ти е по ЖК ти оформя  всички документи накрая и отиваш в която болница и лекар за раждането искаш  Peace
Но за ЖК наистина май нямаме право вече да сменяме и аз съм април ,дано ни изкарат до края ,че иначе незнам какво ще ги правя в Св.София,ще поемат те отговорността .

Общи условия

Активация на акаунт