Бургаски мами-раждане през 2016г.

• 103 951
  • 517
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Аз съм при д-р Костова. Много съм доволна, предвид премеждията ми предния път тя успя да ме спечели и и се доверявам напълно. Консултациите са в Св.София. Записах се директно с направление от личния лекар и не мога да кажа колко е прегледа иначе, но е 30-35 лв.

# 76
Колко струва прегледа при нея?

Мисля, че е 35лв, но няма нужда да го плащаш, вземи си направление от личния за първото посещение, на него те регистрира като бременна и следващите прегледи са ЖК, не се плаща нищо по здравна каса. ЖК водят в св.София, в Девата ако отидеш са само платени прегледи.

Извинявай, но не разбрах добре. По здравната каса ли минават прегледите при др Татарова или не ?

Aко си вземеш направление и си запишеш час в св.София при нея - минаваш по здравна каса. Към 26-27-мо число всеки месец им излиза графика за следващия, часовете свършват бързо и трябва да се дебне. Женска консултация водят само в св.София, по здравна каса.
В Девата независимо кога и как отидеш, със или без направление - прегледа ще е платен.
Това знам аз, нека ме поправи някой ако греша.

Аз съм доволна от д-р Костова също  Peace въпреки че е млада, й се доверявам изцяло, тя ме следи.

# 77
Благодаря , да аз видях в сайта кога има свободни часове.

# 78
  • Бургас
И аз съм за д-р Костова, тя ме следи и живот и здраве планирам тя да ме изражда. Изключителен спеиалист и човек, по всяко време на денонощието съм я търсила и винаги откликва!  Wink

# 79
И аз съм за д-р Костова, тя ме следи и живот и здраве планирам тя да ме изражда. Изключителен спеиалист и човек, по всяко време на денонощието съм я търсила и винаги откликва!  Wink
не я виждам в графика на Девата в интернет ,защо така  Rolling Eyes

# 80
  • Бургас
И аз съм за д-р Костова, тя ме следи и живот и здраве планирам тя да ме изражда. Изключителен спеиалист и човек, по всяко време на денонощието съм я търсила и винаги откликва!  Wink
Търси я в графика на Света София, не на Девата.

# 81
Търси я в графика на Света София, не на Девата.
Тя нали води раждания в Девата ,това ме интересуваше .

# 82
  • Бургас
Мислех, че търсиш час за преглед. Иначе води раждания в Девата, но каза, че нещо и е променен договора и може и за това да не я откриваш. Дори ме предупреди, че ако отида в Девата може да ми кажат, че вече не работи там, но да не се връзвам, а да настоявам да си проверят  ooooh! Имали някакъв проблем на регистратурата ...

# 83
Здравейте мами Simple Smile
На мен също ми предстои раждане през 2016 (февруари),живея в Несебър .Искам да ви попитам ако може да ме ориентирате в Бургас има ли нещо като бебешка борса или по-голям магазин за бебешки стоки на достъпни цени   Thinking .Ако може да ме насочите с някои адреси ще бъда много благодарна.Въпросът ми  не е много  по темата,извинете ме  Rolling Eyes  Heart Eyes

# 84
Сега ми се обадиха от Св.София от другия месец няма да работи при тях д-р Костова ,някой имали представа къде отива ?

# 85
  • Бургас
Сега ми се обадиха от Св.София от другия месец няма да работи при тях д-р Костова ,някой имали представа къде отива ?
Стига бе, в четвъртък бях при нея и ми каза да си запиша час за януари в Св.София.   #Crazy
Лелее току-що ми се обадиха и на мен ...

# 86
Тези които водим ЖК при нея какво ще правим  Cry

# 87
  • Бургас
Тези които водим ЖК при нея какво ще правим  Cry
Търся я в момента. Като се свържа с нея ще ви кажа. От Св. София ми предложиха след 27-ми като им излезе графика за януари да се запиша при друг доктор при тях, щели да ми прехвърлят документите вътрешно. Ако не, да си взема направление за преизбор на АГ от личната и документите от Св. София и да ги нося на новия АГ.

# 88
И на мен ми се обадиха... много ми е кофти Sad намали повече инфо в св.София и  звъннах директно на нея.
Никъде не отива за съжаление, следващите месеци нямала да практикува изобщо. Явно нещо се е случило, защото каза, че доста бързо са се развили нещата при нея.. и ми препоръча Минчев и Татарова.
Гледам за Минчев, че от февруари ще работи по здравната каса. Не знам къде да се презаписвам и при кого.

# 89
а за Ирмов какво ще кажете ?На мен ми казаха да си взема направление за преизбор N11,дори и да е при тях пак лекаря .

Общи условия

Активация на акаунт